• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Dekorasyon ve mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

a_sade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
134
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
külübe yeni katıldım, dekorasyon ile ilgili bölümü görünce, faydası olabilir düşüncesiyle,
eşim mimar ve bende dekorasyon konusunda (eşiminden diplomalı mimar olmuşum :1: ) çalışıyorum, Masko da magazası var ve dekorasyon, mobilya imalatı yaptığı için elimden geldiğince bende size yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca zaman zaman teşhir ürünlerinde indirim yapmakta o dönemlerde size haber vereceğim. iyi günler.

mrb cnm ben mobilyalarımı aldım fakat tv ünitesi bulamadık hem bütçemize uygun hemde mobilyalara uygun sizce nasıl diye bir konu açtım bende bir bakabilir misin acaba nasıl olur hangisi daha güzel olur diye

mrb cnm ben mobilyalarımı aldım fakat tv ünitesi bulamadık hem bütçemize uygun hemde mobilyalara uygun sizce nasıl diye bir konu açtım bende bir bakabilir misin acaba nasıl olur hangisi daha güzel olur diye

fotolarını gönder bakayım.......... alternatifler sunarım

Son düzenleme:
ayyy süper bi konu olmuş..ne zamandır aklıma karıştıran bi dekorasyon var..seninle paylaşmak istiyorum...

kırık beyaz mor fuşyadan oluşan oturma odası düşünüyorum...koltuklarım k.beyaz.. (l koltukta) kirlentler mor fuşya ve beyaz şeklinde.2 tekli koltukta mor.....yemek takımı beyaz mobilya..(masa ve sadece aynalık) halıda beyaz..perdenin fonları konusunda kararsız kaldım..objelerde siyah beyaz ve yine mor fujya die düşündüm..duvarların rengi beyaz ,tek bi duvarada kağıt olsun diorum..aklımda bir sürü şeyyyyyyyyyyy var ama sonuç açısından kafam karışık....:52:

e9211e21ac.jpg

f0a046zjz.jpg

imagesgtg.jpg

josefin3.jpg

phocatphp.jpg

bunlar hoşuma gidenler...sende resimlerle yardımcı olursan sevinirim canım

ayyy süper bi konu olmuş..ne zamandır aklıma karıştıran bi dekorasyon var..seninle paylaşmak istiyorum...

kırık beyaz mor fuşyadan oluşan oturma odası düşünüyorum...koltuklarım k.beyaz.. (l koltukta) kirlentler mor fuşya ve beyaz şeklinde.2 tekli koltukta mor.....yemek takımı beyaz mobilya..(masa ve sadece aynalık) halıda beyaz..perdenin fonları konusunda kararsız kaldım..objelerde siyah beyaz ve yine mor fujya die düşündüm..duvarların rengi beyaz ,tek bi duvarada kağıt olsun diorum..aklımda bir sürü şeyyyyyyyyyyy var ama sonuç açısından kafam karışık....:52:

Canım 2 fotoyu hangi siteden indirdin bilmiyorum ama o takım benim kendi tasarımım ama kopyalanmış:53: bence koltuk ile uyumlu ebeveyn sandalyelerinde (baştaki sandalyeler) kumaş seçiminde mor,
perde de güneşlik mor tül beyaz olup 2 yanda toplayabilirsin, veya siyah beyaz storlar (yeni çıktı istediğinde yarı geçirgen istediğinde kapalı konuma getirebiliyorsun ) kullanabilirsin önüne ip perde güzel bir ambians yakalıyor.... bordo koltuk olan fotoyu fikir vermesi için ekledim :61:

Foto kalitesi kötü ama mor ve beyaz kumaş kombinasyonu, Senin Düz beyaz duvarına koltuk kumaşından bir ayna mor şık olur, nede olsa bereket rengi :61:

Eklentiler

• $DSCN1195-2.webp
    $DSCN1195-2.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $HPIM0525.webp
    $HPIM0525.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
morlu takım tam da anlatmak istediğim tarzda
odayı çok mora boğmak istemiyorum.o yüzden perde konusunda mor güneşlik beni düşündürdü....halımda beyaz olcak kaçarı yok,acaba diorum fonlarda perdede beyaz olsa..sonuçta fonun kumaş tarzı kadife yada daha farklı oluyor????ben sadece 2 tekli koltuğumu mor yapıyım ve geri kalan objelerimi mor ve siyah yapıyım...çünkü sıkılgan yapim var...1 sene sonra pembe ,turkuaz,kırmızı die bas bas bağıracağıma obbjelerde bir iki değişiklik yaparım olur biter diorum:)))))))ama başlangıç beyaz mobilyada mor kombinasyon:)))))))))) kullanım açısından da bi fikrim yok????? acaba kremle mor uyar mı????? beyazla başa çıkmak çok zor olcak gibi??????

bu arada benim eklediğim 2.resmde görsellerde yemek masası ararken buldum ve işteeeeeee tam benlik diyerek kaydettim...

e9211e21ac.jpg

f0a046zjz.jpg

imagesgtg.jpg

josefin3.jpg

phocatphp.jpg

cnm güseller de bana biraz ağır geldi sankiiii gene de senn zevkin cnm alırsan güle güle kullan :69:

Şeker evet ağır dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26:
oysaki spor ve rahat olsun istiyorum.....gösterdiğim resimler ağır :31:yani belkide hiç biri olmaz....misafir odam göşterişli olsun istemiştim..abarttım sanki:))))))))))))))))

sadece konsol ve beyaz kitaplık
$viyana masa.webp,
masa sandalye
$viyana%20ymk%20oda.webp
koltuklarım
$1276201318.webp,
tv standı
$z(54).webp
yatak odası takımı(yatak örtüm açık gri kenarlarda koyu gri aldım)
$milano yatak odası takımı.webp

Son düzenleme:
yemek masasında beyaz deri sandalye olmasının bi sakıncası var mıdır acaba temizlik açısından diyorum yani aslında hafta sonu aldım daha gelmedi ama aklıma takıldı deri olduğu için temizliği nasıl diye kulananlar ne diyor acaba

yemek masasında beyaz deri sandalye olmasının bi sakıncası var mıdır acaba temizlik açısından diyorum yani aslında hafta sonu aldım daha gelmedi ama aklıma takıldı deri olduğu için temizliği nasıl diye kulananlar ne diyor acaba

Canım iyi günlerde kullan :61: derileri temizlemede en güzel sıvı cif kullan ama bölgesel temizlik yaptığında belli oluyor osebeple yüzeyi temizlemek zorunda kalacaksın..... birde sandalyelerin yerlerini kullanım sıklığına göre yerlerini değiştir. .... çıkmayan leke olur ise beyaz oje veya ayakkabı boyası kullanabilirsin aman dikkat et 1-2 saat sonra kontrol bazı boyalar çıkabiliyor kıyafetlere :34:

Şeker evet ağır dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26:
oysaki spor ve rahat olsun istiyorum.....gösterdiğim resimler ağır :31:yani belkide hiç biri olmaz....misafir odam göşterişli olsun istemiştim..abarttım sanki:))))))))))))))))

_NAZZ_ ... düşünürsen ..... misafir odanın fotolarını birde en boy ölçülerini mail at bana sana öneride bulunayım:34:

sadece konsol ve beyaz kitaplık
Eki Görüntüle 128023 ,
masa sandalye
Eki Görüntüle 128024
koltuklarım
Eki Görüntüle 128021 ,
tv standı
Eki Görüntüle 128022
yatak odası takımı(yatak örtüm açık gri kenarlarda koyu gri aldım)
Eki Görüntüle 128025

canım modeller tamam renk olarak ceviz ve beyaz tercih etmişsin nasıl bir mekanda kullanacaksın bilmediğim için yorum yapamıyorum....... :26: ....... ölçü ve foto verirsen yada eşyalar eve geldikten sonra yardımcı olabilirim.....:61:

Son düzenleme:
eşiniz mimar?? siz her şeyi ondan öğrendiniz ?? ''iç mimari'' hakkında dekorasyon önerileri ?? biz boşuna okuyorz senelerce gerçekten:34: ne diyim kolay gelsin..

eşiniz mimar?? siz her şeyi ondan öğrendiniz ?? ''iç mimari'' hakkında dekorasyon önerileri ?? biz boşuna okuyorz senelerce gerçekten:34: ne diyim kolay gelsin..

Eşimin yıllardır yaptığı çalışmalardan belirli bir görsel deneyim kazandım ...
Canım elbette ben mimar değilim , forum içinde önerilerim görsel değerlendirme yoksa eğitim almadan, uygulamak kolaymı ? her şeyden önce yıllarını eğitim ve birikimle değerlendirmiş kişilere hangi meslek olursa olsun haksızlık ........... :34:

Eşimin yıllardır yaptığı çalışmalardan belirli bir görsel deneyim kazandım ...
Canım elbette ben mimar değilim , forum içinde önerilerim görsel değerlendirme yoksa eğitim almadan, uygulamak kolaymı ? her şeyden önce yıllarını eğitim ve birikimle değerlendirmiş kişilere hangi meslek olursa olsun haksızlık ........... :34:

öncelikle kesinlikle amacım tartışmak değil.eleştirdiğim nokta iç mimari ve mimarinin birbirine bağlı iki ayrı dal olması.bunu bir mimarın ve iç mimarın çizdiği projeleri yanyana koyduunuzda zaten anlaşılacaktır.yoksa deneyimlerinizi başka insanlarada açmanız paylaşmanız kadar naif bir davranış daha olamaz.

e9211e21ac.jpg

f0a046zjz.jpg

imagesgtg.jpg

josefin3.jpg

phocatphp.jpg

Burdaki tasarımlar çok hoş

Back
X