dekorasyon konusunda acil yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar yardimlariniz icin degerlikli fkirleriniz icin hepinize tesekkurler ediyorum.....

arkadaslar yardimlariniz icin degerlikli fkirleriniz icin hepinize tesekkurler ediyorum.....

canım odanın son halini göstereceksin bize degil mi?
sakın perdenide koltuklarına uydurmak için koyu kahve seçme..bence pastel tonlarda olsun..
koyu perde evi karartıp iç sıkıcı yapıyor..

sakın perdenide koltuklarına uydurmak için koyu kahve seçme..bence pastel tonlarda olsun..

tamam cekerim gosteririm fotosunu :) belkide perdeyi degistirmem...halim gelince guzel durursa kalir ... tesekkurler...

Eki Görüntüle 320619

arkadaslar koltuklarim perdemin rengne yakindi . 4 ay once almistm ama maalesef kadifesinde sorunla karsilasinca ayni koltukcu kadifeyi degistrdi ve bu renk kullanms ben hic begenmedim ama kabul ettim mecbur.. perdeyi gecen hafta yaptirdigm icin degstirebilecegimi soyledi perdeci . halimida zaten degistrecektim royal da asos serisinden 672a yi begendim
Royal Hal - rnler
arkadaslar perde konusunda hali konusunda ne renk kullanmaliyim .. lutfen yardim edin.. bu koltuk bayagi koyu kahve..aci kahve :(

canım güle güle kullan koltuklarını..öncekini bilmiyorum ama rengi çok güzel duruyor.
almayı düşündüğün halıya da baktım tek başına güzel bir halı
fakat salonu boğar bu alacalı parça.bence tek renk bir halı kullanırsan daha hoş durur.

baktımda SERENADE 5208A mmodeli çok hoş.aynı Siteden baktım

salonum adi altinda yen halini bugun yukledim ....

ben koltuğun bu halini çok beğendim iyiki o perdelerin renginde olmamış koyu renk bence herzaman daha güzel durur

desenli halı bir süre sonra göz yorar bence daha düz renk ama 3 boyutlu bir halı seçmelisiniz

evet linkte gördüm düşündügüm gibi durmamış çok güzel ve şık güle güle oturun

aldınmı bilmiyorum ama acı kahveye turkuaz harika gider....perdeyi turkuaz düşünürdüm

Back
X