• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik Kitaplar

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
118
Ankara
Arkadaşlar merhaba

ben öyle klasik tavsiyeler istemeyeceğim

şimdiye kadar bir sürü roman okudum...hani herkesin dilinde olan kitapları okudum zaten klasik tavsiyeleri

ama ben böyle farklı bir şey öğretsin istiyorum.yok o bunu öldürmüş bu çözülüyor yok bu buna aşık bu aldatıyor değil de insana yeni fikirler aşılayan düşündüren kitap önerileri istiyorum.

secret,evrenden torpilim var vesaire okudum.o tarz istemiyorum

biliyorum çok istemiyorum vesaire dedim ama napayım bıktım hep aynı tavsiyelerden

şimdiden teşekkür ederim

Aşk romanları polisiye gerilim dünya klasikleri yeni nesil düşünce akımları kitapları istemiyorsun anladığım kadarıyla
Geriye de pek bir şey kalmıyor zaten felsefi kitaplardan başka :44:
O zaman felsefe kitapları-düşünce kitapları (kültürel siyasi vs) okumalısın
Eğer bu tür kitapları daha önce okumamışsan zemin hazırlamak açısından daha az karmaşık kitaplar seçebilirsin
Bu da artık felsefe alanında bir klasik gibi oldu ama ben sana Sofinin Dünyası kitabını öneririm
Roman tarzında felsefenin bütün yaklaşımlarını ele alan çok güzel bir kitap
Onun dışında F.Nietzsche kitapları okuyabilirsin
Ünlü siyaset adamlarının kitaplarını biyografilerini düşüncelerinin derlendiği kitaplarını okuyabilirsin
Secret vs tarzı istemediğini söylemişsin ben de o tür kitaplar hiç bilmem hoşlanmam da zaten bilgim yok yani

Aşk romanları polisiye gerilim dünya klasikleri yeni nesil düşünce akımları kitapları istemiyorsun anladığım kadarıyla
Geriye de pek bir şey kalmıyor zaten felsefi kitaplardan başka :44:
O zaman felsefe kitapları-düşünce kitapları (kültürel siyasi vs) okumalısın
Eğer bu tür kitapları daha önce okumamışsan zemin hazırlamak açısından daha az karmaşık kitaplar seçebilirsin
Bu da artık felsefe alanında bir klasik gibi oldu ama ben sana Sofinin Dünyası kitabını öneririm
Roman tarzında felsefenin bütün yaklaşımlarını ele alan çok güzel bir kitap
Onun dışında F.Nietzsche kitapları okuyabilirsin
Ünlü siyaset adamlarının kitaplarını biyografilerini düşüncelerinin derlendiği kitaplarını okuyabilirsin
Secret vs tarzı istemediğini söylemişsin ben de o tür kitaplar hiç bilmem hoşlanmam da zaten bilgim yok yani

teşekkür ederim

klasikleri zaten okuyorum onlar şart ama hani ben atıyorum bi canan tan yüreğim seni sevdi bilmem ne okumak istemiyorum artık...tabiki arada basit kitaplar da okuyacağım ama artık bana düşündüren kitaplar istiyorum

tabi daha yeni başladığım içinde ağır olmamalı

dediğin kitapları araştırıcam çok teşekkür ederim

teşekkür ederim

klasikleri zaten okuyorum onlar şart ama hani ben atıyorum bi canan tan yüreğim seni sevdi bilmem ne okumak istemiyorum artık...tabiki arada basit kitaplar da okuyacağım ama artık bana düşündüren kitaplar istiyorum

tabi daha yeni başladığım içinde ağır olmamalı

dediğin kitapları araştırıcam çok teşekkür ederim

Rica ederim
Ben popüler romanların yazarların hiçbirini okumadım okumam da bilgim yok yani
Canan Tan Elif Şafak vs bana hiç çekici gelmedi şimdiye kadar herkesin peşinden sürüklendiği şeyleri sevemiyorum
Alacakaranlık,Olasılıksız,İskender,Aşk,son zamanlarda moda olan Hürrem Sultan romanları,Yüreğim seni çok sevdi,piraye...
Adlarını o kadar çok duyuyorum ki bıkkınlık geldi yani :1:

Felsefeye giriş için Sofinin Dünyası mükemmeldir onunla başla bence
Görüşlerinin tamamen oturması açısından çok yararlı olur daha sonra hangi tür düşünce kitaplarına yöneleceğini seçebilirsin

Rica ederim
Ben popüler romanların yazarların hiçbirini okumadım okumam da bilgim yok yani
Canan Tan Elif Şafak vs bana hiç çekici gelmedi şimdiye kadar herkesin peşinden sürüklendiği şeyleri sevemiyorum
Alacakaranlık,Olasılıksız,İskender,Aşk,son zamanlarda moda olan Hürrem Sultan romanları,Yüreğim seni çok sevdi,piraye...
Adlarını o kadar çok duyuyorum ki bıkkınlık geldi yani :1:

Felsefeye giriş için Sofinin Dünyası mükemmeldir onunla başla bence
Görüşlerinin tamamen oturması açısından çok yararlı olur daha sonra hangi tür düşünce kitaplarına yöneleceğini seçebilirsin

sipariş ettim sofinin dünyasını

kitap kurduyum ama kaç zamandır şöyle okuyamadım doğru dürüst bişey.bakıyorum alıyorum çok basit geliyor artık demekki doymuşum belli bir seviyeye geliyorum artık

kitap denen şey düşündürtmeli sorgulatmalı,hayal gücünü geliştirmeli

Abbas maroufi'nin Ölüler Senfonisi kitabını okuyabilirsin. beğenir misin bilmiyorum ama okuduğum en değişik kitaptı. ilk bir kaç sayfasında hiç bir şey anlamadım ne oluyor, bunlar kim, kitabı kim anlatıyor, ben kimim diye hayatı sorgulamaya başladım :) kitap bir kaç kişinin ağzından anlatılıyor. ama sayfaların başında kimin ağzından anlatıldığı açıklanmıyor. okudukça siz anlıyorsunuz. İranlı bir ailenin hikayesi. baştan söyliim mutlu bir hikaye değil değişik dediğin için bu kitabı önerdim :)

sipariş ettim sofinin dünyasını

kitap kurduyum ama kaç zamandır şöyle okuyamadım doğru dürüst bişey.bakıyorum alıyorum çok basit geliyor artık demekki doymuşum belli bir seviyeye geliyorum artık

kitap denen şey düşündürtmeli sorgulatmalı,hayal gücünü geliştirmeli

Okuyor musun kitabı?
Yorumlarını merak ettim umarım beğenirsin :71:

Abbas maroufi'nin Ölüler Senfonisi kitabını okuyabilirsin. beğenir misin bilmiyorum ama okuduğum en değişik kitaptı. ilk bir kaç sayfasında hiç bir şey anlamadım ne oluyor, bunlar kim, kitabı kim anlatıyor, ben kimim diye hayatı sorgulamaya başladım :) kitap bir kaç kişinin ağzından anlatılıyor. ama sayfaların başında kimin ağzından anlatıldığı açıklanmıyor. okudukça siz anlıyorsunuz. İranlı bir ailenin hikayesi. baştan söyliim mutlu bir hikaye değil değişik dediğin için bu kitabı önerdim :)

Bunu ben de bir araştırayım hiç duymamıştım

teşekkürler arkadaşlar =)

evet aldım ama daha okumaya başlayamadım en kısa zamanda başlayacağım

Küçük Aptalın Büyük Dünyası- Pucca (Erotik ama ilgi çekici bir kitap)

Tek Başına- Lisa Gardner ( Polisiye; Bir keskin nişancının temize çıkma savaşı diyebiliriz, konudan konuya atlıyor güzel bir kitap)

nail gaiman kitaplarına da bi bak biraz çocuksu görünüyorlar ama içlerindeki o biryerlere ait olma duygusu,bir şeyin parçası olma hissi beni çok etkiliyor.mezarlık kitabı özellikle ve yokyer'de o his çok baskındı.özellikle çok bunalıp yalnız hissettiğin bir zamanda okursan ne demek istediğimi anlarsın.

Eğer kişisel gelişim seviyorsan;

Gary Chapman - Beş Sevgi Dili

şiddetle tavsiye ederim. Mutlaka okunması gereken bir kitap...

Back