Ikeadaki bu yatak olmuo ama genis digeride dgtastaki ortadaki yatak oluo diger ikili bazali istenrse eve gore ayarlanabiliomus snradan uclu ikiliye donuomus.
Sizin kullandiginiz kose takimi hangisi evet bnmde oglum 2 yasinda suan kullandklarimda ortu var 1haftada les gibi oluo dusunuorumda ortu olmasa yandim yaniCanim ikea kullanmiyorum ama kose koltuk alan biri olarak kesinlikle kiliflari cikani tavsiye ederim,hele de cocukluysan bu senin icin buyuk bi avantaj olur.benim 2yasindaki kizim dogdugu gunden batirmaya basladi benimkileri:)silmekle de gecmiyor maalesef.o kadar pismanim ki simdi yikanabilen bisey almadigima.ayrica sectiginiz ikeayi da bi kac yerden alanlarin yorumlarini okumustum gayet memnunlar.dedigim gibi senin icin oncelik yikanabilmesi olsun...
Sen gene sanslisin ortu kullanmissin,benim esim ortu de sevmiyor.bellonanin krem rengi bi kosesi.cok da severek almistik da adini hatirlamiyorum yoksa google a yazar resmini bulurdumSizin kullandiginiz kose takimi hangisi evet bnmde oglum 2 yasinda suan kullandklarimda ortu var 1haftada les gibi oluo dusunuorumda ortu olmasa yandim yani
Kaplatmayi dusunuyorum ilerde:)ama esiminde benimde aklimizda bi ikea mobilyasi var ilerde:)o koltuga ikeada oturup denemistim.baya rahat bisey,icine gomuluyosun:)) google a catikatiilkay yazip bide bu kosenin modelini yazsana,o baya biseyler yazmisti bu kose icin.cok da memnundu
Valla ikea olsun da hangisi olursa olsuno kafadayiz esimle.bende igdirda oturuyorum zaten.istanbul ve ankarada gitmistim ikeaya.evet tam da o kanapeye baktim ve hatta ozellikle baktim.cunku verdigim blog adresindeki bayan da sert gorunuyor ama oturunca gomuluyosun demisti,onun icin bakmistim:)bide o kose ileride parca ekleyip buyutulebiliyor.dedigim gibi google a yazarsan daha cok bilgi bulabilirsin.