• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik Hisler

Nuaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
329
434
103
Merhaba hanımlar, belki hatırlayanınız vardır eski eşten ayrılalı 1 buçuk yıl oldu. Bu süreçte acımı dibine kadar yaşadım, belki bir miktar hala yaşıyorumda. Ama ilk kez birileriyle tanışma, flört etme isteği doğdu içime. Sanırım ben de artık gerçekten sevmek sevilmek istiyorum. Belki birgün aile kurmak, çocuk sahibi olmak istiyorum. Evet yalnız yaşamak, ayaklarının üzerine basmak harika bir şey bunları yapıyorum çok şükür ama neticede insanız ve bir ötekiyle duygusal bir yakınlık kurmayı istemek normal geliyor. Hali hazırda bir talep yok bu arada kimseyle bu manada bir konuşmuşluğumda olmadı boşandıktan sonra. Olur mu artık onu da bilmiyorum (malum pandemi var ve sosyalleşme kalmadı) tek bildiğim bunu artık istediğim. 😊 sizlerle duygularımı paylaşmak istedim. Hep kötü şeyler paylaşacak değiliz ya. Bu umut bile insana yaşama isteği veriyor. Güzel hikayeleri umutları olan varsa dinlemek isterim.

Son düzenleme:
Gönlüne göre olsun♥️ Sevmek de sevilmek de en doğal hakkınız, geçmiş geçmişte kalmalı; ayaklarınızın üstünde durabilmeniz çok değerli, tek başına da güçlüsünüz; ama insan yan yana yürüyeceği bir hayat arkadaşını arz ediyor. Güzellikler sizi bulsun 🙏🏻

Gönlüne göre olsun♥️ Sevmek de sevilmek de en doğal hakkınız, geçmiş geçmişte kalmalı; ayaklarınızın üstünde durabilmeniz çok değerli, tek başına da güçlüsünüz; ama insan yan yana yürüyeceği bir hayat arkadaşını arz ediyor. Güzellikler sizi bulsun 🙏🏻
Ne güzel dilekler, çok haklısınız umarım öyle olur. Teşekkür ediyorum 💜

Bu arada yazmayı unutmuşum sakın çok istemeyin olmuyor akışına bırakın o zaman olur
Ben çok istedim aşkı olmadı ne zaman boşverdim o zaman eşimle tanıştım. Sizde sakın çok istemeyin
Hayatınıza devam edin
Bu arada çocuğunuz var mı☺️

Bende boşanalı henüz 4 gün oluyor. Artık hayatıma biri girer mi bilemem. Belki de ömrümü evlatlarımla geçireceğim, onların mutluluklarıyla mutlu olacağım sadece. İşim kariyerim var çok şükür. Ama insan yanında yoldaş istiyor, anlaşılmak, sevmek, sevilmek istiyor. Ben de hali hazırda baskın duygular bunlar. Zaten boşanma sebebim bunlara ek olarak aldatılma. Aldatıldıgımı öğrenmeseydim belki son kez daha düşünür müydüm evli kalmayı.... Hiç sanmıyorum. Zaten bu duyguların yoksunluğunu hissettiğim için verdim bu kararı. Şuan evlatlarım daha huzurlu çünkü ben huzurluyum. Bu akşam eve gittiğimde acaba nasıl, hangi konuda görmezden gelineceğim, yok sayılacağım korkusu olmadan giriyorum evime. Zaten böyle birinin hayatımda, varlığıyla yer kaplamasının manası kalmamıştı. İçimdeki çoğu duyguyu daha evvel öldürdüğünden 4 gün önce fiili boşanmış oldum. Ben senelerdir kocasızım. Sadece devlet tanımış oldu yani. Bizler için güzel günler olsun umarım:KK200::dua:

Bu arada yazmayı unutmuşum sakın çok istemeyin olmuyor akışına bırakın o zaman olur
Ben çok istedim aşkı olmadı ne zaman boşverdim o zaman eşimle tanıştım. Sizde sakın çok istemeyin
Hayatınıza devam edin
Bu arada çocuğunuz var mı☺️
Çocuğum yok. Hayatımı devam ettirmeyi kesecek kadar kafamı meşgul etmiyor tabii :)) sadece bir dilek 🌷

Hayat sürprizlerle dolu, bir bakmışsınız hiç beklemediğiniz bir anda çıkmış karşınıza :KK37: Her şey gönlünüzce olsun💜

Bende boşanalı henüz 4 gün oluyor. Artık hayatıma biri girer mi bilemem. Belki de ömrümü evlatlarımla geçireceğim, onların mutluluklarıyla mutlu olacağım sadece. İşim kariyerim var çok şükür. Ama insan yanında yoldaş istiyor, anlaşılmak, sevmek, sevilmek istiyor. Ben de hali hazırda baskın duygular bunlar. Zaten boşanma sebebim bunlara ek olarak aldatılma. Aldatıldıgımı öğrenmeseydim belki son kez daha düşünür müydüm evli kalmayı.... Hiç sanmıyorum. Zaten bu duyguların yoksunluğunu hissettiğim için verdim bu kararı. Şuan evlatlarım daha huzurlu çünkü ben huzurluyum. Bu akşam eve gittiğimde acaba nasıl, hangi konuda görmezden gelineceğim, yok sayılacağım korkusu olmadan giriyorum evime. Zaten böyle birinin hayatımda, varlığıyla yer kaplamasının manası kalmamıştı. İçimdeki çoğu duyguyu daha evvel öldürdüğünden 4 gün önce fiili boşanmış oldum. Ben senelerdir kocasızım. Sadece devlet tanımış oldu yani. Bizler için güzel günler olsun umarım:KK200::dua:
Kendi değerinizin farkına varıp gösterilen değersizliğe dur demişsiniz. Tebrik ediyorum. Umarım bundan sonrası sizin ve çocuklarınız için güzel olur. Hayatınıza biri girer mi bilmem ama imkansız değil nasipte varsa oda olur 💜

Be mutlu sana dilerim gönlünden geçenleri bir bir yaşarsın 😘bende yeni boşanmış biri olarak çok fazla gelgitler yaşıyorum ama geöciek biliyorum 😕

Back