Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim davetiyem kaset şeklindeydi, içinede güzel bir şiir yazdırmıştım. İlk aşamada herkes siyah davetiyemi olur filan demişlerdi ama davetiye gelip dağıtıma çıktığında gelen yorular harikaydı. Bir bak derimkızlaarrr selam hem kına heemm düğünn için değişikk bildiğinizz davetiyee basanlarr varmıı yada fikirlerinizz yardımcıı olurmusunuzz cok sevinir ve öperim
kuzmmm cok teşekkürr ederimm nerdenn bakcamm atarmısınn banaaBenim davetiyem kaset şeklindeydi, içinede güzel bir şiir yazdırmıştım. İlk aşamada herkes siyah davetiyemi olur filan demişlerdi ama davetiye gelip dağıtıma çıktığında gelen yorular harikaydı. Bir bak derim
İklim davetiyenin sitesine bakabilirsin canım. Ben yerel bir davetiyecide yaptırmıştım ama şimdi netten baktım orada var.kodu 10327... Ahh ahh bakınca gene için bir hoş oldukuzmmm cok teşekkürr ederimm nerdenn bakcamm atarmısınn banaa
ayyy bacımm bayıldımmm boyu biraz küçükk gibi amaa çok değişikkk güzelmişşşİklim davetiyenin sitesine bakabilirsin canım. Ben yerel bir davetiyecide yaptırmıştım ama şimdi netten baktım orada var.kodu 10327... Ahh ahh bakınca gene için bir hoş oldu
Teşekkürler canım. Çok çok küçük değil yinede bir davetiyeciye gidip bak istersen. Gerçekten sonrasında aldığım yorunlar çok güzeldi 1.5 sene oldu hala bile konuşuluyor davetiyemayyy bacımm bayıldımmm boyu biraz küçükk gibi amaa çok değişikkk güzelmişşş
kuzummm cok yardımın olduu ablamdaa beğendiii ben gidip baksamm daha iyi bu davetiyceliler numune göndermiyolarmıı bi baksakkTeşekkürler canım. Çok çok küçük değil yinede bir davetiyeciye gidip bak istersen. Gerçekten sonrasında aldığım yorunlar çok güzeldi 1.5 sene oldu hala bile konuşuluyor davetiyem
Bİlmiyorum ki canım numune olayını. İçinede Nazım Hİkmetin bir şiirini yazdırmıştım çok uyumlu olmuştu. "Seni düşünmek güzel şey umutlu şey................................... Fakat ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum" diye bitiyordu şiir arkasına mutluluğumuzun giriş müziğinde bizlere eşlik etmeniz dileğiyle yazdırmıştım. Birazcıkta olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu, çünkü önemli günler önemli şeyler bunlar. Benimde senin sayende gözümde canlandı koskoca maziiiikuzummm cok yardımın olduu ablamdaa beğendiii ben gidip baksamm daha iyi bu davetiyceliler numune göndermiyolarmıı bi baksakk
anılarınımıı canlandırdımm bacımmm araştırıyorummm daha varrr numune isticemm önceee gönderirlerseee kargosunuda öderimm dicemm nazımın şiiri iimişş ama benimkii ve sülalesiii anlamazz ondann başka bişi bulmalıyımmm önce davetiyeye kararr verimdeeBİlmiyorum ki canım numune olayını. İçinede Nazım Hİkmetin bir şiirini yazdırmıştım çok uyumlu olmuştu. "Seni düşünmek güzel şey umutlu şey................................... Fakat ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum" diye bitiyordu şiir arkasına mutluluğumuzun giriş müziğinde bizlere eşlik etmeniz dileğiyle yazdırmıştım. Birazcıkta olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu, çünkü önemli günler önemli şeyler bunlar. Benimde senin sayende gözümde canlandı koskoca maziiii
bu nasıl bi davetiye hiç anlamadım canım, arkasında mı yazıyo yazılar içinden mi çıkıyo, kendi davetiyenin foto atamaz mısın:)Bİlmiyorum ki canım numune olayını. İçinede Nazım Hİkmetin bir şiirini yazdırmıştım çok uyumlu olmuştu. "Seni düşünmek güzel şey umutlu şey................................... Fakat ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum" diye bitiyordu şiir arkasına mutluluğumuzun giriş müziğinde bizlere eşlik etmeniz dileğiyle yazdırmıştım. Birazcıkta olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu, çünkü önemli günler önemli şeyler bunlar. Benimde senin sayende gözümde canlandı koskoca maziiii
Canım şu anda tatildeyim kendi evime gidince atarım fotosunu. Kaset şeffaf bir şeyin içerisinde yandan çıkartıyorsun sonra o siyah kaseti açıyorsun. Yazılar içinde oluyor. Yine fotosunu atarım ben, şu şubat tatili bir bitsin :)bu nasıl bi davetiye hiç anlamadım canım, arkasında mı yazıyo yazılar içinden mi çıkıyo, kendi davetiyenin foto atamaz mısın:)
bu nasıl bi davetiye hiç anlamadım canım, arkasında mı yazıyo yazılar içinden mi çıkıyo, kendi davetiyenin foto atamaz mısın:)
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutluuçok teşekkür ederim çok güzelmiş gerçekten
Canım davetiyem bu. O içindeki beyaz yeride açıyorsun yazılar orada. İsimler filan yazdığı için açmadım orayı, yinede karmaşık çıktıysa bir kaç foto daha ekleyebilirim :)
Ayyy teşekkür ederiiimmbu davetiyeyi biliyorum görmüştüm daha önce,
gerçekten harika bir seçim olmuş