Değişmek istiyorum.

steelrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
50
0
Selam kızlar,
Ben ilk önce tarzımı anlatıyım size. Genellikle pantolon giyiyorum ama bu yaz şort da giymeye başladım. Siyah ve gri tonları çok var bir de mavi :) Genellikle baskılı t_şort giyiyorum. Kilo takıntım var biraz o yüzden biraz bol kıyafetlerim. Kırmızı ruju çok severim ve bol bol kullanırım. Pek güzel sayılmam, yüzüm çocuk yüzü gibidir.
Saçlarım kıvırcık olduğu için hep topuz yaparım. (omuzlarımın biraz aşağısında olduğu için kabarıyor ) Kahverengidir saçlarım. Tenim açık renk sayılır.

Lütfen bana yardım edin. Aynaya bakınca hep aynı kişiyi görmekten sıkıldım..

canım benim de senin gibi hafif kilo sorunum var.genelde yaz aylarında elbise giymeyi tercih ediyorum.hem daha ince hem daha zarif gösteriyor.saçlarım da kıvırcıkkk maalesef.onları da yazın açamıyorum.malum yorgan gibi terletiyo sırtımı.açtığım zamanlarda maşa yapıyorum.çok yakışıyo kıvırcık saça maşa.ya da banyodan sonra ıslakken saçlarım örüyorum.açınca dalga dalga oluyo.bunları uygulayabilirsin sen de.

ben de geçen yıla kadar hep çocuk gibi giyinirdim.spor ayakkabılar,bol pantolonlar,converseler.ama artık daha kadınsı giyinmeye başladım.girdiğim dükkanlarda alışana kadar zorladım kendimi.sonra kendiliğinden o tip kıyafetler seçmeye başladım.elbise yazın,kışın tunik ve tayt ikilisi tabi çizmeyle kurtarıcın olacaktır.

Öncelikle benim de kıvırcık saçlı bi arkadaşım var saçlarını uygun bi şekilde kestirdi katlı katlı o yüzden öyle kabarık durmuyo,saç kremleri ve köpüklerle gayet güzel duruyo,saç kesiminden başlamanı tavsiye ederim :) bir de kıvırcık saçların uçlarına renklere ben bayılırım arkadaşım kızıl attırmıştı aralarına çok yakışmıştı :) onun dışında elbise giymekten başlayabilirsin,mesela bu aralar tulumlar çok moda altına şık bi sandalet veya bi babetle çok güzel olabilirsin :)

X