• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Dekorasyonda Vintage Modası.. Bayılacaksınız..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
evi bu tarz döşemek için evin genel yapısının da (kapı,mutfak dolabı vs.)biraz uygun olmalı herhalde...yoksa her şeyi sil baştan yapmak oooooo

vintage modern tarzla birleştirilirse hoş oluyor çok detay katmadan....
özellikle dresuarlar çok hoşuma gidiyor..onlarda maşallah bi koltuk takımı fiyatından gidiyor....

Çok güzel şık ferah ama çok fazla detay var insanın gözünü yoruyor bir kaçı hariç kullanamazdım galiba

ben yaşayamam böyle kalabalık evde. Az eşya olacak, cıvıl cıvıl çok güzel ama temizliğini, düzenlemesini falan düşününce cidden daral geliyor :)

ben tv ünitesi aldım. 2 adet gümüşlük, masa sandalye, komidin...
birde koltuk takımı. salon için birde halı , sehba, perde yeter.

oturma odasına 2 kanepe, halı sehba, perde, televizyonluk yeter.
kanepeleri aldım.

yatak odasıda bildiğiniz yatak odası :)

ben mobilyacılarda gördüğüm gibi döşeyeceğim evimi, az eşyalı.

vintage tarzina bayiliyorum, cok sicak ve samimi, ayrica şık ve estetik gorunuyor. bu tarzin esyalari ve aksesuarlari biraz pahali ama bence usta bi marangoz, bu isi makul bi fiyata halledebilir. ayrica aksesuarlari da unlu markalar yerine mutevazi yerlerden alarak bi sekilde halledebiliriz diye umuyorum :)) temmuzda dugunum var, o zamana kadar evimi de alabilirsem, yavas yavas icini bu tarz dosemeye baslamak istiyorum, insalah kismet olur :69:

ayyyy işte benim hayallerimin evi bunlar. allah'ım nasip kısmet ederse evim bu şekilde olcak. çeyizlerim hazır mobilyaları da aldım mı tamam demektir. inşallah istediğim gibi olur. ellerine sağlık canım özellikle banyo ve halı konusunda çok güzel fikirler verdin. ikisi konusunda da kararsızdım doğrusu :))

Kalabalığı sevmem, evimde göz yorucu hiçbir ayrıntı düşünmüyorum AMA gel görki bunlara bakınca insanın içi açılıyor be yaa :16:

Back
X