• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deli olacağım yardım,:(

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Kızlar merhaba ilk konumda sizden fikirlerinizi istiyorum.
8 aylık evliyim ve bebek istiyorum başından beri. Rahmimdeki kalinlasmadan ötürü maalesef bu zamana kadar olmadi:(
Geçen ay yumurtlama döneminde hafif kanamam oldu.
25 ocakta adet gördüm ve hu hafta ovulasyon olmam gerek. Dün pıhtı şeklinde kan geldi yine. Ve bugün de adet şişkinliği gibi ağrı var. 5 gün önce falan da kasiklarim ağrıdı özellikle sol kasik. Ve ara ara belime bacaklarima vuruyor.
Acaba diyorum var midir ama bu kadar erken olmaz sanırım belirti:((
Henüz 9 ay oldu ancak çok istiyorum ve üzülüyorum hamile kalmamaya.
Hergün birilerinin haberini alıyorum fakat bende tık yok:(
Her ay belirtiler yaşayıp boşuna heveslenmekten yoruldum.. Sizce olabilir mi? Adetimin son günlerinde de kahverengi yoğun akintim oldu..

Son düzenleme:
9 aylık evliyim ve bebek istiyorum başından beri. Rahmimdeki kalinlasmadan ötürü maalesef bu zamana kadar olmadi:(
25 ocakta adet gördüm ve hu hafta ovulasyon olmam gerek. Dün pıhtı şeklinde kan geldi yine. Ve bugün de adet şişkinliği gibi ağrı var. 5 gün önce falan da kasiklarim ağrıdı özellikle sol kasik. Ve ara ara belime bacaklarima vuruyor.
Her ay belirtiler yaşayıp boşuna heveslenmekten yoruldum.. Sizce olabilir mi? Adetimin son günlerinde de kahverengi yoğun akintim oldu..

canım allah kolaylık versin.bata kadar gebelik ve adet belirtileri aynıdır bütün şikayetler bat gectikten sonra belirginleşmeye başlar
bugün kan pıhtısı geldiyse mutlaka değerlendir 2 3 gün boyunca mutlaka edğerlendir bendede gecen ay kan pıhtısı gelmişti ve değerlendirmiştik sonucta güzel haberi aldık biz inşallah sende güzel haberlerini alırsın

9 aylık evliyim ve bebek istiyorum başından beri. Rahmimdeki kalinlasmadan ötürü maalesef bu zamana kadar olmadi:(

belirtilerin daha çok yumurtlama belirtilerine benziyor..her ay farklı yumurtlama belirtileri yaşarız..gebelik oluşsa bile bu kadar erken belirti olamaz.sonuçta bir susam tanesinden bahsediyoruz.:16:

Geden ay değerlendirdik ama sonuç yok. Bu ay maalesef eşim şehir dışında görevde:((
Az evvel bi arkadaşım dedi eski ebeler bu tarz şeyleri rahmin bebeğe hazırlanmasına yordugunu söyledi..
Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder

Back