Buzdolapları ve Derin Dondurucular Değişik bir tasarım, 5 kapılı buzdolabı

bayanfiyona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
485
2
LG tasarım konusunda birbirinden ilginç ürünler çıkartmaya devam ediyor sanırım. Bu buzdolabını gördüm internette. 5 kapılı, özellikleri güzel bir dolap. soğutucu kısımları alt bölmelerde yer aldığı için kullanım açısından daha rahat olduğunu düşünüyorum. ancak tasarım konusunda pek karar veremedim sizlerin görüşleri nedir arkadaşlar?

lg-gardrop-tipi-gc-b40bsgrj-medium_01.jpg

ürün özellikleri;

Sıcaklığı Ayarlanabilir Bölme
Nem Koruma Gözü
Extra Hacim Buzmatik
Linear Kompressör

Sıcaklığı Ayarlanabilir Bölme
Hem dondurucu olarak kullanabileceğiniz bu gözde ister günlük yiyeceklerinizi koyarak soğutucu olarak kullanın; isterseniz de dondurulmuş yiyeceklerinizi koyarak dondurucu olarak kullanın. Yapmanız gereken tek şey bir tuşa basarak sıcaklığı -18°C ile 8°C arasında istediğiniz sıcaklığa ayarlamak.

Extra Hacim Buzmatik
Dünya'da ilk defa buz yapıcı dondurucu kısmından alınıp kapının içerisine yerleştirildi. Bu sayede dondurucu kısmında %15'e kadar daha fazla kullanılabilir hacim yaratıldı.

Nem Koruma Gözü
Sebzeler taze kalmak için neme ihtiyaç duyarlar. Nem Koruma Gözü özel olarak tasarlanmış gözenekli yapısı sayesinde nem seviyesini ideal şartlarda tutan bir kutudur.

Linear Kompressör
LG’nin yeni tek taraflı kompressöru Linear Kompressör de geneksel kompressörlerde bulunan krank mili ortadan kaldırılmış , buzdolabınızda bulunan pistonlar direkt olarak motorunuza bağlanmıştır Bu sayede geneksel buzdolaplarına göre LG’nin yeni Linear Kompressör lü buzdolapları ile yiyeceklerinizi çok daha sorunsuz , sessiz ve çok daha az enerji harcayarak saklayabilirsiniz.

Tasarımı gerçekten çok şık.. Mutfağa hava katar.. Çekmeceli olması sanki normal bir dolapmış havasını veriyor ama çekmeceler çekildiğinde bir katta sebzeler ve meyveler, diğer katta et-balık vb... Çok mantıklı geldi bana..

canım, lg'yi severim. bir çok elektronik ürününü de kullanıyorum. tasarım güzel ama kullanışsız.

evde biizm dondurucu hariç, iki tane buzdolabı var. bir yukardaki, bir de aşağıdaki mutfakta.

sana şunu söyliyim: dolabı açtığında neyin nerde olduğunu görmelisin. bir şey koyunca, yok bu çekmece miydi, yok altta mıydı, diye ararken, sinir olmamak için, klasik tasarım buzdolaplarını tercih et. ama eğer paran ve mutfak da yerin varsa çift kapılı al hatta.

Bende çok beğendim bu buzdolabını, aslında bu dolabın buzdolabı olduğuna bile inanası gelmiyor insanın, çok şık ve kullanışlı bir dizayn.

canım, lg'yi severim. bir çok elektronik ürününü de kullanıyorum. tasarım güzel ama kullanışsız.

evde biizm dondurucu hariç, iki tane buzdolabı var. bir yukardaki, bir de aşağıdaki mutfakta.

sana şunu söyliyim: dolabı açtığında neyin nerde olduğunu görmelisin. bir şey koyunca, yok bu çekmece miydi, yok altta mıydı, diye ararken, sinir olmamak için, klasik tasarım buzdolaplarını tercih et. ama eğer paran ve mutfak da yerin varsa çift kapılı al hatta.

cnm benim dolabım normal dolaplardan ama yinede raadığımı bulamayıp sinir oluyorum :):) en azından böylesi olsun gene sinir olayım :):):)

Gabriel ben tam aksini düşünüyorum. Bence bu buzdolabında aradığınız şeyleri daha kolay bulabilirsiniz..

Gerçekten çok farklıbir model, bu arada modeli ne bu buzdolabının, daha detaylı bir araştırma yapmak istiyorum ?

Son düzenleme:
2 kapılı veya 3 kapılı buzdolaplarından sıkılmıştık.. 5 kapılı bize değişikl geldi..Üzerindeki desen de gayet hoş..

Mutfağa biri gelse ve buzdolabından birşey almak istese "buzdolabınız nerede" diye sorar:)) Tasarımı gerçekten klasik buzdolaplarından çok farklı..

Klasik beyaz eşyaları görmeye alıştığımız için bu tasarım çok hoşumuza gitti. Evdeki beyaz eşyalar gözüme batmaya başladı bu tasarımdan sonra..

Son düzenleme:
Aslında bu buzdolabına 5 kapılı demek biraz yanlış bence, GC-B40BSGRJ 2 kapılı ve üç çekmeceli çünkü :)

X