• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Dekoratif seperatör

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
158
inegöldeki modef 2011de dolaşırken dekoratif seperatör denilen salon bölme sistemleriyle karşılaştım ve çok hoşuma gitti. hem sizinle paylaşmak hem de bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alabilmek için bu konuyu açtım. ben büyük olan oturma odamı bu sistemle bölerek, bir odayı oturma odası ve ofis olarak kullanmayı düşünüyorum ancak fiyatları yüksek geldi. fiyat ve montaj bilgisi olan var mı bu sistemlerle ilgili. peki sis düşünür müsünüz böyle bir sistemi kullanmayı?

$Mobilya_486541.webp

$Mobilya_486542.webp

$Mobilya_486539.webp

fotoğraflar hepsiburada dan alıntıdır.

mobilya mağazalarında çok var güzelde duruyo acaba ev için nerelerde kullanılabilir bölme amaçlı değilde dekor amaçlı olarak????:44:

dekor amaçlı resimdeki gibi olabilir

$103980_0_b.webp

$103980_5_b.webp

ama ben dekoratif amaçlı değil de çizimdeki gibi bölme yapmak istiyorum. acaba çok mu abartılı olur ya da daha bşka nasıl bölebilirim ben bu odayı??

$kkk.webp

$nnn.webp

$lll.webp

Eklentiler

• $103980_0_th.webp
    $103980_0_th.webp
    862 bayt · Görüntüleme: 264
Son düzenleme:
4-5 ay önce sormuştum kutusu 250 tl idi. için:53:de de çok fazla yok diye hatırlıyorum

ondan tereddütlüyüm zaten. şöle kaba bi hesapla istediğim duvarı 400-500civarı örebiliyorum :S yaparım da ya hoşuma gitmezse diye korkuyorum aslında. ondan danışmak istedim :(

illaki odanın içi görünür olsun dersen bilmem ama bu seperatür bayaa pahalı bence alçıpanla daha ucuza bölünebilir annem büyük salonunu bu şekilde böldürüp küçük bi oda daha kazanmıştı...

illaki odanın içi görünür olsun dersen bilmem ama bu seperatür bayaa pahalı bence alçıpanla daha ucuza bölünebilir annem büyük salonunu bu şekilde böldürüp küçük bi oda daha kazanmıştı...

içi görünür olsu diye değil de cnm ışık alsın diye böyle düşündüm. diğer türlü çok karanlık kalmaz mı kapıya doğru olan bölge? aslında bi arkadaşım da akordeon kapıyla ayırmıştı. öyle yapıp ta pencere tarafında kalan kısmı mı çalışma odası yapsam acaba?

ahh ahh çok param olsa cam tuğra ördürürdüm :27::27::27:

nerde oturuyorsun bılıyorum ama ıstanbulda euro florada bunlardan çok var cokda uyguna sıtesıne bır bak ıstersen

cnm bursada oturuyorum. bahsettiğin siteyi de inceledim ama bu üründen bulamadım malesef :( gene de teşekkürler

merhabalar bende bu seperatörlerden salonuma yapıcam kısmetse, 8 mayıs nikahım var evim bir tamamlansın yapmak istiyorum, bunların paketi 10 lu halinde satılıyor, ama 250 TL falan değil, şuan hepsiburada.com da satılıyor uygun bence..bakmanı tavsiye ederim.

merhabalar bende bu seperatörlerden salonuma yapıcam kısmetse, 8 mayıs nikahım var evim bir tamamlansın yapmak istiyorum, bunların paketi 10 lu halinde satılıyor, ama 250 TL falan değil, şuan hepsiburada.com da satılıyor uygun bence..bakmanı tavsiye ederim.

cnm 10lu paketi tabiiki 250 lira değil. hatta tek tek satan yerler var. 10 paketler de en uygun 40liraya felan bulabildim ben. koçtaşta da tane fiyatı 3,5 lira diye duydum. benm düşündüğüm şekilde oda bölmek istediğimde yaklaşık 120 tane felan geekiyor. bu da 3,5 liradan hesaplasam toplamda 420 lira felan yapar. anlatabildim mi? daha uygun fiyatta biryer biliyosan ve yardımcı olursan çok sevinirim cnm.

cnm 10lu paketi tabiiki 250 lira değil. hatta tek tek satan yerler var. 10 paketler de en uygun 40liraya felan bulabildim ben. koçtaşta da tane fiyatı 3,5 lira diye duydum. benm düşündüğüm şekilde oda bölmek istediğimde yaklaşık 120 tane felan geekiyor. bu da 3,5 liradan hesaplasam toplamda 420 lira felan yapar. anlatabildim mi? daha uygun fiyatta biryer biliyosan ve yardımcı olursan çok sevinirim cnm.

hımm anladım, ben odanın bir kısmına yapacağını düşünmüştüm:) ben henüz almadım, uygun bir yer bulursam paylaşırım tabiki..

ya ben bi kaç ay önce denk geldim böyle bişeye ve adet olarak satılıyordu yalan olmasın ama tanesi 5 liramıydı öle bişeydi.rengarenk ve çok hoş gözüküyor

Back
X