Aşk romanları polisiye gerilim dünya klasikleri yeni nesil düşünce akımları kitapları istemiyorsun anladığım kadarıyla
Geriye de pek bir şey kalmıyor zaten felsefi kitaplardan başka :44:
O zaman felsefe kitapları-düşünce kitapları (kültürel siyasi vs) okumalısın
Eğer bu tür kitapları daha önce okumamışsan zemin hazırlamak açısından daha az karmaşık kitaplar seçebilirsin
Bu da artık felsefe alanında bir klasik gibi oldu ama ben sana Sofinin Dünyası kitabını öneririm
Roman tarzında felsefenin bütün yaklaşımlarını ele alan çok güzel bir kitap
Onun dışında F.Nietzsche kitapları okuyabilirsin
Ünlü siyaset adamlarının kitaplarını biyografilerini düşüncelerinin derlendiği kitaplarını okuyabilirsin
Secret vs tarzı istemediğini söylemişsin ben de o tür kitaplar hiç bilmem hoşlanmam da zaten bilgim yok yani
teşekkür ederim
klasikleri zaten okuyorum onlar şart ama hani ben atıyorum bi canan tan yüreğim seni sevdi bilmem ne okumak istemiyorum artık...tabiki arada basit kitaplar da okuyacağım ama artık bana düşündüren kitaplar istiyorum
tabi daha yeni başladığım içinde ağır olmamalı
dediğin kitapları araştırıcam çok teşekkür ederim
Rica ederim
Ben popüler romanların yazarların hiçbirini okumadım okumam da bilgim yok yani
Canan Tan Elif Şafak vs bana hiç çekici gelmedi şimdiye kadar herkesin peşinden sürüklendiği şeyleri sevemiyorum
Alacakaranlık,Olasılıksız,İskender,Aşk,son zamanlarda moda olan Hürrem Sultan romanları,Yüreğim seni çok sevdi,piraye...
Adlarını o kadar çok duyuyorum ki bıkkınlık geldi yani
Felsefeye giriş için Sofinin Dünyası mükemmeldir onunla başla bence
Görüşlerinin tamamen oturması açısından çok yararlı olur daha sonra hangi tür düşünce kitaplarına yöneleceğini seçebilirsin
sipariş ettim sofinin dünyasını
kitap kurduyum ama kaç zamandır şöyle okuyamadım doğru dürüst bişey.bakıyorum alıyorum çok basit geliyor artık demekki doymuşum belli bir seviyeye geliyorum artık
kitap denen şey düşündürtmeli sorgulatmalı,hayal gücünü geliştirmeli
Abbas maroufi'nin Ölüler Senfonisi kitabını okuyabilirsin. beğenir misin bilmiyorum ama okuduğum en değişik kitaptı. ilk bir kaç sayfasında hiç bir şey anlamadım ne oluyor, bunlar kim, kitabı kim anlatıyor, ben kimim diye hayatı sorgulamaya başladım :) kitap bir kaç kişinin ağzından anlatılıyor. ama sayfaların başında kimin ağzından anlatıldığı açıklanmıyor. okudukça siz anlıyorsunuz. İranlı bir ailenin hikayesi. baştan söyliim mutlu bir hikaye değil değişik dediğin için bu kitabı önerdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?