opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bugün yüzün öpülmekten solsun miğden 5 kilo şekerle dolsun cüzdanını mahhalle bücürleri soysun bayramın kutlu mutlu olsun:1hug:
* merhaba, bu bir bayram mesajıdır: biliyorsun, bugün bayram. Daha üç gün bayram devam edecek, ben sadece bugünü kutlamak istemiyorum, bu bir süreçtir, üç günlük bir bayramın tamamı mübarek olsun, sağlık mutluluk dilerim. Tabii mutluluk herkese göre değişir, seni mutlu eden her neyse onları dilerim. Yoksa başkalarını mutlu edecek şeylerden sana ne!? ama sağlık öyle değil, herkes için benzer anlamlar ifade eder. Daha neler diyebilirim ama, yer kalmadı..sositososito
* Mübarek kurban bayramınızı tevazu ve telaifle tebrik eder, alem-i islama malik-i ebedi'den saadet-i dareyn ve vahdet-i itikad niyaz ederim :Saruboceq:
* Sesinin çığlığını karanlığa bırak üfle gökyüzüne, kaydırabildiğin kadar yıldız kaydır tut dileklerini ve hep kendin için gülümse.. iyi bayramlar
* Sayın abonemiz, eskiye ait namaz ve oruç borcunuz tespit edilmiştir. Amel defteriniz dolmadan lütfen borcunuzu ödeyiniz. Ahiret işleri genel müdürlüğü
iyi bayramlar diler..
akannehirakannehir
* Senin de, ananın da, babanın da, kardeşlerinin de bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim fisfisfisakannehir
* Minareden atlarım, bayramını kutlarım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
* Ateşten gömlek gölgede bir bayram, esaretin özgür iradeye, açlığın tokluğa ve refaha, savaş çığırtkanlığının olmadığı, enginar bir gökyüzü ile toplumların yaşamlarının pekiştiği, felaketlere insanın neden olmadığı ve doğayla yaşamın sımsıkı sarıldığı, uçurumlarla dolu dağıtım yerine adil ve homojen bir paylaşım umuduyla ırmakların sevgi yükü ile aktığı ve tüketilmeğe çalışıldıkça daha da gürleştiği, dağların hoşgörü ile ovalara kucak açtığı, bütün inançların elele bir çember oluşturduğu nice bayramlar dilerim.kaydirigubbakcemile5a.s.