• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Değişim istiyorum yeniden..

Qjes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
49
0
86
38
Ankara
Bir çok saç réngi dénémiş oLan bénnn tékrar déişim istiyorum (:
én son paLétté bronz kahvé 6.68 boyadım yaLnız dip vé uçLarda farkLıLk oLdu yiné böyLé oLsn istémiyorum.Kahvé tonLarında önéricéginiz vé én önémLisi kapatıcak dip-uç arasında rénk ayırımı oLmıcak bir boya önérirséniz sévinirim
ahada budur saçLarm:p
dipnot:gözLérimdé mavii;dd
ayql027.jpg

Bende palette ile boyadım saçlarımı aynı seninkisi gibi uçlar başka renk dipler başka bir renk oldu bidaha da almayı düşünmüyorum ondan...sana önerebileceğim bi renk ise çikolata kahve ve ya koyu kahve..

én son çaré oLarak onu dénéyim istiyorum.Daha iddaLı bi rénk boyamak istiyorum asLında ;s

palette radience 6/6 büyülü kahveyi dene bence süper bi renk ve bence kapatır...rengi beğenmezsen loreal casting crem boya kestane rengini dene gerçekten tek renk oluyor ve çok güsel duruyor...

Bu boyanın sucu değil arkadaşlar.sizin dip boyanız gelmişse ve de boyalı saçlarınızdan daha açık bir renge boyarsanız ne olursa olsun bu olur. eskiden saçların kaç numaraysa o numaranın tonları arasında gidip gel. şimdi gereksiz yere de çok koyultma kurtulamazsın.

Bu boyanın sucu değil arkadaşlar.sizin dip boyanız gelmişse ve de boyalı saçlarınızdan daha açık bir renge boyarsanız ne olursa olsun bu olur. eskiden saçların kaç numaraysa o numaranın tonları arasında gidip gel. şimdi gereksiz yere de çok koyultma kurtulamazsın.
hakLısın ;s

yarın boyatıyorum hadi hayırLısı (:
boyatınca ékLicém résim

Back