mrb cnm ben mobilyalarımı aldım fakat tv ünitesi bulamadık hem bütçemize uygun hemde mobilyalara uygun sizce nasıl diye bir konu açtım bende bir bakabilir misin acaba nasıl olur hangisi daha güzel olur diye
ayyy süper bi konu olmuş..ne zamandır aklıma karıştıran bi dekorasyon var..seninle paylaşmak istiyorum...
kırık beyaz mor fuşyadan oluşan oturma odası düşünüyorum...koltuklarım k.beyaz.. (l koltukta) kirlentler mor fuşya ve beyaz şeklinde.2 tekli koltukta mor.....yemek takımı beyaz mobilya..(masa ve sadece aynalık) halıda beyaz..perdenin fonları konusunda kararsız kaldım..objelerde siyah beyaz ve yine mor fujya die düşündüm..duvarların rengi beyaz ,tek bi duvarada kağıt olsun diorum..aklımda bir sürü şeyyyyyyyyyyy var ama sonuç açısından kafam karışık....
bunlar hoşuma gidenler...sende resimlerle yardımcı olursan sevinirim canım
cnm güseller de bana biraz ağır geldi sankiiii gene de senn zevkin cnm alırsan güle güle kullanayyy süper bi konu olmuş..ne zamandır aklıma karıştıran bi dekorasyon var..seninle paylaşmak istiyorum...
kırık beyaz mor fuşyadan oluşan oturma odası düşünüyorum...koltuklarım k.beyaz.. (l koltukta) kirlentler mor fuşya ve beyaz şeklinde.2 tekli koltukta mor.....yemek takımı beyaz mobilya..(masa ve sadece aynalık) halıda beyaz..perdenin fonları konusunda kararsız kaldım..objelerde siyah beyaz ve yine mor fujya die düşündüm..duvarların rengi beyaz ,tek bi duvarada kağıt olsun diorum..aklımda bir sürü şeyyyyyyyyyyy var ama sonuç açısından kafam karışık....
yemek masasında beyaz deri sandalye olmasının bi sakıncası var mıdır acaba temizlik açısından diyorum yani aslında hafta sonu aldım daha gelmedi ama aklıma takıldı deri olduğu için temizliği nasıl diye kulananlar ne diyor acaba
Şeker evet ağır dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26:
oysaki spor ve rahat olsun istiyorum.....gösterdiğim resimler ağıryani belkide hiç biri olmaz....misafir odam göşterişli olsun istemiştim..abarttım sanki:))))))))))))))))
sadece konsol ve beyaz kitaplık
Eki Görüntüle 128023 ,
masa sandalye
Eki Görüntüle 128024
koltuklarım
Eki Görüntüle 128021 ,
tv standı
Eki Görüntüle 128022
yatak odası takımı(yatak örtüm açık gri kenarlarda koyu gri aldım)
Eki Görüntüle 128025
eşiniz mimar?? siz her şeyi ondan öğrendiniz ?? ''iç mimari'' hakkında dekorasyon önerileri ?? biz boşuna okuyorz senelerce gerçektenne diyim kolay gelsin..
Eşimin yıllardır yaptığı çalışmalardan belirli bir görsel deneyim kazandım ...
Canım elbette ben mimar değilim , forum içinde önerilerim görsel değerlendirme yoksa eğitim almadan, uygulamak kolaymı ? her şeyden önce yıllarını eğitim ve birikimle değerlendirmiş kişilere hangi meslek olursa olsun haksızlık ...........
ayyy süper bi konu olmuş..ne zamandır aklıma karıştıran bi dekorasyon var..seninle paylaşmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?