• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama değişmem lazım bi de bana yardım etseniz

YZN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
29
0
86
Konya
ben daha önce saçımı hiç boyatmadım. ama bi değişiklik yapmak istiyorum. esmer tenliyimm.yani baya bi koyu tenliyim.ama zencide değilim.hani yazın insanlar bronzlaşır ya işte öyle.sizce bana nasıl bir renk güzel gider.eşim gülben ergenin saç rengi gibi uçları sarı olsun istiyor ama bana o rengin yakışmayacağını düşünüyorum. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.hadi bide bana el uzatın lütfen

Resmini koyarsan daha iyi anlarız canım. Koyu tenliysen sarı renk biraz çingeneler gibi olmazmı canım? Beyonce gibi güzelsen ve saçların uzunsa resim ekliyorum bu şekilde olabilir /Users/g5/Desktop/images.jpg

canım sacının rengi ne şimdi ama esmersen sarı degilde bal rengi yada bronz renklerde olabilir ilk boyatıyosan bi kuaföre göster daha saglıklı bi seçim yaparsın.

bencede çingenelere benzerim sarı saçla. beyoncedan daha açık ten rengim.şimdi beyonceun resimlerine baktımda bi renk hoşuma gitti. onu ekleyip o rengin ne olduğunu sormak istiyorum.ama resi nasıl eklenir bilmiyorum.biri yardımcı olabilir mi?

Back