Saç Rengi ve Saç Boyama deli oluyorum artık kuaföre gitmeyeceğim..

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
uzun süre saçlarımı röfle olarak kullandım ama açık tenliyim ve gözlerim yeşil olduğu için çok donuk olduğumu düşünüyodum resmide ekledm daha sonra üzerine kendim boya alıp boyadım istediğim renk oldudaha sonra boya akınca gittim voilanın karamel rengini aldım saçlarımsimsiyah oldu bütün bayram öyle gezmiştim sonra yine aktı kuaföte gittim oda boyadı uçlar koyu renk dipler turuncu oldu ben yine boya alıp boyadım ikigün önce saçlarımı yine boyattım akmış hali açık renkti karamel yapıcaktı güya anlattı anlattı:84: yine uçlar koyu dipler turuncu kaldı:95: tamam koyu renk boya alıp boyarım ama koyu renk olsun istemiyorum oksidan sürsem saçlarıma üstüne boya alıp boyasam nasıl olur sizce kızlar ne renk boyalarla boyamalıyım fikir verebilirmisiniz lütfen:87:

Eklentiler

• $hjkkh.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $19174_1336311857984_1536732643_30868112_3712381_n.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $07052011185.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 62

canım diplerin ne renk şu anda sadece uçlarına açıcı kullanıp sonra istediğin renge boyasan olur gibime geliyor

ne renk oluyo sımdı o renk tatlım yanı 2. resımdekı acılen fıkır edınmek ıstıyorum
o roflenin üstüne voılanın karmel rengiydi canım
çikolata kahve yada sıcak çikolata deneyebilirsin
bugün oksidnl çımı açtımplettenin altın karmel ve ltın parıltılı toffe rengini, karıştırıcm fotod eklerim güzel olursa olmzsa alıcm siyahı boyaycğım yok başka çaresi
bende artık evde kendim yapıcam

en iyisi evde boyamak kuaföre gitmeyeceğim

son durumumu yazmak istedim bir hafta içinde üçüncüye boyadım saçlarımı lorealin çikolata karamel rengini alıp boyadım dipler yine biraz açık kalsada uçlara doğru çok güzel renk yakaladım keşke kuaföre gitmeden önce bu boyayı alıp boyasaydım foto makinam olmadığı için çekemedm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…