- 28 Kasım 2020
- 290
- 226
- 53
Başıma 2 kere böyle olay gelince yazıp danışmak istedim belki aynısını yaşayan vardır diye. 1 senelik evliyim 23 yaşındayım çocuğum yok. Eylül ve bu ay olmak üzere 2 keredir kahverengi/siyah bir adetim var ama bundan farklı olarak Eylül ayında 13 gün arayla adet olmam... sözel olarak böyle anlatabilirim tarih olarak ise ;
20-30 ağustos arası azıcık pede gelen siyah adet ve her sildiğimde peçeteye parçalar geliyordu asla kana dönmedi bitti
12 eylülde yani temizlendikten 13 gün sonra yine siyah adet geldi 4 gün sonra adete döndü 24 eylülde bitti
20-30 Ekim arası normal adet geçirdim
25 Kasımda kahverengi akintim başladı ve suan siyah devam ediyor ağrım falan hiç yok az ama çok değil ve yine peçeteye silince siyah parçalar geliyor yardımcı olursanız sevinirim maksat tecrübe paylaşımı
20-30 ağustos arası azıcık pede gelen siyah adet ve her sildiğimde peçeteye parçalar geliyordu asla kana dönmedi bitti
12 eylülde yani temizlendikten 13 gün sonra yine siyah adet geldi 4 gün sonra adete döndü 24 eylülde bitti
20-30 Ekim arası normal adet geçirdim
25 Kasımda kahverengi akintim başladı ve suan siyah devam ediyor ağrım falan hiç yok az ama çok değil ve yine peçeteye silince siyah parçalar geliyor yardımcı olursanız sevinirim maksat tecrübe paylaşımı