Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu dekorasyona meraklı bayanlar yardım edebılırmısınız acaba?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

merwecik_20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
2.826
17
37
merhaba kızlar mobılyalarımı aldım fakat duvar perde ve halı konusunda karar veremıyorum fıkırlerınızı yazarsanız sevınırım

yatak odam beyaz ağırlıklı sıyah beyaz bı takım.yatak baslıgım ısyedıgım renk olucak daha karar veremedım.yatak örtum krem rengı ama dıger nevresım takımlarım yesıl mavı pembe ağırlıklı duvar perde ve halı ıcın renk önerebılırmısınız

kucuk oda ıcın 2 adet koyu mor kanepe aldım buraya halı perde ve duvar rengı önerılerınız?

salonum köşe takımı rengını nişanlıma bıraktım koyu kahverengı sectı saolsun:)bu odayı sade ve agır mı döşemelıyım yoksa canlandırmalımıyım bılemedım duvar halı ve perde renklerınde fıkırlerınızı yazarsanız sevınırım tesekkurlerr

siyah-beyaz yatak odanın duvarları pembe olabilir bence ne alaka deme cidden çok hoş bi üçlü bence tabi pembeyi iyi seçmelisin.filli boyanın alpina silikonlu iç cephe boyalarından gülpembe olabilir.pembe odaya renk katar ve diğer nevresimlerinle filan uyum sağlar.siyah-krem veya beyaz-pembe çok tatlı bi üçlü halılar ıve perdeleride bu üç tonda aldınmı süper olur
koyu mor odanın duvarları kesinlikle krem rengi olmalı krem rengi yastıklar koyarsın kanepelerinin üstüne lila krem ve koyu mor karışık bi halı alıp perdeleride krem tül ve lila fonla tamamlayabilirsin.
kahverengi odanı fuşya aksesuarlarla(yastık,mum,çiçek,v.b.) canlandırıp fuşya kahverengi bi oda yapabilirsin.perde-halı o tonlarda seçilebilir.duvar fildişi olursa kahverenginin kasveti kalkar biraz.

siyah-beyaz yatak odanın duvarları pembe olabilir bence ne alaka deme cidden çok hoş bi üçlü bence tabi pembeyi iyi seçmelisin.filli boyanın alpina silikonlu iç cephe boyalarından gülpembe olabilir.pembe odaya renk katar ve diğer nevresimlerinle filan uyum sağlar.siyah-krem veya beyaz-pembe çok tatlı bi üçlü halılar ıve perdeleride bu üç tonda aldınmı süper olur
koyu mor odanın duvarları kesinlikle krem rengi olmalı krem rengi yastıklar koyarsın kanepelerinin üstüne lila krem ve koyu mor karışık bi halı alıp perdeleride krem tül ve lila fonla tamamlayabilirsin.
kahverengi odanı fuşya aksesuarlarla(yastık,mum,çiçek,v.b.) canlandırıp fuşya kahverengi bi oda yapabilirsin.perde-halı o tonlarda seçilebilir.duvar fildişi olursa kahverenginin kasveti kalkar biraz.

Arkadaşa katılıyorum...

Yatak odanın duvarını, perdelerini ve halını açık renk yapmanı öneririm. Odanı daha geniş ve ferah gösterir.Ayrıca fon perde düşünürsen gri renk çok güzel uyum sağlar. Bi de odada tek bi duvara fonlarınla aynı tonda bi duvar kağıdı uygulayabilirsin. Çok şık durur bence.

Küçük odan için de madem oda küçük, kanepeler de koyu renk; ben yine açık tonlarla kombin yapmanı öneririm. Lila ya da toz pembe olabilir...

Salon için de benim çoğu yerde gördüğüm kahverengi fonlar, krem rengi ya da şampanya rengi duvar, kahve- krem tonlarında halı güzel gider..

Arkadaşa katılıyorum...

tesekkur ederım yatak odası ıcın bende pembe veya fuşya dusunmustum koyu moru acık lıla ve krem dusunmustum en cok salon benı yoruyodu fuşyayı hıc dusunmemıstım ama gozumde canlandırınca hoş oldu yada turkuaz da olabılır.canlandırmalıyım orayı dımı.kremle yesılle kapatmıyım.tesekkur ederım

Yatak odanın duvarını, perdelerini ve halını açık renk yapmanı öneririm. Odanı daha geniş ve ferah gösterir.Ayrıca fon perde düşünürsen gri renk çok güzel uyum sağlar. Bi de odada tek bi duvara fonlarınla aynı tonda bi duvar kağıdı uygulayabilirsin. Çok şık durur bence.

Küçük odan için de madem oda küçük, kanepeler de koyu renk; ben yine açık tonlarla kombin yapmanı öneririm. Lila ya da toz pembe olabilir...

Salon için de benim çoğu yerde gördüğüm kahverengi fonlar, krem rengi ya da şampanya rengi duvar, kahve- krem tonlarında halı güzel gider..

butun modern beyaz yatak odalarında grıyı kullanmıs cogu yer ama busefer oda cok soğuk olucak bu sade tarz benı yansıtmıcak.basucumdakı duvara duvar kagıdı dusunuyorum yada fotografımızı duvar kagıdı yapabılırımoaklımda.

kucuk oda ıcın evt koyu moru açmam gerek lila acık pembe kullanılabılınır.

salonu eger sade ve agır yapmayı dusunursem kremle kombınleyebılırım.bıraz hareketlılıkten yanayım ama tabı kocamolcak adamadasormam gerek:)

senın odanda zarif veaydınlık olmus bence guzel stıcker ve lambalarına bayıldım elıne saglık

canım oturma odan için şu rengi şiddetle tavsiye ederim.
Filli boya'nın "aşk lilası" diye isimlendirdiği bir boyası var süper.Çoook açık bir lila.mutlaka bak
buradaki 4030 numaralı rengi biraz daha açtırabilirsin.plazzo 90 da fena durmaz
Duvarınızdaki Renkler

bak canım sen sen ol her odanı ayrı bir renge boyatma ,her oda tek renk olsun ,mobilyayı en iyi gösteren renk kum beji ,kese kağıdı veya şampanya ,ama favorim kum beji ..

yatak odanı gri ve siyaha boğmak istemiyorsan seçeceğin tek bir renk ile kontrastı yakalayabilirsin ,mesela kırmızı ,koyu yeşil ,yada fuşya ,mesela tülün krem olur fon perden kırmızı ,halı kırmızı ,böylelikle hem canlı hem kontrast olur..

koyu mor koltuklarına ise pembe veya lila düşünme derim ,çok çabuk sıkılırsın ,bence burdada halını beyaz tonlarında ,aksesuarlarını da beyaz siyah tonlarında seçebilirsin..sadece fon perden koltuklarınla aynı renk olabilir ..tülün beyaz olur yine ..

salonda ise krem tonlarında stor perde ,kahve fonlar ,altın sarısı aksesuar ve örtüler seçebilirsin ,ama duvar rengi yine kumbeji olsun ..

canım oturma odan için şu rengi şiddetle tavsiye ederim.
Filli boya'nın "aşk lilası" diye isimlendirdiği bir boyası var süper.Çoook açık bir lila.mutlaka bak
buradaki 4030 numaralı rengi biraz daha açtırabilirsin.plazzo 90 da fena durmaz
Duvarınızdaki Renkler

bak canım sen sen ol her odanı ayrı bir renge boyatma ,her oda tek renk olsun ,mobilyayı en iyi gösteren renk kum beji ,kese kağıdı veya şampanya ,ama favorim kum beji ..

yatak odanı gri ve siyaha boğmak istemiyorsan seçeceğin tek bir renk ile kontrastı yakalayabilirsin ,mesela kırmızı ,koyu yeşil ,yada fuşya ,mesela tülün krem olur fon perden kırmızı ,halı kırmızı ,böylelikle hem canlı hem kontrast olur..

koyu mor koltuklarına ise pembe veya lila düşünme derim ,çok çabuk sıkılırsın ,bence burdada halını beyaz tonlarında ,aksesuarlarını da beyaz siyah tonlarında seçebilirsin..sadece fon perden koltuklarınla aynı renk olabilir ..tülün beyaz olur yine ..

salonda ise krem tonlarında stor perde ,kahve fonlar ,altın sarısı aksesuar ve örtüler seçebilirsin ,ama duvar rengi yine kumbeji olsun ..

tesekkur ederım kızlar cok degısık fıkırler ortaya cıkıyr herkesın söyledıgıde guzel seyler aslında off kafayı sıyırmazsam ııdır yerlesınce mutlaka paylaşıcam resımlerımı

Merhablar canım bence beyaz yatak odası mobılyaları için en güzel tamamlayıcı renkler kırmızı ve turkuzadır,beyaz renk değildir,siyahda öyle ,yatak odana yeşil ve mavinin karışımı olan,rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi olan turkuaz rengıne boyaabilirsin açık bir turkuz,halı ve perde şeçimindede yine kırmızı beyaz siyah renklerinde tercih edebilirsin,turkuaz rengi birkaç objede alırsan tamamlanır.
Mor kanapelerin içince kesinlikl e krem rengi diyorum,ayrıca sarı ve morda çok güzel olabilir,lila rengi yerine leylak rengini herzaman tercih etmişimdirç
Salon içince kahverengi herzaman tercih edilen bir renk olasa,ben tercih etmiyorum,kahverengi olan odada çoda fazla kalınmak istenmediği kanıtlanmışır,ama kahverengini seviyorsan ve koltukları bu rebkde almışsan mobılyayı açık bir renk almanı evde bol biktarda bej rengını kullanmanı perde ve halılarda birde yine seviyorsan turkuaz rengınıde kullanmanı tavsiye ederim,yada kahve rengıyle birlikde turuncu ve mavi ikisilini kullanabilirsin.

X