- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 448
bıktım zaten inanın sinirimden oturdum ağladım.İşte öyle değil. Adam belli ki kendi başaramıyor. Bence idare edebilmek önemli. Yani karakterinde yoksa yapacak bişey yok bıkacaksın bi noktadan sonra..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıktım zaten inanın sinirimden oturdum ağladım.İşte öyle değil. Adam belli ki kendi başaramıyor. Bence idare edebilmek önemli. Yani karakterinde yoksa yapacak bişey yok bıkacaksın bi noktadan sonra..
annesi babası ayrı .Kesin bitecek insan sinirlide olsa sevdigine nasıl küfür eder. Anasına da sinirlenince küfür ediyormuymuş sordun mu.
annesi babası ayrı .
beni annesinden daha çok görür .
iki günde bir falan görüşürler böyle olduğu için annesi oğluşum canım cicim yapar.
bende dedim aynısını ve cevabı 'annem beni hiç senin kadar sinirlendirmez' oldu
bilmiyorum inan ne yapıyorum bu kadar ama sanırım sinirliyken de cevap vermeme de sinirliyorSen ne yapıyorsun ki, sürekli sinirleniyormuş?
bilmiyorum inan ne yapıyorum bu kadar ama sanırım sinirliyken de cevap vermeme de sinirliyor
merhaba
sorun ilişkim. 22 yaşımdayım ve 3yıldır bir ilişkim var.
ikimizde okuyoruz . çok seviyorum ve güvenirim . adam gibi adamdır .
daha önceki konularımda da var daha önce istemediğim şeyler yaşandı ve bakire değilim ben.
sevgilime söyledim ve ben anlatırken benimle birlikte ağladı ve asla ima bile etmedi şimdiye kadar.
böyle bir adam... her zaman biz evleneceğiz der.
tek bir sorunumuz var ki sevgisi sonsuz olan adamın bana karşı saygısı yok.
kötü sözler söylediği için bir defa ayrıldık 6 ay ayrı kaldık.
ayrı kaldığımız sürede bir çok defa barışmak istedi kabul etmedim.
ama 6 ayın sonunda barıştık küfür etmeyeceğine sözler verdi.
can çıkar huy çıkmaz derler ya doğruymuş.
yine başladı küfür etmeye.
herhangi bir tartışmada o kadar sinirleniyor ve kötü sözler söylüyor ki hayret ediyorum.
bizim evde kötü söz asla konuşulmaz.
babamdan duymadığım sözler duyuyorum.
dün de bir avm de tartıştık otoparkta bıraktım gidiyorum ben dedim.
tuttu kolumdan zorla arabaya bindir nasıl küfür ediyor.
şok oldum kalakaldım. sonra bir yere oturduk.
istemiyorum seni artık dedim bu defa da ağlıyor beni bırakma diye.
sürekli beni sinirlendirmezsen bişey olmaz diyor ama böyle bişey de maalesef mümkün değil.
ne yapalıyım ben bu adamla lütfen bi fikir verin
aslında psikoloğa gidelim mi demiştim ve o da istemişti sonra benim ailemde problemler çıktığı için unutuldu.Öfke kontrolü için psikoloğa gitmesini istesen ne der? Muhtemelen kavga çıkarır değil mi?
Küfür olayı çok kötü. Ben de asla küfür edilmeyen bir ailede büyüdüm. Eşimin trafikte ağzından kaçan küfürleri duyunca sinirden kıpkırmızı olurdum. Sağolsun etmiyor artık.
Sen de farkındasın ki küfür etmesi, şiddete eğilimli olduğunun göstergesi. Olmaz, yakarsin kendini
hayır aslında hiç öyle değil. normlde ben ne istersem o olur. bir dediğimi iki etmez. ben üzülmeyim sevineyim diye neler yapar. aslında bunun dışında hiç bir problemimiz yokİnsan sevdiğinin yanında sakinleşir, huzur bulur. Sizde tam tersi oluyormuş. Sözlerini dinleyecek kadar dahi tahammül edemiyor, sinirleniyorsa siz nasıl vakit geçiriyorsunuz beraber? Kukla gibi o nasıl isterse öyle davranıcaksın heralde beyefendi sinirlenmesin diye.
hayır anneme babama karşı hiç bir kötü sözü olmadı şimdiye kadar.Küfür derken anana babana sövmeli, sinkaflı küfürler mi?
Bu adam çekilir mi ya, sinirlenince gözü dönen bir adamla ömür geçmez. Ya gitsin tedavi olsun ya da bas tekmeyi. Yoksa çok ama çok kırılırsın bir de böyle bir adamdan çocuk yapmak... O çocuğa yazık etme..
hayır aslında hiç öyle değil. normlde ben ne istersem o olur. bir dediğimi iki etmez. ben üzülmeyim sevineyim diye neler yapar. aslında bunun dışında hiç bir problemimiz yok
o da aynı senin gibi... sakinleşince pişman oluyor daha fazla üzülüyor. dünden beri neler yaptı kendini affettirmek için.ya sinirlenince bende küfür ediyorum biliyor musun erkek arkaadaşıma ..kız halimle s.krm falan demiyorum da hakaret ediyorum ağzına s.çrm s.ktr gt falan diyorum yani bence bu yapı ile alakalı . mesela benim erkek arkadaşım bana salak bile demedi ben ona çok küfür hakaret ettim .. Fazla sinirlidir seninkide o yüzden en ufak şey e sinirlenebilir. insanın elinde olan bişey değil. mesela ben karşımdaki sakince konuşursa rahatlıyorum susuyorum sonrasında çok pişman oluyorum . sizde oyle yapın madem adam gibi adam alın karşısına sen adam gibi adamsın ama eksiğin var diyip başlayın konuya .
hayır anneme babama karşı hiç bir kötü sözü olmadı şimdiye kadar.
aslında çok iyi bir baba olacağını düşünüyorum.
tedavi olmayı beni kaybetmemek için kabul edeceğini düşünüyorum .
tedavi olursa vazgeçmemeliyim ondan değil mi tekrar eski haline dönmez.
tıpatıp aynıyız sanırım bu konuda. tartışırken düşmanıyım sanki onun. am severken de içine sokacak sanki... bırakamıyorum da onu. bazen canıma tak ediyor istemiyorum seni diyorum bu defa da o beni bırakmıyor. onu kaybetmeyi göze alamam çok seviyorum.benim eşimdede var kavga sonucu bir delirir bir küfür eder zannedersin eş değil düşmanım. nasıl hakaret nasıl ağır sözler oda öyle napim bırakayımmı adamı maalesef canım bazılarıda öyle vurmak kırmak yerine öyle içini döküyor ben alıştım bazen gülüyorum dahada sinirleniyo .
bende böyle düşünüyorum sevgisi de evlenince biterse naparım ben
bende aynen öyleydin sonuç evlendik :)tıpatıp aynıyız sanırım bu konuda. tartışırken düşmanıyım sanki onun. am severken de içine sokacak sanki... bırakamıyorum da onu. bazen canıma tak ediyor istemiyorum seni diyorum bu defa da o beni bırakmıyor. onu kaybetmeyi göze alamam çok seviyorum.
hayır kesinlikle ikincisi değil. onu çok seviyorum ben. onu kaybetmeyi göze ala ala her şeyi anlattım, ona yalan söylememek için. o da anlayışla karşıladı. değişmesini çok istiyorum .Bu adamı gerçekten seviyor musun yoksa seni her halinle kabul ettiği için ona kendini mecbur mu hissediyorsun? Önce bunda anlaşalım.
Eğer seviyorsan tedavi olsun, psikoloğa falan gitsin ve kendini değiştirsin. Ona zaman ver.
Ama ikincisiyse uğraşma, seveceğin insanlar karşına çaıkacaktır ve seni geçmişinle kabul edecektir.