Değişik Şeyler..

Veronika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
36
0
kırık ayna parçalarıyla yaptım.
kkkkcw7.jpg

w467.png

Son düzenleme:
anlatayım canım.Kırık ayna parçalarını objeye yapıştırıyorsun. kuruyunca derzleyip siliyorsun.aslında çok kolay ama biraz bilgi ve tecrübe istiyor.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş emeğine sağlık bende kırık ayna parçalarıyla süs kabağı süslemiştim harika oldu...

gerçekten çok güzel olmuş ışıl ışıl olmuş harika eline sağlık.

Ayy çok hoş olmuş ellerine sağlık bendede böyle boncuklar var bende yapayım bari hihoyyyt

ellerinize sağlık süper olmuşlar , özelikle kırık ayna parçasıyla çalıştığınız objeler çok hoşuma gitti
iyi günlerde kulanın

kırık ayna parçalarıyla yaptım.

yaa bende bunlardan yapmak istyrum ama birkaç sorum olucak aynaları ney ile okadar küçük kesiyosunuz ve hangi yapıştırıcıyla yapıştırdınız lütfen cvpverinn :Saruboceq: :Saruboceq: lütfennnnn

sanırım aynacıda kestiriyordur
bi tahmin benimkisi :)
asıl merak ettiğim nasıl yapıştırıyorsun ve derzledim demişsin o nasıl bişi?

yaa benim eşim inşatt işiyle uğraşıyo ona sordum ayna kesmek için bi alet var ama biraz pahalı geldi bana 25 tl falanmış hani daha kolay yolu varsa öle yapıym dedimm derzlemeyide öğrendim ama nasıl yapıştırıyo

kızlar ilkönce beğendiğiniz için teşekkür ederim.uzun süredir buraya girmediğim için sorularınızı cevaplıyamadım. aynalar ilk önce elmasla 1cm kadar büyüklükte çubuklar halinde kesiliyor. daha sonra özel makasla kare veye üçgen şeklinde kesilip, silikonla objeye yapıştırılıyor.ve derzleniyor. hepinize kolay gelsin.

kızlar ilkönce beğendiğiniz için teşekkür ederim.uzun süredir buraya girmediğim için sorularınızı cevaplıyamadım. aynalar ilk önce elmasla 1cm kadar büyüklükte çubuklar halinde kesiliyor. daha sonra özel makasla kare veye üçgen şeklinde kesilip, silikonla objeye yapıştırılıyor.ve derzleniyor. hepinize kolay gelsin.

aynacıda yaptırmamız gerekiyor sanırım :) bunu bi şekilde halederiz
peki derzleme nedir? çalışması zormu? problemli riskli bişimi yani
evde kendi kendime yapabilirmiyim ?sizden aldığım bilgilerle
şimdiden çok tşklera.s.

X