dekolte gelinlik

Sizide anlayamadım hayırdır ya garipsiniz

Nesini anlamadın nesi garip size yazdım ne yazdım sa bi garip yazan sizsiniz

Hayelinizdeki gelinlik değil ama sizin seçtiğiniz tarza dikildi eee dikilirken provalarda düzeltseydiniz diyorum başka bir cevap olumsuz değişik şeyler yazıyorsunuz ince tül dedim sanmıyorum dediniz makyaj dendi
Eee ne yazılabilir başka sizin aklınızdan geçen neyse sandığınız şey neyse onu yapın dedim

Kendi istediği gibi gelinlik diktirip dekoltesi var çatlak var ne yapayım diye sordunuz madem böyle sorununuz var o sorunu kapatacak şekilde diktirseydiniz diyorum
O zaman aklınız nerdeydi
Doğru değil mi bu bunun neresi garip

Aa tamam sakin olun :))

mutlaka kapanır makyajla ama siz rahat edebilir misiniz sarılan olacak dans edeceksiniz dokunan sürtünen olacak biryerlere mutlaka bulaşacak oturup kalkarken bile hani kısa süreli nikah olsa ayaküstü idare edilirdi düğünde siz daha çok yorulursunuz keşke daha uygun bir gelinliğe baksanız çatlak sırtta mı ? saçları da açık model düşünün gögüste mi ? şahsen ben olsam gelinlik modelimi ona göre seçerim

Göğüste çatlak görüntüsü çok belirgin veya kötü durmuyor bence. Makyaj yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama bence onun yerine catlaklarınızı sevmeye çalışın.

Göğüste çatlak görüntüsü çok belirgin veya kötü durmuyor bence. Makyaj yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama bence onun yerine catlaklarınızı sevmeye çalışın.
Normalde çok takılmazdım vücudumun başka yerlerinde de var çünkü ama gelin olunca böyle bi her şey güzel olsun diye bakıyorum olaya ama mecbur görünecek:)

Normalde çok takılmazdım vücudumun başka yerlerinde de var çünkü ama gelin olunca böyle bi her şey güzel olsun diye bakıyorum olaya ama mecbur görünecek:)
Merhaba çatlaklarınıza bence önce sudokrem sürün. Böyle dokusu cok yogun gibi o yüzden üstüne bir kat yapıyor. Sonra fondoten. Sonra pudra. Sonra da sabitleyici sprey. Ben yazın bacağımdaki çatlağı sudokrem+ max factor kaptıcı fondotenle kapatıyodum. Sırf fondoten sürünce çizgilere giriyo. Öncesinde sudokrem benim cok isime yaramisti

Merhabalar siz nerede yaptıdınız lütfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…