evet noldu?ammada adammış be
Demekki adamın huyu bu. Sende o kadar sinirlendirip tartışma noktasına getirmemerhaba
sorun ilişkim. 22 yaşımdayım ve 3yıldır bir ilişkim var.
ikimizde okuyoruz . çok seviyorum ve güvenirim . adam gibi adamdır .
daha önceki konularımda da var daha önce istemediğim şeyler yaşandı ve bakire değilim ben.
sevgilime söyledim ve ben anlatırken benimle birlikte ağladı ve asla ima bile etmedi şimdiye kadar.
böyle bir adam... her zaman biz evleneceğiz der.
tek bir sorunumuz var ki sevgisi sonsuz olan adamın bana karşı saygısı yok.
kötü sözler söylediği için bir defa ayrıldık 6 ay ayrı kaldık.
ayrı kaldığımız sürede bir çok defa barışmak istedi kabul etmedim.
ama 6 ayın sonunda barıştık küfür etmeyeceğine sözler verdi.
can çıkar huy çıkmaz derler ya doğruymuş.
yine başladı küfür etmeye.
herhangi bir tartışmada o kadar sinirleniyor ve kötü sözler söylüyor ki hayret ediyorum.
bizim evde kötü söz asla konuşulmaz.
babamdan duymadığım sözler duyuyorum.
dün de bir avm de tartıştık otoparkta bıraktım gidiyorum ben dedim.
tuttu kolumdan zorla arabaya bindir nasıl küfür ediyor.
şok oldum kalakaldım. sonra bir yere oturduk.
istemiyorum seni artık dedim bu defa da ağlıyor beni bırakma diye.
sürekli beni sinirlendirmezsen bişey olmaz diyor ama böyle bişey de maalesef mümkün değil.
ne yapalıyım ben bu adamla lütfen bi fikir verin
o da aynı senin gibi... sakinleşince pişman oluyor daha fazla üzülüyor. dünden beri neler yaptı kendini affettirmek için.
sadece ben ağlayınca yada beni kaybedeceğini anlayınca durumun farkına varıyor.
siz küfür eden adama adam gibi adam diyorsunuz farkındamısınız?evet noldu?
çokk teşekkür ederim çok sağolaynen bende sonradan çok pişman oluyorum utanıyorum çocuğun yüzüne bakamıyorum . ama çok şükür ben aştım gibi . çocuk beni karşısına alıp saatlerce nasihat etti eskiye göre daha iyiyim . Bu arada ilişki de en önemli şey saygıdır . Bunu erkek arkadaşına anlatabilirsen herşey çok daha iyiye gidecek güven bana .
Allah çok mutlu etsin inşallahbende aynen öyleydin sonuç evlendik :)
merhaba
daha önceki konularımda da var daha önce istemediğim şeyler yaşandı ve bakire değilim ben.
sevgilime söyledim ve ben anlatırken benimle birlikte ağladı ve asla ima bile etmedi şimdiye kadar.
herhangi bir tartışmada o kadar sinirleniyor ve kötü sözler söylüyor ki hayret ediyorum.
sürekli beni sinirlendirmezsen bişey olmaz diyor ama böyle bişey de maalesef mümkün değil.
aminn. çok teşekkür ederim hayırlısı ise darısı başına tabiki katlanabilirmisin değişmezse alttan alabilirsin çok iyi düşünmen lazım.Allah çok mutlu etsin inşallah
çok teşekkür ederim çok rahatlattın beni.Saygısı yok diyince hemen kendimi gördüm. Yorumları okumadım bile. Bende çok seviyorum onsuz bir hayat bile düşünemiyorum ama bir kavga edelim ağzımdan kötü sözler çıkıyor canavara dönüyorum hakaret ediyorum aşağılıyorum eskiden daha çok yapıyordum ama zamanla azalttığımı düşünüyorum nişanlım ne düşünüyor bilmiyorum ki biz uzunnn yıllardır beraberiz haftaya evleniyoruz inşallah. Birden öfke patlaması oluyor bende o an karşımdakini görmüyorum nişanlım sakinleşince benle defalarca konuştu o kadar pişman oluyorumki o konuşmalarda resmen eziliyorum niye yaptım niye ettim diye hatta bir seferinde kolunu tırnaklamıştım basit saçma konular yüzünden. Nişanlımla konuşa konuşa azalttığımı düşünüyorum ki oda böyle düşünüyor. Sende lütfen sakin ol sen daha olgun davran ve olay geçince konuş hatasını anlar sevgilinde kendimi gördüm
istese çok kolay başkasını bulur yamamaya çalışmıyor yani.sizin durumunuzu bilip kabullenmesi büyük erdemlik ama bazen sevginin aşırı olması herşeyin üstesinden gelineceği anlamını taşımıyor okuduğum kadarıyla siniri normal bir sinir de değil ve yapmayacagım dese de yapmaya devam ediyor ya gerçekten bir sorunu var ya da bu sorunu baska birisi onu böyle kabul etmez diye de sizin durumunuzu bile kabullenip kendini size yamamaya çalışıyor gibi geldi bana ama ne olursa olsun ya doktora gidip tedavi olmalı ya da hiç bu adamla düşünme derim ben çünkü evlilik bambaşka bir şey dışardan görüldüğü gibi değil ileride neler yaşayacagın hiç belli olmaz tabi ki insanlar fedakar olmalı ama bu kadar baskın ve düzelmez bir durumun fedakarlıgını nereye kadar cekeceksin ?
Biz 10 sene önce tanıştık daha sonra ayrıldık ama 6 yıldır hiç ayrılmadık beraberiz. Çok yıpratıcıdır onun için biliyorum ama o beni olgunlukla karşılamasa biz bugünlere gelemezdik. Sakinleşince sen ona sarıla sarıla konuş yapma etme deme o zamanla azaltıcaktır bende küfür ediyorum ama o an bambaşka biri oluyorum tutamıyorum kendimiçok teşekkür ederim çok rahatlattın beni.
bizim evlenmemize daha çok var.
umarım bizde aşarız bu durumu.
Allah sizi çokkk mutlu etsin inşallah
işte bunları yaşamaktan korkuyorum bende.Madem ayrilamam diyosun o zaman susucaksin, o kufredicek sen susucaksin, ilerde evlenince cicim aylari da gecince vurmaya da basliycak,sonra yine seni sucliycak ve sende zamanla bu yalana alisicaksin,evet benim yuzumden onu cok kizdirdim filan diyip daha da susucaksin,
Abarttigimi sanma gercek bu, silik bir es mutsuz bi hayat seni bekliyor bu gidisle
Ama ofke tedavisini bi arastir tabi, ne kadar ise yariyor bilemem ama bi denesin bakin faydasi olucak mi
merhaba
umarım düzelir. dediklerini yapcam her defasında konuşcam inşallah bizde de işe yarar.Biz 10 sene önce tanıştık daha sonra ayrıldık ama 6 yıldır hiç ayrılmadık beraberiz. Çok yıpratıcıdır onun için biliyorum ama o beni olgunlukla karşılamasa biz bugünlere gelemezdik. Sakinleşince sen ona sarıla sarıla konuş yapma etme deme o zamanla azaltıcaktır bende küfür ediyorum ama o an bambaşka biri oluyorum tutamıyorum kendimisen sabırlı ve sakin ol sakinleşince mutlaka konuş azaltıcaktır eskiden daha kötüydüm ben o kdr utanıyorumki düşününce
Bak buna sevindim. Eğer bu konuda samimi ise, o da değişmek istiyor demektir. Değişmek isteyen kişinin başarı şansı çok yüksektir ve bence sana değer verdiğini de gösterir. Ama lütfen seni oyalamasına izin verme.aslında psikoloğa gidelim mi demiştim ve o da istemişti sonra benim ailemde problemler çıktığı için unutuldu.
psikologdan sonra düzelirse yine de vazgeçmeli miyim
benim yaşadıklarımla ilgisi yok bu durumunAdam senin yaşadığın şeyleri sindirememiş öfkesi ondan.Öfkesi diner mi bilmem ama siz ne kadar dayanabilirsiniz bu duruma meçhul.Erkeklerin hepsi böyle benim arkadaşın sevgilisi iddia uğruna iki kızla zina yapmış,striptiz klübünden çıkmamış,yatmadığı kalmamış kızın eski sevgilisini kaldıramıyor kaldı ki kızın sadece2 sevgilisi olmuş adam yatağa bi gecede iki kişiyi almış yani güzelim erkekler pisliğin teki.Kendilerini hep haklı görürler ne diyeyim allah hayırlısını çıkarsın herkesin karşısına.