değişik davetiye

gollom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
1.868
2.604
198
kızlaarrr selam hem kına heemm düğünn için değişikk bildiğinizz davetiyee basanlarr varmıı yada fikirlerinizz yardımcıı olurmusunuzz cok sevinir ve öperim

kızlaarrr selam hem kına heemm düğünn için değişikk bildiğinizz davetiyee basanlarr varmıı yada fikirlerinizz yardımcıı olurmusunuzz cok sevinir ve öperim
Benim davetiyem kaset şeklindeydi, içinede güzel bir şiir yazdırmıştım. İlk aşamada herkes siyah davetiyemi olur filan demişlerdi ama davetiye gelip dağıtıma çıktığında gelen yorular harikaydı. Bir bak derim

kuzmmm cok teşekkürr ederimm nerdenn bakcamm atarmısınn banaa

kuzmmm cok teşekkürr ederimm nerdenn bakcamm atarmısınn banaa
İklim davetiyenin sitesine bakabilirsin canım. Ben yerel bir davetiyecide yaptırmıştım ama şimdi netten baktım orada var.kodu 10327... Ahh ahh bakınca gene için bir hoş oldu

İklim davetiyenin sitesine bakabilirsin canım. Ben yerel bir davetiyecide yaptırmıştım ama şimdi netten baktım orada var.kodu 10327... Ahh ahh bakınca gene için bir hoş oldu
ayyy bacımm bayıldımmm boyu biraz küçükk gibi amaa çok değişikkk güzelmişşş

hareketli davetiyelere bakmanızı öneririm.benim davetiyemi televizyonda bile göstermişlerdi.

ayyy bacımm bayıldımmm boyu biraz küçükk gibi amaa çok değişikkk güzelmişşş
Teşekkürler canım. Çok çok küçük değil yinede bir davetiyeciye gidip bak istersen. Gerçekten sonrasında aldığım yorunlar çok güzeldi 1.5 sene oldu hala bile konuşuluyor davetiyem

Teşekkürler canım. Çok çok küçük değil yinede bir davetiyeciye gidip bak istersen. Gerçekten sonrasında aldığım yorunlar çok güzeldi 1.5 sene oldu hala bile konuşuluyor davetiyem
kuzummm cok yardımın olduu ablamdaa beğendiii ben gidip baksamm daha iyi bu davetiyceliler numune göndermiyolarmıı bi baksakk

kuzummm cok yardımın olduu ablamdaa beğendiii ben gidip baksamm daha iyi bu davetiyceliler numune göndermiyolarmıı bi baksakk
Bİlmiyorum ki canım numune olayını. İçinede Nazım Hİkmetin bir şiirini yazdırmıştım çok uyumlu olmuştu. "Seni düşünmek güzel şey umutlu şey................................... Fakat ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum" diye bitiyordu şiir arkasına mutluluğumuzun giriş müziğinde bizlere eşlik etmeniz dileğiyle yazdırmıştım. Birazcıkta olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu, çünkü önemli günler önemli şeyler bunlar. Benimde senin sayende gözümde canlandı koskoca maziiii

anılarınımıı canlandırdımm bacımmm araştırıyorummm daha varrr numune isticemm önceee gönderirlerseee kargosunuda öderimm dicemm nazımın şiiri iimişş ama benimkii ve sülalesiii anlamazz ondann başka bişi bulmalıyımmm önce davetiyeye kararr verimdee

bu nasıl bi davetiye hiç anlamadım canım, arkasında mı yazıyo yazılar içinden mi çıkıyo, kendi davetiyenin foto atamaz mısın:)

bu nasıl bi davetiye hiç anlamadım canım, arkasında mı yazıyo yazılar içinden mi çıkıyo, kendi davetiyenin foto atamaz mısın:)
Canım şu anda tatildeyim kendi evime gidince atarım fotosunu. Kaset şeffaf bir şeyin içerisinde yandan çıkartıyorsun sonra o siyah kaseti açıyorsun. Yazılar içinde oluyor. Yine fotosunu atarım ben, şu şubat tatili bir bitsin :)

Türkiye'nin ilk kişiselleştirilmiş mobil davetiye servisi www.davetiyego.com sitesini incelemenizi öneririm kızlar çok değişik ve güzel bi uygulama ben kullanmayı düşünüyorum çok beğendimmmm

Canım davetiyem bu. O içindeki beyaz yeride açıyorsun yazılar orada. İsimler filan yazdığı için açmadım orayı, yinede karmaşık çıktıysa bir kaç foto daha ekleyebilirim :)

çok teşekkür ederim çok güzelmiş gerçekten

Canım davetiyem bu. O içindeki beyaz yeride açıyorsun yazılar orada. İsimler filan yazdığı için açmadım orayı, yinede karmaşık çıktıysa bir kaç foto daha ekleyebilirim :)

bu davetiyeyi biliyorum görmüştüm daha önce,
gerçekten harika bir seçim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…