değişik bir hamilelik belirtisi

mutter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
235
2
arkadaşlar çok ilginç bir sorum olucak size.
ben geçen hamileliğimde eylül-ekim gibi bir konu okumuştum bu sitede.
hamilelerin düz bir yere uzanarak dizlerini yukarı çektiğinde kasıklarında beze gibi bir topak olduğu gibi bişiyler yazıyordu. tam net hatırlamıyorum ama 3 aşa 5 yukarı böyleydi.
hatırlayan we ya bileniniz war mı?
çünkü ben ozaman kendimi kontrol ettiğimde gerşektende wardı. ama 7 hftamda flandım sanırım. ama doğru çıkmıştı işte. o konuyu bulamıyorum şimdi. yardım edermisiniz.

Evt cnm annemde derdı bunu uzanın dÜz bı yere ve kasıĞınızı hanı tam yumurtalık ların olduĞu yere elınızle bı parÇa beze gıbı bıŞey hıssedılıyo ablamda denemıŞtık ama Çok bastırma farkedılıyodu

ewet ewet kesinlikle doğru kendimde tecrübe ettiim. denemenizi tawsiye ederim.

ben daha çok idrarımı kaçıracak gibi hissediyorum bunu yapınca... gerçi benimki büyük sanırım bu teste göre kaydirigubbakcemile3

Meraak ettim simdi bunu herkes yapabilirmi?? Yani daha hamile oldugunu bilmeyen kisiler icindemi gecerli?

Merhaba Mutter, ben de hatırlıyorum öyle birşeyi. Ben de o zmanlar yapmıştım, elime birşey gelmemişti, bu yöntem yanlış demiştim laelaelaelaelae
Meğer ben hamile değilmişim... sırnaşık şey
Ben de deneyeyim... hihoyyyt

Son düzenleme:
bende mi denesem...yani ilerde simdi degil!!! daha rahatsizlanmama var yani 20 saubat gunum..

Ya mutterciğim, ben şimdi denedim, elime hiçbirşey gelmedi :roflol:
Kasık ağrılarım da 1-2 gündür yok, sanırım yerleşme bittiği için. İnşallah...
Göğüslerim hala fazlasıyla sert ve sızlıyor.
Hayırlısı canım ya...
a.s.

Keske bilenler biraz daha detayli anlatsa anlamayanlara daha kolaylik olacakti.

Neyse sizler denemeye devam edin

Merhabalar, siteyi bir süredir takip etmekteyim ve yeni üye oldum... Bir soru'mu paylasmak istiyorum, cevap yazarsaniz simdiden tesekkur ederim...
Çok düzenli (yumurlama zamanina göre) iolmasada 3-4 aydir hamile kalmayi deniyoruz.. Ben son 2 ay öncesine kadar düzenli adet oluyordum.. Yalniz 2 ay önce 7 gün ve enson 12 gün olmak uzere adet gecikmesi yasamaya basladim.. Doktor kontrolunde hicbir problem (kist vb.) sorun görünmedi.. Doktor bir sorun yok, arada olmasi normal dedi.. Bunun benzeri bir sorun yaşayan oldu mu aranizda? ilgi ve alakaniza tekrar tesekkurler...

Bazen adet gecikmesi vucudun kendini hamilelige alistiriyor anlaminada geliyormus. Eger sorun görunmediyse belki bu yüzden olabilir yada farkina varmadan kimyasal gebelik yasamis olabilirsin. Bazi bayanlar adetim gecikti dese bile hic anlamadan geciken adeti ile kimyasal gebelik olabilir ve sadece coook uyanik kadinlar anlaya bilir bunu genelde uzun yillar cocuk icin ugrasanlar bilir.

çok ilginç ya gerçekten hamile olanlar bi denesin çok merak ettim

ya gerçekten bu konuyu açan ilk kişi bu topiği görsede yardımcı olsa. aceba kaçıncı haftada ortaya çıkıyo.
ben mesela denediğimde 7-8 haftalıktım ve baya bariz bir beze wardı. nohuttan biraz daha büyük. hatta aceba
daha önce warmıydı diye düşünmüştüm.ama şimdi bakıyorum yok. hiçbirşey yok. hamile bAYANlar bizim için bir
denese.

Ya mutterciğim, ben şimdi denedim, elime hiçbirşey gelmedi :roflol:
Kasık ağrılarım da 1-2 gündür yok, sanırım yerleşme bittiği için. İnşallah...
Göğüslerim hala fazlasıyla sert ve sızlıyor.
Hayırlısı canım ya...
a.s.

feeyongcum hadi hayırlısı inşallah.
benim belirtiler tamamen regl belirtilerine döndü. karnım regl olcam gibi ağrıyo. bu ay ümidimi ice yitirdim. zaten yumurtlama dönemimi kaçırmıştım bu yüzden çokta kaptırmadım kendimi ama yinede regl olana kadar aceba mı dicem sanırım.

feyonggg hamilemisinnnnnnn :)

evet kesinlikle hamile olanlar denesin bizede haber versinler hehe

şimdi bunu okuyunca daha da korktum. bende ayakta dahi hissedebildiğim tam yumurtalıklarımın orda sertlik var ikiside aynı düzeyde boyut olarak dahminim 3-4cm. bu bir gebelik belirtisi mi adetim 9 gün gecti. ama benim sadece 3 ay önce ilişkim oldu kendimi inandıramazken şimdi bide bunu okuyunca yine telaş yaptım.yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım gülmeyin ve dalga geçmeyin ama ben hamile olduğumu henüz öğrenmeden 1-2 gün önce eşim kamptan geldi ben uzanırkan karnımda limon büyüklüğünde belli belirsiz bir şişkinlik olduğunu söylemişti ben inanmamıştım ama ilk başta rahim çok daha küçük falan olıyomuş ya belkide doğrudur

şimdi bunu okuyunca daha da korktum. bende ayakta dahi hissedebildiğim tam yumurtalıklarımın orda sertlik var ikiside aynı düzeyde boyut olarak dahminim 3-4cm. bu bir gebelik belirtisi mi adetim 9 gün gecti. ama benim sadece 3 ay önce ilişkim oldu kendimi inandıramazken şimdi bide bunu okuyunca yine telaş yaptım.yardımcı olursanız sevinirim

neden korktun ki?istemiyormuydun gebeliği?kasdır beşlki:S

arkadaşım gülmeyin ve dalga geçmeyin ama ben hamile olduğumu henüz öğrenmeden 1-2 gün önce eşim kamptan geldi ben uzanırkan karnımda limon büyüklüğünde belli belirsiz bir şişkinlik olduğunu söylemişti ben inanmamıştım ama ilk başta rahim çok daha küçük falan olıyomuş ya belkide doğrudur

hamile oldugunu ögrendiğinde kaç haftalıktı? yani benim sadece 3 ay oncesinde bi ilişkim var ama tüm gebelik belirtilerini gsteriyorum testlerim negatif cıkmasına ragmen :/ şimdi bunu da okuyunca yine telaş yaptım. gebelik testlerinin negatifliğine ragmen yine de gebelik olabilir mi?

X