Dekorasyondan hiç anlamıyorum...Nolur zevkli bayanlar yadımcı olun !!!

gamzeli_yarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
33
0
36
Ankara
Arkadaslar dekorasyondan pek anlamıyorum daha doğrusu güzel ürünler beğenirim fakat bir türlü konbinleyemem nolur bana yardım edin...Asagıda yatak odam var...Siz bana halı + perde + yatak örtüsü + (gerekirse duvar kağıdıda olabılır) hakkında fikirlerinizi veriseniz çok sevinirim...İlgilenip resim ekleyebilecek arkadaslar olursa daha çok fikir sahibi olurum...Öncelikle şunu söyleyim = odam ne küçük ne çok büyük orta boyutta normal bir oda...ve ideal rengim beyaz - mor ikilisi (yatak odasına bu rengi düşündüm ama diğer renkler hakkındada yardımcı olabılırsınız.)

Umarım yardımcı olacak birileri vardır...

Bu yatak odam =

Eki Görüntüle 459544

Mobilyalar beyaz olduğu için,duvara hafif pastel bir renk verebilirsin.Böylece beyaz daha güzel kendini gösterir.
Mesela marshall güllü lokum veya menekşe şerbeti :

Marshall

Hem halıyı hem yatakörtüsünü çok bariz desenli kullanmanı tavsiye etmem.
Halını kendinden desenli kırık beyaz kullanabilirsin.Böylece yatakörtüsünde özgür kalırsın.
Yatakodasında sert ve keskin renkler-desenler gözü yorar.Renkler ve desenler yumuşak olsun derim.
Geometrik desenli halılardan kaçınmanı öneririm.

Veya yatakörtünü düz beyaz yapıp,rengi halıyla verebilirsin.Ama bu durumda halıdaki renge bağımlı kalırsın.Yatakörtüsü ve çarşaf rengi değişme şansın azalır.

Moru,koyu mor yerine lila veya menekşe düşünebilirsin veya açık pembe,beyazla şık durur.
Perdelerini beyaz dantel tül ve düz fon yapabilirsin.Fonu duvar renginde veya bir ton koyusu yapabilirsin.
Ben olsam yatakodasında fon kullanmam.Güneşlik beyaz olur,dantel tülü vurgularım.Romantik olur.

Bu forumda aynı yatak odasından olan belki 10 belki daha fazla kişi biliyorum. Aynı şekilde yine morla kombin edilmiş.. Bütün evler birbirinin kopyası olmaya başladı. Bari siz morla yapmayın. Turkuaz olabilir,Gri olabilir,pastel tonları olabilir..

Mor beyaz güzel bir ikili fakat yatak odasında kullanılabilecek bir renk kombinasyonu deil nedeni ise mor koyu ve sert bir renktir yatak odası daha çok sıcak nötr pastel renklerle odaya yumuşaklık koymak gerek diye düşünüyorum bu nedenle mor deilde pembe-mint yeşili-turuncu-ve altın sarısı ile kombin yapabilirsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…