dekorasyon ikea ve dogtas

gzd05

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
71
14
Kizlar mrb.dogru yeremi actim konuyu bilmiorum sizden oneri bekliorum.kose koltuk alicam evime bu ikinci takim olucak rahat ve kullansli bise istiyorum.ikeada soderhman diye bikose var buyuk kiliflari cikio kullanan varmi ikeadan koltuk netten sipris vericem.kullanan varsa nasldr rahatmi kullanslimi bilgi vereblirmisnz bide dogtasta carina diye bi kose var kiliflar sabit c seklinde kose bazali ve yatakli olmasi iyi szce hngisni almaliyim dgtas suan indrmde ikeadakininde kiliflarinn ckmasi iyi kuck cocugm var buyonden iyi olur diorum yada szin kullandginz koselerden tavsiye varsa sevnirim tesekkurler smdiden..

Ikeadaki bu yatak olmuo ama genis digeride dgtastaki ortadaki yatak oluo diger ikili bazali istenrse eve gore ayarlanabiliomus snradan uclu ikiliye donuomus.

Eklentiler

• dogtas+carina+salon+takimi+4.jpeg
    dogtas+carina+salon+takimi+4.jpeg
    205 KB · Görüntüleme: 3.388
  • 20141120_113642.jpg
    20141120_113642.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 8.514
Canim ikea kullanmiyorum ama kose koltuk alan biri olarak kesinlikle kiliflari cikani tavsiye ederim,hele de cocukluysan bu senin icin buyuk bi avantaj olur.benim 2yasindaki kizim dogdugu gunden batirmaya basladi benimkileri:)silmekle de gecmiyor maalesef.o kadar pismanim ki simdi yikanabilen bisey almadigima.ayrica sectiginiz ikeayi da bi kac yerden alanlarin yorumlarini okumustum gayet memnunlar.dedigim gibi senin icin oncelik yikanabilmesi olsun...
Ikeadaki bu yatak olmuo ama genis digeride dgtastaki ortadaki yatak oluo diger ikili bazali istenrse eve gore ayarlanabiliomus snradan uclu ikiliye donuomus.

Canim ikea kullanmiyorum ama kose koltuk alan biri olarak kesinlikle kiliflari cikani tavsiye ederim,hele de cocukluysan bu senin icin buyuk bi avantaj olur.benim 2yasindaki kizim dogdugu gunden batirmaya basladi benimkileri:)silmekle de gecmiyor maalesef.o kadar pismanim ki simdi yikanabilen bisey almadigima.ayrica sectiginiz ikeayi da bi kac yerden alanlarin yorumlarini okumustum gayet memnunlar.dedigim gibi senin icin oncelik yikanabilmesi olsun...
Sizin kullandiginiz kose takimi hangisi evet bnmde oglum 2 yasinda suan kullandklarimda ortu var 1haftada les gibi oluo dusunuorumda ortu olmasa yandim yani:KK66:

Sizin kullandiginiz kose takimi hangisi evet bnmde oglum 2 yasinda suan kullandklarimda ortu var 1haftada les gibi oluo dusunuorumda ortu olmasa yandim yani:KK66:
Sen gene sanslisin ortu kullanmissin,benim esim ortu de sevmiyor.bellonanin krem rengi bi kosesi.cok da severek almistik da adini hatirlamiyorum yoksa google a yazar resmini bulurdum:KK45:resmini de cekemiyorum acayip batik vaziyette cunku:))bol kirlentli bisey iste:)

"titilicik,ost: 39275429, member: 641813"]Sen gene sanslisin ortu kullanmissin,benim esim ortu de sevmiyor.bellonanin krem rengi bi kosesi.cok da severek almistik da adini hatirlamiyorum yoksa google a yazar resmini bulurdum:KK45:resmini de cekemiyorum acayip batik vaziyette cunku:))bol kirlentli bisey iste:)[/QUOTE]
Istanbulda degilim bulundugum yerde ikea yok bunu kullanan kimseyide bulamadim minderler cok ince gibi rahat olurmu emin degilim bide iskeletinde sikistirilmis liflerden yapilmis levha dio yani sunta galiba iskeleti koca forumda bulamadim kullanan :KK66:) iskelet kumasi bile cikiomus yikanio.onceligim kumasi cikan olucak ..kesin karar verdim.. :KK66: sende koltugunla ayni renk kullanabilirsin ortunu.fazla belli olmaz.yada daha sonra koyu bi renge kaplatrsin.

Kaplatmayi dusunuyorum ilerde:)ama esiminde benimde aklimizda bi ikea mobilyasi var ilerde:)o koltuga ikeada oturup denemistim.baya rahat bisey,icine gomuluyosun:)) google a catikatiilkay yazip bide bu kosenin modelini yazsana,o baya biseyler yazmisti bu kose icin.cok da memnundu:KK66:

Kaplatmayi dusunuyorum ilerde:)ama esiminde benimde aklimizda bi ikea mobilyasi var ilerde:)o koltuga ikeada oturup denemistim.baya rahat bisey,icine gomuluyosun:)) google a catikatiilkay yazip bide bu kosenin modelini yazsana,o baya biseyler yazmisti bu kose icin.cok da memnundu:KK66:

Bibakiim cnm tesekkur ederim.bilgin icin.sen hangi koltugu begendin ikeada? Bnm yukledigim resim olanami baktin rahatmi gercekten.bu bnm 2.koltuk olucak rahat olmasi onmli bnm icin gidipte bakamiorum antalyadayim ve burda ikea yok maalesef:KK43: iz.mirde bikere gtmistim resminide cekmisim ama hatrlamiorum nasildi die

Valla ikea olsun da hangisi olursa olsun:-)o kafadayiz esimle.bende igdirda oturuyorum zaten.istanbul ve ankarada gitmistim ikeaya.evet tam da o kanapeye baktim ve hatta ozellikle baktim.cunku verdigim blog adresindeki bayan da sert gorunuyor ama oturunca gomuluyosun demisti,onun icin bakmistim:)bide o kose ileride parca ekleyip buyutulebiliyor.dedigim gibi google a yazarsan daha cok bilgi bulabilirsin.:KK19:

Valla ikea olsun da hangisi olursa olsun:-)o kafadayiz esimle.bende igdirda oturuyorum zaten.istanbul ve ankarada gitmistim ikeaya.evet tam da o kanapeye baktim ve hatta ozellikle baktim.cunku verdigim blog adresindeki bayan da sert gorunuyor ama oturunca gomuluyosun demisti,onun icin bakmistim:)bide o kose ileride parca ekleyip buyutulebiliyor.dedigim gibi google a yazarsan daha cok bilgi bulabilirsin.:KK19:

Mail attim ilkay hanima.okadar rahatsa super ozaman ya begendiklerimin cogunun kilifi cikmio ikeadan ozaman gityigimde masa almistim her baktikca simdi iyiki almisim diorum:KK66: kilif cikmamasi sorun olurmu diye dusunuorum ama buyuk sorun olur galiba ortuler dedigim gibi 1haftada batio yeni sldiklariminda ustune ortu sersem ne anladim bn bu isten dicem:KK66:) peki sen olsan alirmiydin koseyi okadar rahatmi yani gercekten :KK66:)))) bide kumasi nasil bn gri olani begendim resim yukledigimin grisini..kumas nasil bi kumas pamuklu felanmiydi ah keske burdada olsa hergun giderdim kesin :KK66:))))

http://babyh23.blogspot.com.tr/2013/06/ikea-soderhamn-kose-koltuk-tv-unitesi.html?m=1

Url paylasiliyor mu bilmiyorum burda ama bu adrese girersen zaten herseyi ayrintisiyla anlatmis blogunda.benim tarzim o kose degil,ayaklarini sevmedim ama rahatligiyla vs kesinlikle alirdim eger dusunseydim.kumasini hatirlamiyorum canim ama sanirim pamuklu veya o tarz biseydi.basinda da dedigim gibi ilk tercihin kesinlikle yikanabilir olmasi olsun bence.ah sorma biz esimle her gidisimizde ahlayip vahlayip donuyoruz:KK48:evliligin ilk zamanlari ikimizinde ortak zevkinin ikea oldugunu bilmiyorduk,almis bulunduk mobilyalari bi kere.simdi gozumuz onlarda bir an once eskisin diye:KK45:

lubu.com.tr/2013/06/ikea-soderhamn-kose-koltuk-tv-unitesi.html?m=1

Url paylasiliyor mu bilmiyorum burda ama bu adrese girersen zaten herseyi ayrintisiyla anlatmis blogunda.benim tarzim o kose degil,ayaklarini sevmedim ama rahatligiyla vs kesinlikle alirdim eger dusunseydim.kumasini hatirlamiyorum canim ama sanirim pamuklu veya o tarz biseydi.basinda da dedigim gibi ilk tercihin kesinlikle yikanabilir olmasi olsun bence.ah sorma biz esimle her gidisimizde ahlayip vahlayip donuyoruz:KK48:evliligin ilk zamanlari ikimizinde ortak zevkinin ikea oldugunu bilmiyorduk,almis bulunduk mobilyalari bi kere.simdi gozumuz onlarda bir an once eskisin diye:KK45:
[/QUOTE]

Canim Ozel msj attim sana