Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Değişim....Bebeklerimizin ilk günlerindeki ve şimdiki haliyle resimleri.......

MaşaAllah, MaşaAllah.... Rabbim hepsini nazarlardan saklasın...

Bizim kızımızda dünyaya gelsin bizde koyarız resmini ama daha çoook var :))

selam kızlar... hepsi çok şirinler, allah nazarlardan korusun hepsini... işte karşınızda benim minişim:)

burada iki günlük...

burada da 5,5 aylık bebişim....

Son düzenleme:
yerim ben onu maşallahh....zeytin gözlerine bak...Allah sağlık sıhhat versin nazarlardan saklasın...

Son düzenleme:
kızlar ben resim ekleyemiyorum yetkileriniz kısmında mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz yazıyor ekle yazan bir kutucuk falan da yok

zoyo.....

canım merhaba dijital fotoğraf makinesi alacağım..senin resimler çok net ve canlı çıkmışş..fotoğraf makinenin markasını öğrenmem mümkünmü*??

Son düzenleme:
yerim ben onu maşallahh....zeytin gözlerine bak...Allah sağlık sıhhat versin nazarlardan saklasın...

amin canım saolasın.... hepsi birbirinden cici maşallah:) altın toplarımız onlar bizim:)

fotoğraf makinesine gelince; benim makine DSLR Canon 350D biraz pahalı ama çok güzel fotoğraf çekiyor... sevgilerimle....

amin canım saolasın.... hepsi birbirinden cici maşallah:) altın toplarımız onlar bizim:)

fotoğraf makinesine gelince; benim makine DSLR Canon 350D biraz pahalı ama çok güzel fotoğraf çekiyor... sevgilerimle....

teşekürler canım incelemesini yaptımm büyük ihtimal canon olcaktı tercihim şimdi iyice emin oldum teşekürler....fiatı önemli deil ben fotoğraf hastasıyım oyüzden değer bence...a.s.

doğum yapan arkadaşlar buyrun bebeklerin resimlerini ekleyinn..doğum anı ve sonraki değişimin resimleri bebeklerimizinn..

teşekürler arkadaşım...hepimizinkileri allah bağışlasın sağlıcakla büyüsünler..

bu resimde 1 günlüktü. sağol izlen umarım seninde tatlı bebeşin olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…