değişmiyor :((((

tanıdık geldi bu durum..öfke kontrolü problemi var ayrıca uzun uzun tartışmayı konusmayı sevmiyor sizin ona cevap vermenizi hazemedemiyor küfür ederek susturmaya çalışıyor vs.. düzelmezz ayrıl gitsin ayrılmazsan çok ödün verirsin daha kötülerini de yaşayabilirsin..tecrubeeyle sabit:KK66: ha mutlu olmaz mısın olursun evet ama şöyle..içine atacaksın cevap vermiceksin üzerine gitmiceksin he deyip geçecen böyle nasıl bir mutluluk olursa artık sen karar ver..

hep bu adam gibi adamlardan çıkıyor bu sorunlar adamlıkları batsın yahu.benim babam mükemmel diyemem ama annemi incitmemeye çalışır ancak anneme göre işe yaramaz bir adam sevgisini göstermez kıskanmaz içerde napıyosun demez diye halbuki çok saygılır anneme karşı bir dediğini iki emez.anne ne istiyorsun sağa sola salmasın kıskansın onla konuşma buna bakma desin siniri tavan yapsın elini kaldırsın küfürler savrulsun kapıyı vurup gitsin ama sevgisini belli etsin o zaman ne olacak adam gibi adamlar varya onlardan olacak sanırım.sevgisi var ama saygısı yok.saygı varsa bu sevgiden gelir sevgi yoksa saygı beklenilemez

Terapi almasını öner sen duzeltemezsin kendiligindede düzelmez terapiyi kabul etmezse ayrıl çok yipranirsin

Adam falan değil şehir eşkıyası.
Bu türler bitse de bi rahatlasak.
Bugün küfür edenden yarın dayak da yersin bi de onu düşün .

Saygisi olmayanin sevgiside olmaz bence sevgisini tekrar bir gozden gecirin derim.seven insan kirip uzmez heleki kufurle:KK20:

merhaba
sorun ilişkim. 22 yaşımdayım ve 3yıldır bir ilişkim var.
ikimizde okuyoruz . çok seviyorum ve güvenirim . adam gibi adamdır .
daha önceki konularımda da var daha önce istemediğim şeyler yaşandı ve bakire değilim ben.
sevgilime söyledim ve ben anlatırken benimle birlikte ağladı ve asla ima bile etmedi şimdiye kadar.
böyle bir adam... her zaman biz evleneceğiz der.
tek bir sorunumuz var ki sevgisi sonsuz olan adamın bana karşı saygısı yok.
kötü sözler söylediği için bir defa ayrıldık 6 ay ayrı kaldık.
ayrı kaldığımız sürede bir çok defa barışmak istedi kabul etmedim.
ama 6 ayın sonunda barıştık küfür etmeyeceğine sözler verdi.
can çıkar huy çıkmaz derler ya doğruymuş.
yine başladı küfür etmeye.
herhangi bir tartışmada o kadar sinirleniyor ve kötü sözler söylüyor ki hayret ediyorum.
bizim evde kötü söz asla konuşulmaz.
babamdan duymadığım sözler duyuyorum.

dün de bir avm de tartıştık otoparkta bıraktım gidiyorum ben dedim.
tuttu kolumdan zorla arabaya bindir nasıl küfür ediyor.
şok oldum kalakaldım. sonra bir yere oturduk.
istemiyorum seni artık dedim bu defa da ağlıyor beni bırakma diye.
sürekli beni sinirlendirmezsen bişey olmaz diyor ama böyle bişey de maalesef mümkün değil.

ne yapalıyım ben bu adamla lütfen bi fikir verin
Herkesin kusuru olabilir. O seni kabullenmiş sende onu değiştirmeye calıs

Çoğunluk ters düşünüyor. Hayatta simdiye kadar gozlemleyemediginiz bir sey olmus arkadaslar: Bir insana öfkelenebiliyorsaniz eğer onu sevebilirsiniz. Ona karsi her zaman cok munis cok kayıtsız cok saygiliysaniz, sevmiyorsunuzdur. En buyuk aşklarda öfke tavan olur. En ufak bir hayalkirikligi size siddetli bir öfke olarak geri döner. Bir insan sizi artik sinirlendiremiyorsa bitmistir gözünüzde. İlişki yıllandıkça bu durum düzelebilir kendinden manyak değilse şayet.

X