Degişken ruh hali

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Son zamanlarda ruh halim çok degişken 1 adım önce mutluysam bi bakıyorum birşeyden mutsuzum sebepsiz bi gerginlik var üstümde sürekli bi aglama istegi,ani bi sinir kriz gibi geliyor ?Evliligimde çok sorunlar atlattık,şimdi herşey yolunda gibi görünsede bi tartışmada dibe çöküyorum.Psikolojik bi rahatsızlıkmı, depresyonmu sizce ? Burdan tabi teşhis konmazda belki biri aydınlatır diye yazmak istedim.

önce kan değerlerine baktır canım tiroit vs var mı sen de yoksa eğer psikolojik destek alabilirsin

Kaliteli uyku derler ya

Aşırı ani mevsim geçişinde

Normal.

Hatta saçın hiç olmadığı kadar yağlıdır?

Valla şu aralar hepimiz öyleyiz bir bakıyorum çok enerjiğim bir bakıyorum çok depresif ölü balık gibi bakıyorum...mevsimlerdendir zaarr

Bipolar olabilir diyecegim ama oda donemsel olur. Sanırım pms donemindesin. Bir kac gune gecer sıkma canini.

Benimde değişik durumlarım var bu aralar bazen aşırı umut dolu oluyorum bazen inanılmaz karamsar acıklı garip . Bu günlerde umutlu olduğum günler haliyle evliliğime de yansıyor bu

Mevsim geçişlerinde olur bazen öyle. Eğer bu döneme hassa tabii.
Kullanıcı resminiz ne güzel, insana ilham veriyor.
Ne alaka diyebilirsiniz ama belki yazmak iyi gelebilir.

Mevsim geçişlerinde olur bazen öyle. Eğer bu döneme hassa tabii.
Kullanıcı resminiz ne güzel, insana ilham veriyor.
Ne alaka diyebilirsiniz ama belki yazmak iyi gelebilir.
Çoktandır böyle gibi son zamanlar dedim ama,
Teşşekürler.
Profilim Mutsuz ve umutsuz hüzünlü geldigi için koydum ruh haline göre degişiyor galiba görüş

Mevsimden olabilir zira bende sizin gibiyim. Her kış bir atraksiyonla geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…