önce kan değerlerine baktır canım tiroit vs var mı sen de yoksa eğer psikolojik destek alabilirsinSon zamanlarda ruh halim çok degişken 1 adım önce mutluysam bi bakıyorum birşeyden mutsuzum sebepsiz bi gerginlik var üstümde sürekli bi aglama istegi,ani bi sinir kriz gibi geliyor ?Evliligimde çok sorunlar atlattık,şimdi herşey yolunda gibi görünsede bi tartışmada dibe çöküyorum.Psikolojik bi rahatsızlıkmı, depresyonmu sizce ? Burdan tabi teşhis konmazda belki biri aydınlatır diye yazmak istedim.
Çözdümönce kan değerlerine baktır canım tiroit vs var mı sen de yoksa eğer psikolojik destek alabilirsin
Mevsim geçişlerinde olur bazen öyle. Eğer bu döneme hassa tabii.Son zamanlarda ruh halim çok degişken 1 adım önce mutluysam bi bakıyorum birşeyden mutsuzum sebepsiz bi gerginlik var üstümde sürekli bi aglama istegi,ani bi sinir kriz gibi geliyor ?Evliligimde çok sorunlar atlattık,şimdi herşey yolunda gibi görünsede bi tartışmada dibe çöküyorum.Psikolojik bi rahatsızlıkmı, depresyonmu sizce ? Burdan tabi teşhis konmazda belki biri aydınlatır diye yazmak istedim.
Tiroit var evet ilaç kullanıyorum faydası yokmu acaba ?önce kan değerlerine baktır canım tiroit vs var mı sen de yoksa eğer psikolojik destek alabilirsin
Uyku halim iyi saclarım yeterince kuru.Kaliteli uyku derler ya
Aşırı ani mevsim geçişinde
Normal.
Hatta saçın hiç olmadığı kadar yağlıdır?
Nasıl dönemsel ?Bipolar olabilir diyecegim ama oda donemsel olur. Sanırım pms donemindesin. Bir kac gune gecer sıkma canini.
Çoktandır böyle gibi son zamanlar dedim ama,Mevsim geçişlerinde olur bazen öyle. Eğer bu döneme hassa tabii.
Kullanıcı resminiz ne güzel, insana ilham veriyor.
Ne alaka diyebilirsiniz ama belki yazmak iyi gelebilir.
O zaman şımarasın gelmişUyku halim iyi saclarım yeterince kuru.
Olabilir, Ne çocuklukta nede şimdi Hiç şımarmaya fırsatım olmadıO zaman şımarasın gelmiş
Biri nazımı çeksin diyesin gelmiş
:))
senin canın mı sıkılıyor da benle uğraşıyorsun hadi canım git başkasına sarÇözdüm
Ya +
Ya da
Destek al
Senin öz yorumun yok mu?
Ne desteği alsın?
Sebebi neymiş?
ruh halini etkiliyor tiroit doktoruna şikayetlerini söyleyebilirsin canımTiroit var evet ilaç kullanıyorum faydası yokmu acaba ?
İhtiyaç varOlabilir, Ne çocuklukta nede şimdi Hiç şımarmaya fırsatım olmadı
Hayatta şükür.İhtiyaç var
:)
Annen hayatta mı?
Öyleyse git ona yıkıl :)
Benim annem öldü, yıkılacak yer yok hem :)
Benim pek mevsimlik degil.Mevsimden olabilir zira bende sizin gibiyim. Her kış bir atraksiyonla geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?