umarım kapanır. kötü görünüyorKapanıyor yalnız makyajı prof yapan bir yere gidin dekolte kısmında fondöten toplanıyor sıradan bir ürün kullanıldığında
Ay zaten dekoltesi yok gibi ama yinede çatlaklarım görünüyor.öneriniz için teşekkürler zaten sırt dekoltesi varMadem kompleks yapıyorsunuz neden dekolte gelinlik :) dekolte güzel olduğunu düşündüğün yerlerin açılmasıdır. Beğendiğiniz yerleri açan ( sırt-bacak ) dekolteler tercih etmenizi öneririm
Hayalim dekolte gelinlik değil zaten günlük hayatımdada dekolte sevmemBöyle sorun edeceğinize daha kapalı bir gelinlik tercih etseydiniz keşke
Ha hayalinizdir bilemem
Ince bir tül yapıra bilirsiniz yine dekolte görünür ama tül o çatlakları örter
Makyaj oynarken dans ederken kumaşa değdikçe silinir gelinliği boyar hatta ha cidden iyi biri varsa işinin ehli olabilir yinede riksli
Eee o zaman hayalin olmayan yada rahat edemeyeceğin bir modeli niye tercih ettin kiHayalim dekolte gelinlik değil zaten günlük hayatımdada dekolte sevmem
Keşkee…ama normalde dekolte sevmediğim işin gözüme bu kadar batmamıştıKeşke brezilya kamuflaj tekniğiyle çatlaklarınıza işlem yaptırsaydınız. Çatlakların görünümü bayağı silikleşiyor yer yer sıfırlanıyor. Makyajla kapanır mı bilmem ama umarım kapanır.
Eee o zaman hayalin olmayan yada rahat edemeyeceğin bir modeli niye tercih ettin ki
Diye sorasım geldi
Yine senin dediğin olmuş iste bu problemi dikilirken provalar sırasın da bir çözüm bulsaydınızyani dekoltesi çok çok az ama beğendiğim modelin bana göre kapalısını yaptık boğazıma kadarda kapatamayacağıma göre böyle bir problemim var anlayacağınız
Tülle olacağını sanmıyorumYine senin dediğin olmuş iste bu problemi dikilirken provalar sırasın da bir çözüm bulsaydınız
Yine diyorum ince bir tül bu işi görür
Kapatıcı etkisi yüksek olan pudralar var. Pudrayla kapatsan daha iyi olur.Merhaba herkese.göğsümde çatlaklar var.gelinliğim çok dekolte değil ama yinede belli oluyor2 hafta sonra düğünüm var makyajla kapanır mı bu çatlaklar
Umarım.şimdi kuaförümle konuştum kapatırım dedi ama bakalım.teşekkür ederim:)Kapatıcı etkisi yüksek olan pudralar var. Pudrayla kapatsan daha iyi olur.
O zaman sandığınız bir seyle kapatınTülle olacağını sanmıyorum
Sizide anlayamadım hayırdır ya garipsinizO zaman sandığınız bir seyle kapatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?