Dekoratif mum yapıp satmak fikrindeyim sizce nasıl fikir

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Merhaba hanımlar uzun süredir mum ve sabun yapmaya merakım var evde öğrendim iki tane kalıp aldım çok hoş kalıplarım tamamen hobi amaçlı başlamıştım ama küçük bir şehirde yaşıyorum ve burada böyle mum ya da sabun satan hiçbiyer görmedim mumları yapıp eşimin eczanesine göndermeyi düşünüyorum orda görenler alsın bakın bi sonraki mesajımda benim kalıplarının aynısıyla yapılmış sabunlar var fotolar internet ten kalıp aldığım yerde vardı sizce fikrim nasıl

Bence çok güzel olur ben çok severim dekoratif mum ve sabunu yani ben eczanede görsem alırım :)
Bende kadın iç çamaşırı-pijama satıyorum
Hayırlı işlerin bol kazançların olsun inşallah

Bence cok guzel dusunmussunuz , neden almasınlarkı hem sızede kazanc saglar

birsürü kalıp alıcam değişik modelli bakın netten bir örnek daha[ATT

Eklentiler

• $image.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 339
Son düzenleme:
Bence çok güzel görünüyorlar. Zaten hobi amaçlı başlamışsın. Dene eczaneye gönder satılmazsa bişey kaybetmezsin. Görsem bende alırdım bunlardan çok şirinler

Vazonun içindeki sabunlara bayıldım hem dekor hemde eve çok güzel bi koku verir. Fikrin çok güzel neden olmasın eczaneye bi kaç tane koyup alınma durumuna göre bakarsın kim bilir ilerde dükkan bile açabilirsin.Bol şanş yolun açık olsun .

valla bence süper olmuşlar
bulsam ben alırım şahsen bence yap sat çok güzel bunlar herkes beğenir

Arkadaşlar bakın bu sabunları ben yaptım bugün eczaneye gönderdim kimse almamış tanesi 5 lira çok mu pahalı ki

Arkadaşlar bakın bu sabunları ben yaptım bugün eczaneye gönderdim kimse almamış tanesi 5 lira çok mu pahalı ki

Bana biraz pahalı geldi. yani isim yapmamış biri icin pahalı biraz daha minimumda tutsanız daha iyi olur gibi.

Emeğinize sağlık cok da güzel olmuşlar

cnm pahalılığından değil bence sonuçda eczaneye hastalar ilaç alanlar geliyo orda muma bakıcaklarını pek sanmıyorum bence pazar gibi bi yerde satsan kesinlikle daha iyi olur
şöyle düşün eczaneye çikolata koysan o bile satılmaz
ayrıca bende cok beğendim yaptıklarınızı kendiinizi dahada geliştirebilirsiniz çok güzel ev hediyelikleri falan olur bunlardan ama dediğim gibi sosyete pazarı rus pazarı gibi bi yerde satmayı deneyin bakın o zaman nasıl gidiyo

Ben de boş zamanlarımda doğal sabunlar yapıp eşe dosta hediye ediyorum .Hem çok eğlenceli bir uğraş hem de çok şeker görünüyorlar. Bence devam et, pinteresti öneririm, çok farklı tasarımlar buluyorum oradan.

canım bır günde satılacak hali yok ya acele etme.

Arkadaşlar ilk başta yüklediklerimi ben yapmadım o kadar dalgınım ki foto yüklemeden mesaj attım yüklemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…