dekoratif patik...

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
fotoraf0018wd2.jpg

fotoraf0019ku4.jpg

fotoraf0020wq2.jpg

fotoraf0021fz3.jpg

kısa sürede yapılan dekoratif patik...kaydirigubbakcemile3

kardele18 den fiyat aldık bi de senden alalım piyasa kızışacak galiba

canım kardele18 benden önce açmış topiğini.... ben onun satışına mani olmamalıyım...
sen ondan al tatlım.. bana yapılsa ben üzülürdüm... o yüzden yapamam ....bende satıyorum ama ...yinede ayıp olur kıza....yerimseniben

ayyyyyyyyyyyyyy cok güzel ya bayildim yapmayi denicem valla
harikasin ellerine saglik güle güle giyin canimmmmm

canım kardelen18 ede sordum bana nasılbaşlandığını sayılarını yazarsan çok sevinirtim bende var ama ben sayamıyorum siyah bendeki beyazıda çok güzel olmuş

canım kardelen18 ede sordum bana nasılbaşlandığını sayılarını yazarsan çok sevinirtim bende var ama ben sayamıyorum siyah bendeki beyazıda çok güzel olmuş

teşekkür ederim tatlım.....
aslında sayı versemde örgüden ve ipten değişim oluyor....ben sana sayı yazıcam ama bir püf söleyeyim....hani ayakkabıların içine konan keçeler varya tabanı bu ölçude yap o zaman tutuyor...benim sayılar şöle...
8 trabzanla balşanıyor..arttırarak topuk olan kısmı örülüp tekrar eksiltiliyor ,ve tekrar arttırak...ayağın geniş kısmı yapılp tekrar eksiltiliyor....ve ayak ucuna kadar geliniyor (eksilterek)...ayak ucu yine 8 trabzan olacak...bu 8 trabzan ayak üstüne kadar örülüyor...aralara zincirle bağlantılar tapılıyor....ve bilekte birleşiyor.. zincirler ayak üzerinin genişliğine göre atılmalı ve dönüşündeki sık iğneler ona göre doldurulmalı...
umarım anlatabilmişimdir....CADIARZU
istersen üzerine boncuk vb... şeylerle işleme yada gül ile süsleme yapabilirsin.. kardelen 18 in yaptığı gibi...

Son düzenleme:
X