Deli Kızın Günlüğü

nobody

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
3.140
132
Bu sayfada akıllı birini arıyorsanız, derin bir nefes alın, sakinleşin ve ekranın sağ üstündeki x işaretine basın ve çıkın gidin.

Burada paylaşacaklarımı da üzerinize alınmayın ya da alının, dayatmalara, saçma sapan toplumsal öğretilere karşı gıcık olup dik duran, elalem ne der düşüncesine dışlayan, biraz anarşist, biraz deliyim. Bu sebeple yazılanları ve beni ciddiye almayın çünkü ben kendini fazla önemseyenleri inanın hiç önemsemem. Ufak bir not; Bu sayfa yazıldıkça zaman içerisinde ağır tahrik barındırabilir, hazımsızlık yapabilir.

Uygarlığa giden yolda ilk işe gidelim fikri kimden çıktı acaba? Fikir çıktı anladım ama diğer insanlar neden ona uydular?
Hepsini bıraktım, tamam da bu cumartesi ne ola ki?

MFÖ dinlemeli;
"sakın gelme dönesim yok,
çok uzaktayım çok
bir şarkı var aklımda
söylemesi ayıp
sözleri kayıp
kaç zamandır dilimde
sakın söyleme.."

Bir insan kişisel çıkarlarından başka hiç bir şeyle ilgilenmiyorsa,
toplumsal bir güzellik için hayatında hiçbir özveride bulunmamışsa,
cebinde katlı duran bir şiiri iki insana okumamışsa ,
üşüyen birinin üzerini örtmemişse ve
hep "Zararsız" ve hep "Yararsız" yaşamışsa; İYİ olabilir mi hiç!
İyi olmanın da bir şerefi vardır ve herkes duyarlılığı, ahlakı, bilinci kadar iyidir.

-Yılmaz Odabaşı-

Not: Dünya üzerindeki tüm siyasetçileri bi odaya toplayın, benzin ve kibritle bişey deniycem..

Son düzenleme:
Çıkıyorsun dışarı, bakıyorsun güneş hala tepede....
Bir sigara yakıyorsun ve yıllardır kurduğun cümleyi bilmem kaçıncı kez kuruyorsun: “Napalım, kısmet değilmiş…”

Kullanmaktan zarar gelmez... Kullanın, iyidir.

Eklentiler

• $599890_334186516667536_661023285_n.jpg
    $599890_334186516667536_661023285_n.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 624
bu sayfada akıllı birini arıyorsanız, derin bir nefes alın, sakinleşin ve ekranın sağ üstündeki x işaretine basın ve çıkın gidin.

Burada paylaşacaklarımı da üzerinize alınmayın ya da alının, dayatmalara, saçma sapan toplumsal öğretilere karşı gıcık olup dik duran, elalem ne der düşüncesine dışlayan, biraz anarşist, biraz deliyim. Bu sebeple yazılanları ve beni ciddiye almayın çünkü ben kendini fazla önemseyenleri inanın hiç önemsemem. Ufak bir not; bu sayfa yazıldıkça zaman içerisinde ağır tahrik barındırabilir, hazımsızlık yapabilir.

yazmaya korktum :KK53:

"ben zaten senin doğmanı hiç istememiştim.." ne acı bir sözdür 27 yaşında bir kızın babasından öylesine bişeyden konuşurken duyması.. sevgi pıtırcığı olamadık biz ama baba-kız da olamadık ki hiç..
deli kızın değil; babasız bir kızın günlüğünden gelsin bu da. yaşarken olmayan baba sevgisi adına..

"ben zaten senin doğmanı hiç istememiştim.." ne acı bir sözdür 27 yaşında bir kızın babasından öylesine bişeyden konuşurken duyması.. sevgi pıtırcığı olamadık biz ama baba-kız da olamadık ki hiç..
deli kızın değil; babasız bir kızın günlüğünden gelsin bu da. yaşarken olmayan baba sevgisi adına..

Bu modelden bende de var bir tane, gerçi bizim ki doğmanı istememiştim demiyor da bakmak zorunda hissetmiyor çocuklarını :)) yokmuş gibi davranıyorum. Gün geliyor, zaman dönüyor, roller değişiyor...
Sonuç mu? Hissetmiyorum, oda öyle yapsın!

Son düzenleme:
SAMİMİYET istiyorum artık,
Boğuldum dili SÜSLÜ, ama yürekleri BOŞ kişiliklerden...
Kendimi ne kadar UZAKLARINA atsam da,
Yine de dili yüreğinden büyük bir VEFASIZIN girdabında buluyorum kendimi...
Ve daha derin KAZIYORUM, YÜZLERİNİ hatırlamak bile istemediğim tüm İKİYÜZLÜLERLE geçirilmiş zamanımın çukurunu...
Onları ZAMANA, ben kendi İÇİME gömülüyorum...
Onlar mümkün olan her eli tutup adına SEVGİ diyorlar,
Ben ise sevgide mümkün olmayan herşeye sırtımı dönüp adına YALNIZLIK diyorum...
Sevgiler AYAĞA düştüğünden bu yana,
El üstünde tuttuğum ''YALNIZLIĞIMI'' daha çok SEVİYORUM...!

içimi yaktı bu benim ama :KK43:

Bu modelden bende de var bir tane, gerçi bizim ki doğmanı istememiştim demiyor da bakmak zorunda hissetmiyor çocuklarını :)) yokmuş gibi davranıyorum. Gün geliyor, zaman dönüyor, roller değişiyor...
Sonuç mu? Hissetmiyorum, oda öyle yapsın!
benimkiside asla bakmak zorunda hissetmiyor. annemin zoruyla boşanma aşamasında ev tutarken ablamdan borç para alıp bana verdi. ama kendisi bankada parası olmasına rağmen, emekli olmasına rağmen, kiracısınında olmasına rağmen bu para bolluğunda çıkartıp cebime 3 kuruş koymadı.. parasında zaten değilimde maddi de olmuyorki. ama manevi boşlukta çok başka işte..
geçen sayfa dolusu yazdım hislerimi hem yazdım, hem hıçkıra hıçkıra ağladım. baba sevgisi(!) işte..

benimkiside asla bakmak zorunda hissetmiyor. annemin zoruyla boşanma aşamasında ev tutarken ablamdan borç para alıp bana verdi. ama kendisi bankada parası olmasına rağmen, emekli olmasına rağmen, kiracısınında olmasına rağmen bu para bolluğunda çıkartıp cebime 3 kuruş koymadı.. parasında zaten değilimde maddi de olmuyorki. ama manevi boşlukta çok başka işte..
geçen sayfa dolusu yazdım hislerimi hem yazdım, hem hıçkıra hıçkıra ağladım. baba sevgisi(!) işte..

Haketmeyene veremeyeceksin sevgini. Bu kadar ucuz değil. Ben unutmam annemi mezara koyduğum günü, babamın doğum günüydü, akıllandı sandım biraz ama nerdee mezarı soğumadan yeni birini buldu, her şeyini o kadına verdi. Diyorum şimdi mutlu olsun yeter, benden uzak olsun. Beklentim yok çok şükür, hayatta hep yalnız değil miydik arkadaşım? Babadan daha yakın dostlarımız olmadı mı bizim. Deli kızın türküsü benim ki işte :) Sallaaaaaaa uzaklara, at denize gitsin. Şimdilerde 2 çocukla bir de kardeş okutucaz diye çırpınıyoruz.

içimi yaktı bu benim ama :KK43:

sen birde bana sor. normalde bu topiğe güzel güzel süslü cümleler yazardım hayata dair. ama şu an içimden bunu yazmak geldi.
arkadaşlarım bile babamdan daha samimi bazen. ve ben bisokakta gördüğüm bir köpeğe bile acırken, kendisinden gördüğüm muameleyi haketmediğimi düşünüyorum. ve babamla kavgasız üstüste geçirebildiğim 2 gün vardı haftasonu. kavgasızdı çünkü ben çomak soktuğu acılarıma susmayı öğrendim artık. konuşmam birşeyi değiştirmiyor belli..

Geçen ablam diyor ki ben evlenirken babamla tanıştırmayacağım, dedim olur sıkıntı yok :)
"zaten hasniktir diyemediğimiz için hep haklısın diyoruz", zamanı gelince o gün deriz birincisini olur biteer..

Haketmeyene veremeyeceksin sevgini. Bu kadar ucuz değil. Ben unutmam annemi mezara koyduğum günü, babamın doğum günüydü, akıllandı sandım biraz ama nerdee mezarı soğumadan yeni birini buldu, her şeyini o kadına verdi. Diyorum şimdi mutlu olsun yeter, benden uzak olsun. Beklentim yok çok şükür, hayatta hep yalnız değil miydik arkadaşım? Babadan daha yakın dostlarımız olmadı mı bizim. Deli kızın türküsü benim ki işte :) Sallaaaaaaa uzaklara, at denize gitsin. Şimdilerde 2 çocukla bir de kardeş okutucaz diye çırpınıyoruz.
oldu tabii de dün geldim ya yanından acım soğumadı sadece. babalığı geçtim, insanlığın ölmediğine inanmak isterdim bazen..

Önemli olan ne kadar yürüdüğün değil, ne kadar nefes nefese kaldığının ya da nerelerde mola verdiğinin de hiç bir önemi yok. Yanında seninle birlikte olanları ve yarı yolda ayrılanları da koy bir kenara, bir gün lazım olurlar ya da olmazlar. O yol seni bezdirmiş olabilir, artık yürümek istemiyor olabilirsin hatta ayaklarınla arandaki bağ o kadar çıkmaza girmiştir ki belki de küsmüş bile olabilirsiniz birbirinize. Önemli olan ışığı gördüğün an gözlerin ne kadar kamaşıyor? Rahat bir nefes alabiliyor musun içine sine sine?

günün şarkısı; http://www.youtube.com/watch?v=-55ZYpTwu1g

Son düzenleme:
Önemli olan ne kadar yürüdüğün değil, ne kadar nefes nefese kaldığının ya da nerelerde mola verdiğinin de hiç bir önemi yok. Yanında seninle birlikte olanları ve yarı yolda ayrılanları da koy bir kenara, bir gün lazım olurlar ya da olmazlar. O yol seni bezdirmiş olabilir, artık yürümek istemiyor olabilirsin hatta ayaklarınla arandaki bağ o kadar çıkmaza girmiştir ki belki de küsmüş bile olabilirsiniz birbirinize. Önemli olan ışığı gördüğün an gözlerin ne kadar kamaşıyor? Rahat bir nefes alabiliyor musun içine sine sine?

günün şarkısı; Anathema - Lost control - YouTube

yada nefessiz kalabiliyor musun heyecandan onu görünce? kalp ritmini ne kadar değiştirebiliyor mesela.. eksik kalan yarın mı yoksa onu senden çalan mı?

X