Değişim günlüğü

sevda889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
27
20
36
Bu hafta yüklerimden, sorunlarımdan kurtulduktan sonra geçmişe dönüp baktığımda onca ay, onca gün, onca saat sadece kendimi oyalamakla geçmiş. Bir karar aldım ve değişeceğim, kimse için değil sadece kendim için. Bana bahşedilen her bir günün değerini bilerek yaşayacağım, her anın tadını çıkararak:) Umarım....

1-) Şu an halihazırda hazırlanmam gereken bir sınav var, sınavım için elimden geleni yapacağım.

2-) Haftada 2 gün sporumu aksatmayacağım.

3-) Sınavım olduğu için ayda 2 ya da 3 kitap okumaya çalışacağım. (Sınav sonrası artırılabilir)

4-) Kişisel bakımıma özen göstereceğim.

5-) Ufak sorunlar yüzünden ailemle geçiremediğim zamanı telafi edeceğim.

6-) Şu an benim için en önemlisi, kişisel gelişimim, kendime olan güvenim için kötü düşüncelerimden arınacağım. Bana negatif enerji veren insanlardan uzak duracağım.

7-) Enerjimi düşürecek insanları takip etmekten, kendilerinden haberdar olmaktan vazgeçeceğim.

8) İnsanlara HAYIR demeyi öğreneceğim.

Şimdilik bu hafta aldığım kararlar bunlar, aklıma geldikçe yazacağım :)

Bugün 25 sayfa hedef koyduğum kitabımı okuma zamanı:) Akşama spor var:)

motivasyonunun hiç düşmemesi dileğiyle umarım tüm hedeflerine ulaşırsın. amaçlarından sakın vazgeçme ve bizlerede yol gösterici ol inşallah.

Teşekkürler, umarım :))) Sizler de tavsiyeler de bulunabilirsiniz, tavsiyelere, olumlu-olumsuz eleştirilere açığım:)

Eleştiri demişken,

9-) Eleştiriler kendimi sevmemem için bir sebep olmamalı. Eleştirilere her zaman açık olmayı ve eleştirilerin aslında kendimi geliştirmem için bana faydalı olacağını öğrenmeye gayret edeceğim.

10-) Her gün olmasa da, faydalı youtube videoları izlemeye çalışacağım. Özellikle kişisel gelişim ile ilgili. (Ted videoları dikkatimi çekiyor, sanırım oradan başlasam iyi olacak:)

Zamanı daha verimli kullanmak adına telefondan uzak kalmak amacı ile telefonu akşamları ofiste bırakmaya karar verdim. Bugün 3.günüm olacak, ilk gün akşamında hiç zorlanmadım, planladığım ne varsa yaptım hatta üstüne vakit de kaldı bana:)

İş için gerekli olmasa sadece arama yapabileceğim tuşlu telefon kullanmayı çok isterdim fakat iş için gerekli ne yazık ki.

3.telefonsuz akşamımı da daha verimli, daha huzur dolu geçireceğim.

Gününüz/günümüz aydın olsun:)

Dün telefonsuz 3.günümü geçirdim yine hiç aramadım fakat bir kerecek laptop açıkken facebooka bakma isteği vardı içimde:) Zamanla o da kaybolacak inşallah :)

Dün spor sonrası açık havada yürüyüşümü de yaptıktan sonra iyice yorulmuşum, 22.30 gibi uykum geldi uyumuşum ders çalışmadan. Uyku sorunuma acilen çözüm bulmam lazım :KK43: hem de en acilinden:KK43: günün 1/3'ü uykuda geçiyor nerdeyse çok tembelim çok :KK43:

X