- 2 Temmuz 2012
- 592
- 306
- Konu Sahibi biradamavisi
Merhaba daha önce de başlık açmıştım burda tecrübeli annelere tekrar birkaç sorum olacak. Oğlum kreşe uyum sağlamıyor oyunlara dikkatini vermiyor. Oyuncakları falan da dağıtıyor diye ergoterapiste göründük. Hiperaktivite yok ama dürtüsellik ve dikkat eksikliği var dedi. Evet dikkat eksikliği var belli ama direkt tanı alın psikiyatriye görünün dedi. Tenis oynatmış yaşına uygun raket ve topla isabetli vuramıyor. Topa dikkatini vermiyor bakmıyor gelişine vuruyor dedi. Salıncakta ayakta sallanmıyor denge sağlamıyor. Dikkatini verip konsantre olamadığı için denge sorunu çok yüksek dedi yaşıtlarından çok düşük performansı dedi. Yani yaşıtlarına bakıyorum kaç tanesi doğru düzgün ayakta sallanıyor ya da tenis oynuyor. Tabii bazı şeylerde gerçekten eksiklikleri var evet ama konuşması algısı çok çok güçlü. Hafızası çok iyidir. Unutmaz hiçbir şeyi. Biliyorum dehb zeka ile alakalı değil ama hemen psikiyatriye gitsek ilaç verirse diye endişeleniyorum. Daha 3.5 yaşında. Sürekli ergoterapist psikiyatri çocuk ambale olacak iyice. Bende bir sorun var diye iyice kaygılanacak diye düşünüyorum. Size bir gün ergoterapş yetmez mutlaka iki gün gelin dedi. Maddi olarak gerçekten çok zorlayıcı. Ekranı kestim 10 günü geçti çocuğumda değişimleri çok değişiklik oldu. Sadece 1 gün ergoterapiye gitsek yetmez mi acaba?