Değişik regl döngüsü + belirtiler

umutsuzkedii

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
908
333
Kızlar haziran ayında 28 günde regl oldum temmuzda 30 ağustosta 24 SAT:3 AĞUSTOS normaldede 26 en geç 28 günde olurum 2 gün gecikir yani şimdi bu ay garip belirtilerim var afedersiniz midem belediye çöplüğü gibi hiç birşeyden midem bulanmaz normalde gözümün önünde s.çsalar öğğ demem 😁 ama bi kaç gündür kedinin bokuna bile midem bulanıyo bazen çikolataya bile 🤦🏻 kedileri çok severim bu arada bokuyla gülle bile oynardım öyle bir sevgi herşeye midem kalkıyo ağzımın içinde yara çıktı hiç olmaz yüzüm de sivilce çıkıyo hiç çıkmaz normalde reglden regle 1 tane bilemedin 2tane ve köpek gibi kaşınıyorum ve ayaklarımın üstüne basamıyorum bi süre oturup kalkamıyorum nedir bu Allah aşkına varmı böyle olan?

Kızlar haziran ayında 28 günde regl oldum temmuzda 30 ağustosta 24 SAT:3 AĞUSTOS normaldede 26 en geç 28 günde olurum 2 gün gecikir yani şimdi bu ay garip belirtilerim var afedersiniz midem belediye çöplüğü gibi hiç birşeyden midem bulanmaz normalde gözümün önünde s.çsalar öğğ demem 😁 ama bi kaç gündür kedinin bokuna bile midem bulanıyo bazen çikolataya bile 🤦🏻 kedileri çok severim bu arada bokuyla gülle bile oynardım öyle bir sevgi herşeye midem kalkıyo ağzımın içinde yara çıktı hiç olmaz yüzüm de sivilce çıkıyo hiç çıkmaz normalde reglden regle 1 tane bilemedin 2tane ve köpek gibi kaşınıyorum ve ayaklarımın üstüne basamıyorum bi süre oturup kalkamıyorum nedir bu Allah aşkına varmı böyle olan?
Aaaa kendini dinleme aşkooo 😂😂

Kızlar ya eşim le cinselik yaşadım hem akşam hem sabah dogurganlik dönemim dünden beri ve bu ay çok sık iliski grduk ve prowomen kullanıyorum doktorun önerisiyle ve simidi ates bastırdı bana yorgunluk çöktü ve sağ tarafımda ara ara kasik larima ağırı giriyor neden lütfen cvplayin

Kızlar ya eşim le cinselik yaşadım hem akşam hem sabah dogurganlik dönemim dünden beri ve bu ay çok sık iliski grduk ve prowomen kullanıyorum doktorun önerisiyle ve simidi ates bastırdı bana yorgunluk çöktü ve sağ tarafımda ara ara kasik larima ağırı giriyor neden lütfen cvplayin
Bu kadar hızlı belirti olmaz canım çocuk istediğin için psikolojik oluyor

Bu kadar hızlı belirti olmaz canım çocuk istediğin için psikolojik oluyor
13 de regal oldum regalin 4 günde birliktelik yaşadım 10 gün oldu dünden beri dogurganlik dönemim işte ne zaman içinde belli olurki bu sizce yerleşim olurmu sonuçta 1 oğlum var 5 yaşında oğlundan sonra çocuk olmadı artık ve şimdi istiyoruz da doktor bizeilac tavsiye etti onu kullanıyorum sürekli bel ağrısı kasik agrisi göğüs ağrısı oluyor şimdide ates basıyor ara ara kazıkların agri girip çıkıyor ne için oluyor bu sizce yerlesimi oluyor yoksa bnde pek anlamıyorum ki

Sen daha önce bunları yaşamadın mı oğlunda canım benim anlamadığım sen adet bitimi mi beraber oldun eşinle yumurtlama gününde mi

Sen daha önce bunları yaşamadın mı oğlunda canım benim anlamadığım sen adet bitimi mi beraber oldun eşinle yumurtlama gününde mi
Bn daha önce çocuktum birsey bilmiyorumki hatırlamıyorum 5 sene geçti ilk geceden oldu 15 fun içinde kanda çıktı çocuğum 5 yıldır olmadı artık hiç korunmasında evet regalim bitti akşamına eşimle birlikte oldum normalde 2 ayda bir regal oluyorum geçen ay 4 günüm geçti bu ay 9 gün onden oldum ve regalim biti eşimle birlikte oldum bu ay sık iliski gördüm dünden betide dogurganlik dönemim bu gün ise sürekli ayes basıyor ara ara karnıma kazıkların agri giriyor bnde cozemedim

Bn daha önce çocuktum birsey bilmiyorumki hatırlamıyorum 5 sene geçti ilk geceden oldu 15 fun içinde kanda çıktı çocuğum 5 yıldır olmadı artık hiç korunmasında evet regalim bitti akşamına eşimle birlikte oldum normalde 2 ayda bir regal oluyorum geçen ay 4 günüm geçti bu ay 9 gün onden oldum ve regalim biti eşimle birlikte oldum bu ay sık iliski gördüm dünden betide dogurganlik dönemim bu gün ise sürekli ayes basıyor ara ara karnıma kazıkların agri giriyor bnde cozemedim
Önce bi doktora git regl aralıkların neden bu kadar uzun ve düzensiz bunu öğren bence regl düzenli olmalı ki ona göre yumurtlama dönemini hesaplayabilesin canım sana tek tavsiyem bu

Gittim Bn bana ilaç verdi bunu kullan gebelik olur dedi prowomen başka Bi sorun çıkmadı zatenbnde bu ay hem onu kullandım hem eşimle sık cinsellik grdum

Hormon testi istemedi mi sizden 2 ayda bir regl görmek normal değilki bu ay eğer adet olursanız adetim 2. Yada 3. Günü devlet yada özel farketmez bir kadın doğuma gidin ve hormon testi vermek istiyorum diyin. Benim adetim her ay düzenli olur mesela doktor ona rağmen hormon testi istedi benden adet olmayı bekliyorum bende

Söyledim hormon testine yapti bni tüp bebek doktoruna yolladı ortada ilaç verdiler bunu kullan dediler adetin düzene girer ve çocuk olur dediler bnde çocuk olmasını istiyorum sonuçta Bi çocuğum oldu ama şimdi niye olmuyor onu anlamadim

X