• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deli olucammm:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ros3

Ziyaretçi
bıktım artık bu tuylerden ya cok cabuk cıkıoo bugun alsam ertesi gune hemen cıkıo napcm ben bole:çok üzgünüm:

valla sanirim bizim kaderimiz buuu tüylerimizle yasamayi ögrenmeliyiz şakkıdı
aslinda okadarda kötü dumuyoalr demi :lepi: :roflol:
benim tek derdim artik bikini bölgesi ve koltuk alti jilet vurdugum icin zamaninda coklar simdi onlar bitsinde gerisi önemli degil sengözlerimebaksanab

kızlar ben uzun zamndır bi bitki formülünü paylaşmak istiyorum ama yan etkisi vs si olursa vebal altına girmekten korkuyorum ,gerçi bu bitkisel formül bitkilerin kullanımına uygun bir şekilde hazırlanıyor ama yinede bitki uzmanı olmadığımdan burtada paylaşmaya çekiniyorum
bu bitki karışımı tentür yapılarak hazırlanıyor yani
bitkileri bir kavanoza koyuyorsunuz (bitki tohumları toz haline getirildikten sonra tabi) üzerine %30 luk etil alkol ilave ediyorsunuz ve bir 15 gün gün ışığında bekletiliyor sonrada kahverengi ilaç şişesine konuluyor ,uzun ömürlü kullanım için ...
kavanozun 1/5 bitki 4/5 i ise etil alkol olacak ,çok az boşluk bırakılacakki kavanozu çalkalayabilmek için ,yöntem bu ..
siz ne düşünüyorsunuz
açıklayayımmı bitkileri
ben kullandım bi yan etki görmedim
tentür kullanımını nette araştırın ,daha iyi anlarsınız yazdıklarımı
ve çooookk etkili bi karışım oldu ..
tüyler çoook inceldi ,bazı bölgeelrde hiç çıkmadı ,kökler yok olmaya yüz tutmuş durumda şuan ...

canim bitkiler demissinde ne bitkilerii bunlar nasil toz halinde anlamadim ya :((??
bide ne alkolu raki felanmi :roflol:
daha detayli yazarsan sevinirim canim tam olarak tarifi alsak yani

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet ya ne bitkisi açıkça yazarmısın bizde uygulayalım

kızlar yazdıklarımı iyi okuyunuz
bir tek bitkiler eksik
bildiğimiz rakı makı dğeil cnm :))
etil alkol,alkol -su karışımı yani
nette tentür hazırlamak diye aratın ,bitki tentürü hakkında bilgilere ulaşırsınız
bi önceki msjlarımdada söylediğim gibi ,bi yan etki falan oluşursa vebal altına girmek istemiyorum
bende ne yapacağımı şaşırdım açıkcası
kullanıp fayda gördüğüm bi bilgiyi paylaşmak istiyorum ama olumsuz bişey olursa üzülürüm ...
bende daha önce bi karışım hazırlayan kişinin karışımını kullandım ,aynı şekilde hazırlanıyordu oda ,kişiye ulaşamayınca kendi araştırmalarımla buldum bu formülü
5-6 kişi daha yazsın buraya bu konudaki görüşünü ondan sonra bi cesaret gelirse paylaşmak istiyorum :))

kullanımı çok kolay ve zahmetli değil
her epilasyondan sonra tek gün kullanılıyor ve 7-8 saatte bir uygulanıyor -günde toplam 3 kez ve çok az ml gidiyor
kendi hazırladığını bir kavanoz size belkide tüylerinizden kurtulana dek yeter ...
maliyetide max 10 tl yi geçmez ...
sadece sabırlı olup bitkinin hazır olması için bi 15 gün ,gözleme içinse yine bir 15 gün yeterli
15 günde bir epilasyon yapılıp uygulanırsa daha iyi etki oluyor

siz bu uygulama uygunmu değilmi size göre ,görüşlerinizi bildirin bi :))

cnm ne reytingi yaff
çekincelerimi anlattım
hiç destek olmuyorsun ama :))

kizz neden cesaret etmiyosaun bizz cis sürmüs adamiz :roflol: sengözlerimebaksanab
onumu yapmicaz..şakkıdı
dedigin gibi googleden aradim ama bin türlü sey ciktii hadi canim sen ver bize su tarifi tam olacak detayina kadar:D:D yada ayri bi konu ac herkes oraya gelsin :CüvCüv:

tamam kızlar birazdan yeni bir başlık altında herşeyi detayıyla açıklayacağım
hadi bakalım hayırlısı ....
^^^^^^^^^^
dediğiniz gibi okadar çok şey denendi
bana göre bitkisel ve zararı olmayan birşey gibi
en azından zırnık vb gibi bi madde yok içeriğinde

olabilir ya sen kullanmışsın ve faydasını gördüm diyosun canım yalan atacak değilsin inşallah işe yarar bakalım bende denemek istiyorum da cesaret edemiyorum ki

arkadaşlar kullanmaya çekiniyorsanız küçük bir bölgenizde test ediniz
benim cildim beyaz ve hassas bir cilde sahibim ,her hangi bir kızarıklık vs olmadı
ama kızarıklık ciltte yanma gibi yan etkiler olabilir bu çok doğal çünki hemen epilasyon sonrasında kullanacağız ,bu reaksiyonları bi çok ürün yapabiliyo (istenmeyen tüyler için piyasada mevcut olan ürünler dahil)

sadece ayda 1 kez ağda yapıyorum miiissss gibin valla.koltuk altımada genital bölgemede.hiiçç jilet vurmam.uğraşamam jiletle zıırt pırt..

ee hadi bende gaz vereyim.neymiş bu karışım bakalım..
hadi bacım açıklada öğrenelim.
bak fazla naz usandırır aaaaaaaa

Back
X