dekorasyon konusunda acil yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
45
İstanbul
$DSCN7413.webp

arkadaslar koltuklarim perdemin rengne yakindi . 4 ay once almistm ama maalesef kadifesinde sorunla karsilasinca ayni koltukcu kadifeyi degistrdi ve bu renk kullanms ben hic begenmedim ama kabul ettim mecbur.. perdeyi gecen hafta yaptirdigm icin degstirebilecegimi soyledi perdeci . halimida zaten degistrecektim royal da asos serisinden 672a yi begendim
Royal Hal - rnler
arkadaslar perde konusunda hali konusunda ne renk kullanmaliyim .. lutfen yardim edin.. bu koltuk bayagi koyu kahve..aci kahve :(

Son düzenleme:
soruma cevap yokmu kizlar...aci kahve koltuk resimdeki hali ve perde nasil olsa ac kahve daha hos gozukur..:2:

ben olsam royal halı çok kaliteli royalin kendinden desenli krem rengi bir shaggy halısını tercih ederdim shaggy evde çok zengin duruyo ben kullanıyorum çok memnunum . tülümüde stor yaptırırdım kırık beyaz ...kenarlardaki kalınlarıda acı kahveye yakın bir kahve tonu seçersen ben olsam tafta kumaş türünü seçerdim parlak ve yanar dönerli duruyor benim fikrim budur canım umarım gönlüne göre olur.. koltuklarınada böyle bauhausta ben kaplan desenli silindir ve yuvarlak taşlı minderler görmüştüm çok uygundu sepete koymuşlardı tekstil-perde kısmında onlardan alır dahada zenginleştirirdim.

ben olsam royal halı çok kaliteli royalin kendinden desenli krem rengi bir shaggy halısını tercih ederdim shaggy evde çok zengin duruyo ben kullanıyorum çok memnunum . tülümüde stor yaptırırdım kırık beyaz ...kenarlardaki kalınlarıda acı kahveye yakın bir kahve tonu seçersen ben olsam tafta kumaş türünü seçerdim parlak ve yanar dönerli duruyor benim fikrim budur canım umarım gönlüne göre olur.. koltuklarınada böyle bauhausta ben kaplan desenli silindir ve yuvarlak taşlı minderler görmüştüm çok uygundu sepete koymuşlardı tekstil-perde kısmında onlardan alır dahada zenginleştirirdim.
tesekkur ederim, bauhusta bakicagim dedigin yastiklara koltukcu ayni renkten getirecegini soyledi dedigin gibi alir onlarida koyarim. perde icin de dedigin gibi parlayan kumaslar gormustum bu perdeyi yaptirirken onlarla degistircegim. tulm cok oldu alali onu degistiremem.

bence koltukların kahvesi muhteşem,hiç sorun etmeyin. tabi benim görüşüm bu, perdenizle yastıkları aynı kumaştan seçerseniz takım olayı harika oluyor. bir de fonlar için düz yerine desenli seçin, desenli yastıklar ve düz bir halı.... bakın o zaman görsel şölene :)) ben olsam turkuaz mavisini kullanırdım, hem odanıza renk gelir hem de turkuaz kahve ile çok yakışıyor.

ben olsam kırmızı shaggy halı alırdım krem rengi perde ve kenarlara içinde acı kahve olan desenli bir fon yaptırırdım yastık olarakta krem ve kırmızıyı tercih ederdim...eminim çook güzel olurudd:3:

Halını beğenmedim canım çok göz yoruyor ..Shaggy bir halı ve sade alırsan çok güzel duracaktır

canım öncelikle koltukların çok güzel olmuş hiç dert etme güle güle otur fon olayına gelince ben senin yerinde olsam turuncu veya pudra rengi fon perdeyi tercih ederdim ama pastel bir turuncu olmalı fazla cırt olmayan koltuklarınada aynı renk yastık alırsan kombinlemiş olursun ama tavsiyem shaggy halı alma temizliği zor ya ne kadar süpürsende içinde bişeyler kalıyor ben royalın beğendiğin halısını sevdim ama en son halını al derim önce perde fonların yaptır kolay gelsin canım

canım öncelikle koltukların çok güzel olmuş hiç dert etme güle güle otur fon olayına gelince ben senin yerinde olsam turuncu veya pudra rengi fon perdeyi tercih ederdim ama pastel bir turuncu olmalı fazla cırt olmayan koltuklarınada aynı renk yastık alırsan kombinlemiş olursun ama tavsiyem shaggy halı alma temizliği zor ya ne kadar süpürsende içinde bişeyler kalıyor ben royalın beğendiğin halısını sevdim ama en son halını al derim önce perde fonların yaptır kolay gelsin canım
tesekkurler tavsiyen icin . bugun 5 hali gelicek royaldan birini secicem. fotosunu yujklerim aldiktan sonra.. shaggy dusunmuyorum. cunki bu odada surekli oturuyoruz zor olur uc cocugumla:) cok tesekkurler tekrar

hadi bakalım kolay gelsin inşallah gönlüne göre bulursun ben evime halı alırken 20 ye yakın halı getirmiştim ve hiç birini beğenemeyip geri götürmüştüm ne utanç verici :) ama fon olayında pudra rengini düşün derim acı kahve ile müthiş olur.

Eki Görüntüle 320619

arkadaslar koltuklarim perdemin rengne yakindi . 4 ay once almistm ama maalesef kadifesinde sorunla karsilasinca ayni koltukcu kadifeyi degistrdi ve bu renk kullanms ben hic begenmedim ama kabul ettim mecbur.. perdeyi gecen hafta yaptirdigm icin degstirebilecegimi soyledi perdeci . halimida zaten degistrecektim royal da asos serisinden 672a yi begendim
Royal Hal - rnler
arkadaslar perde konusunda hali konusunda ne renk kullanmaliyim .. lutfen yardim edin.. bu koltuk bayagi koyu kahve..aci kahve :(

canım ben eski koltuklarını da görmüştüm aslında ben bu rengi daha çok beğendim bu koltuklara açık renkli bir hlı olsa iyi olur oturma kısmı bayaa koyu çünkü...fon olarak da tüllerin beyaz ya da krem gibi görünüyor açık renk fon olmaz ama çok koyu da olursa boğar koltuk koyu perde koyu ben o royal halıların 0690 olanını beğendim hatta
$35.webp
o halıya bu duvar kaüıdını kombinlersen belki fonu değiştirmene bile gerek kalmaz halıda da var çünkü..

Son düzenleme:
veya acı kahveye turkuaz da çok hoş oluyor aynı renkten koltklara da yastık yaptır bence güzel olur .sade turkuaz yerine kahveli trkazlı kumaştan da fon yaptırabilirsin ...

veya acı kahveye turkuaz da çok hoş oluyor aynı renkten koltklara da yastık yaptır bence güzel olur .sade turkuaz yerine kahveli trkazlı kumaştan da fon yaptırabilirsin ...

konu sahibini bilmem ama ben cok begendim fikirlerini:)
pudra rengi cok uyar turkuazda oyle bende tam turkuaz yazacaktim:)
koydugun halida cok hosuma gitti

konu sahibini bilmem ama ben cok begendim fikirlerini:)
pudra rengi cok uyar turkuazda oyle bende tam turkuaz yazacaktim:)
koydugun halida cok hosuma gitti
teşekkür ederim canım..arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım umarım fikir verebilmişimdir sonuçta zevkler ve renkler tartışılıyo bu forumda:)))ben de kendi salonuma trkuaz çok istemiştim kısmet olmadı o iki renk uyumuna bayılıyorum...

teşekkür ederim canım..arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım umarım fikir verebilmişimdir sonuçta zevkler ve renkler tartışılıyo bu forumda:)))ben de kendi salonuma trkuaz çok istemiştim kısmet olmadı o iki renk uyumuna bayılıyorum...

degerlerl fikirlern icin tesekkur ederim...

Eki Görüntüle 320619

Royal Hal - rnler

koltuklarının modeli istikbal fortin sanırımm çok beğenıyordumben bunun mor rengini mağazada görmüştüm.. çok koyu yapmış adam ben olsam kızardım ınsan renk konusunda danışır yaparken sonçta kendi evine yapmıyor müşteriye yapıyor. bence perdelere dokunma rengi çk hoş hatta bn senın koltuklarının daha önceki rengini de görmştm ve perdeyle aynı renk neredeyse hiç olmamış diye geçirmştim içimden. halıyı aynı renk yap perdeyı koltuğu aynı renk yap ekside kaldı artık bunlar ton farkı olmalı arasında sen hepsini birbirine yakın yaparsan ne perde modelini gösterir ne de koltuk. renkler arası ton farkı olduğu zmn odaya değişik bir ahenk katıyor ve bnce dha hoş duruyor ..

canım koltukların çok kahve zaten,bence daha fazla kahve tonu bir şeyler alıp karartma odayı,turkuaz,pudra uçuk mavi tonlarında birşeyler al hareketlensin.ayrıca koltuk takımın güzel gayet güle güle kullan

koltuklarının modeli istikbal fortin sanırımm çok beğenıyordumben bunun mor rengini mağazada görmüştüm.. çok koyu yapmış adam ben olsam kızardım ınsan renk konusunda danışır yaparken sonçta kendi evine yapmıyor müşteriye yapıyor. bence perdelere dokunma rengi çk hoş hatta bn senın koltuklarının daha önceki rengini de görmştm ve perdeyle aynı renk neredeyse hiç olmamış diye geçirmştim içimden. halıyı aynı renk yap perdeyı koltuğu aynı renk yap ekside kaldı artık bunlar ton farkı olmalı arasında sen hepsini birbirine yakın yaparsan ne perde modelini gösterir ne de koltuk. renkler arası ton farkı olduğu zmn odaya değişik bir ahenk katıyor ve bnce dha hoş duruyor ..

koltukcuya bayagi kizdim. ama bana esk kumastan kalmadigini ve bu kumas oldugunu soyled .. yani secenek birakmadi .. herneyse artik oldu .. ama hic begenmedim cok koyu kahve siyaha benziyor... :(

canım koltukların çok kahve zaten,bence daha fazla kahve tonu bir şeyler alıp karartma odayı,turkuaz,pudra uçuk mavi tonlarında birşeyler al hareketlensin.ayrıca koltuk takımın güzel gayet güle güle kullan
tesekkurler ... canlandirmak icin turkuaz aksesuarlar almayi dusunuyorum ikeadan...

Back
X