Benim babamda öyle kendi bildiği en doğrudur en sağlamdır.. bir de mobilyacı hayatta beğenmez başkalarının yaptığını !
Parkeleri de yaptırmıyordu yine taş yapacaktı.. annem dedi Alırsın eline bezi silersin her akşam ben daha uğraşamıyorum dedi öyle yaptırdık
Tam hayal edemedim evin şeklini :)) Ama sanırım mimar hatası var.. ev olsun diye ev yapıyorlar resmen.. daha 4 yıllık evlisin sanırım yazılanları da okudum çocuğun küçük falan diyor arkadaşlar ama sana şu kadarını söyleyeyim.. zaman öyle hızlı geçiyor ki! Bir daha bu yaşlara gelmeyeceğiz.. yaş gittikten sonra yapmanın anlamı yok.. şimdi yapacaksın ki keyfini süreceksin!
Ve çocuk büyüdükçe masrafları artıyor yapmak daha zor oluyor, öyle bir niyetin varsa yaptır derim para bir şekilde ödeniyor :))
Canım üşenmedim kaba taslak çizdim,valla evde olsam resim de koyardım ama evde değilim Koridora ve merdiven boşluğuna ayrılan yer çok fazla ne yazık ki.Kafamızda birşey de çizemiyoruz,eşim dün birini getirmiş salonda bir duvarı taş yaptıralım diye ama en çok koridor kısmını nasıl değerlendirsek derdindeyim