Sivilceli Ciltler dekolte bölgesinde çıkan sivilcelerden bıktım artık :(( yardımmm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

unsuzkurabiye

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
44
0
arkadaşlar lise yıllarından beri sivilceli bi insanım. kullandığım ilaçlar yüzüme iyi geldi. şimdi tek tük çenem de çıkıyo. rahatsız etmiyo ama vucudum da çıkan sivilcelere bi türlü engel olamadım. ne yapmalıyım sizce? doktora daha önce gittiğimde bi kaç krem verdi ne kullandıysam geçmedi. yine gidicem aamaa gitmeden önce fikir edineyim dedim. yardımcı olursanız çok ama çok seviinirim..:KK43:

canım banyoda kese lif falan çok sürüyormusun ??mesela benim vucuduma iyi gelmez onlar..
sivilce yaptığınıda duydum..
ayrıca limon suyunu elma sirkesiyle karıştırıp hergün yatmadan evvel sürebilirsin ...kurutucu etkileri var.

yaa canim benim sirtimda da sivilceler var ve cok tuhaf bi yontem duydum, bu hafta deniyorumda:KK53:

banyoda sirtima camasir deterjan (özellikle ariel) suruyorum. ve sivilcelerimi kurutuyo. deterjan sivilceleri cabuk kurutmasina yardim ediyo. ama tabi birazcik yakiyo ama ise yariyo.

Son düzenleme:
deterjan daha beter etmesin elde bile fazla durduğunda kaşıntı falan yapıyor bence o tip şeyler çok tehlikeli bi cildiyeciye git göster cnm yaza kadar düzelir belki sonuçta biz onlar kadar bilemeyiz tabi

deterjan daha beter etmesin elde bile fazla durduğunda kaşıntı falan yapıyor bence o tip şeyler çok tehlikeli bi cildiyeciye git göster cnm yaza kadar düzelir belki sonuçta biz onlar kadar bilemeyiz tabi

bazi vicutlarda kasinti yapiyo ama bende oyle bisi olmadi. ben deniyorum bana iyi geliyo gibi, bi haftadir yapiyorum hic yan etki gormedim, aksine sanki sirtim daha bi yumusak oluyo.

canım banyoda kese lif falan çok sürüyormusun ??mesela benim vucuduma iyi gelmez onlar..
sivilce yaptığınıda duydum..
ayrıca limon suyunu elma sirkesiyle karıştırıp hergün yatmadan evvel sürebilirsin ...kurutucu etkileri var.

evet lif sürüyorum hatta temizlesn diye zeytinyağlı sabunla genelde yıkıyorum. ama diyorum ya hiç bir ilaç fayda etmedi. içten gelen bi hastalığın sonucu olabilir mi acaba diye korkuyorum:KK43:

X