dekorasyon fikrine ihtiyacım var

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
big_2161060587wh.jpg
kızlar evimizi aldık.. salonuım kare ben doğtas enzio v koltuk almak istiyorum bir de iki adet berjer alıcam salonuma.. bunun dısında ikili koltuk almalı mıyım.. koltuk rengi secimlerim nasıl olmalı.. salonuma masa istemiyorum ama balkonum büyük ve petek var içinde masayı oraya koymak istiyorm gerektiğinde misafir yemeklerini de orada düzenlemek istiyorum.. sizce uygun olur mu.. salonumda oturacagım için fazla eşya olsun istemiyorum sadece köşe koltuk takımım ve dana derisi halı ile kombinlemek istiyorum ama cok boz olacak gibi.. ortaya puf sehpa mı almalıyım.. buarada sadece zebra perde kullanıcam tül istemiyorum evimde.. durus nasıl olur sizce lütfen yardımmmmm buarada salonum yaklaşık 30 metrekare
2161060584xz.jpg
2161060587wh.jpg

Son düzenleme:
Mrh kpsel koltugu uzun alirsaniz bir sikinti olmaz kisaysa salon cok bos kalir yemek masasi olarak belirlediginiz alan cok iyi ve yere kadar olan camlariniza stor degilde tul alirsaniz daha kullanisli olur bnmde camalrim oyle storlarim kullanisli olmadigi icin tul aldim kapiyi acicaginiz zaman storu devamli yukarda tutmaniz gerekicek ve disaridan herkesin iceriyi gormesi hos olmuyor

Mrh kpsel koltugu uzun alirsaniz bir sikinti olmaz kisaysa salon cok bos kalir yemek masasi olarak belirlediginiz alan cok iyi ve yere kadar olan camlariniza stor degilde tul alirsaniz daha kullanisli olur bnmde camalrim oyle storlarim kullanisli olmadigi icin tul aldim kapiyi acicaginiz zaman storu devamli yukarda tutmaniz gerekicek ve disaridan herkesin iceriyi gormesi hos olmuyor
canım köşe ve istediğim ikili koltugun resmini ekledim berjerleri daha farklı istiorum ama ikili koltuk alıp almama konusunda emin değilim evi kalabalık mı gösterir... köşeyi resimdeki renk ikili koltugu kahve rengi kotu berjerleri ise siyah deri düşünüyorum

2014-doğtaş-koltuk-modelleri.jpg
dogtas-enzio-v-kose-koltuk-takimi.jpg

bunlara ek olarak masa ve orta sehpa almalı mıyım karar veremiyorum ama masayı dediğim gibi balkonda kullanmak istiyorum.. ortaya da siyah beyaz ve kahve karısımı dana derisi halı aldım

Öncelikle güle güle huzurla oturun evinizde.
Beğendiğiniz koltuk takımı gördüm bir yakınımın evinde de var ama tüm mekanı kaplıyor.
Salonunuz zaten resimden anladığım kadarıyla küçük, bu takım salonunuzun tamamını kaplar.
Ben olsam başka bir takım bakıp mekanı ferahlatmaya çalışırdım.

canım o köşeye benzeyen koltuklarım vardı nasıl rahattı anlatamam fakat salonda yerleşmek çok zordu .gerçekten büyük salonlara göre bu koltuklar.bence başka takımlara da bak.mobilyacıda aldığın şeyler küçücük görünüo eve gelince anlıyosun.salonunun ölçüsünü al ve öyle git.

Sadece beğendiğiniz köşe ve karşısına daha kibar ufak bir berjer sığarsa alın derim ortaya sehpa almayın zigon sehpa alırsanız idare edersiniz güzel tv ünitesi ya da sehpasıyla çok hoş bir hava sağlanabilir benimde salonum ufak bende köşe aldım karşısına berjer bir tv sehpası yemek masası o kadar az ve hoş duruyor ki :KK53:

Ekledigin resimlere baktimda evet baya buyuk bir oda ilk baktigimda diklat etmedim sanirim ikinci koltuk daha sik durur gibi geldi gozume illa kahve krem tonlarimi düşünüyorsun peki