genelde dehb tanısı ilkokulda falan konur okul derslerindeki başarısı vs belli eder. Biraz erken bence de . O durumda da ilaç kullanabiliyorlar, rapor alırlarsa destek eğitim alıyorlar vs.
genelde dehb tanısı ilkokulda falan konur okul derslerindeki başarısı vs belli eder. Biraz erken bence de . O durumda da ilaç kullanabiliyorlar, rapor alırlarsa destek eğitim alıyorlar
Kızıma sayılari renkleri öğretiyorz biliyor 10a kadar sayıyor İngilizceden de sayıyor sordugumuz renklerin çoğunluğunu biliyor dehb olsa böyle olurmu sizce
Hiperaktif zaten onu biliyorz hiç durmaz uyku dışında gün içinde oturmaz bile ama dikkat eksikliği farketmedm yani dikkat eksikliği olsa öğrettiklerimizi öğrenmekte zorluk cekmezmi
Kızıma sayılari renkleri öğretiyorz biliyor 10a kadar sayıyor İngilizceden de sayıyor sordugumuz renklerin çoğunluğunu biliyor dehb olsa böyle olurmu sizce
Dehb genelde zor ve geç öğrenir ama bu yaşlarda da öyle olur mu onu bilmiyorum. Bunun için siz akranlarına bakın onlara göre nasıl? Onlarla oynuyor mu ya da yaşıtlarının bildiklerini kolayca öğrenebiliyor mu yapabiliyor mu vs. akranlarıyla aynı düzeydeyse sorun etmeyin bence
Dehb genelde zor ve geç öğrenir ama bu yaşlarda da öyle olur mu onu bilmiyorum. Bunun için siz akranlarına bakın onlara göre nasıl? Onlarla oynuyor mu ya da yaşıtlarının bildiklerini kolayca öğrenebiliyor mu yapabiliyor mu vs. akranlarıyla aynı düzeydeyse sorun etmeyin bence