Saç Rengi ve Saç Boyama Değişen Saç Rengim

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
B]Arkadaşlar 3 hafta önce saçlarımı karamel bakır tonlarına boyatmıştım. Güzel renkti ama çok soluk gösterdi beni. Bugün aralarına sık röfle yaptırdım ve çıkan sonuç bu. Sizce nasıl olmuş?[/B]

Son düzenleme:
bencede kahve yakisir sari acikcasi yakismamis gözlerini görsek daha iyi bisi deriz ama böyle olmamais canim:S koyu kahve yada cik kahve gider gib gibi

Canim bence hic de fena olmamis, hevesini al boyatmisken. Kaslarinin rengini de acarsan daha ahenkli olur. Gordugume gore ten rengin bugday, degil mi? Makyajini bronz veya seftali allikla bir dene istersen. Gule gule kullan.

çok güzel olmuş, ama yukarıda bir arkadaş tavsiye vermiş kaşlarının rengini de açtır diye, kaşlarının rengini açtırma, mahvolurlar sonra :) böyle iyidir.

Çok abes durur diye kaşlarımı değiştirmemiştim aslınd akuaförüm değiştirelim dedi ama tamam onuda değiştiriyim kızlar çok soalun yorumlarınız için.

Ben demistim rengini de actir diye:) Ben tuy sarartici aldim onu deneyecegim,
saclarim gunesten acildi kaslarim siyah duruyor beni biraz rahatsiz ediyor.
Isterseniz acik kahve bir kalem deneyin ilk once..

saç rengin teninle uyumlu ve güzel olmuş.
bence de kaş rengini açtır,basta bende soğuk bakıyordum ama açtırınca daha doğal daha güzel bir görüntü ortaya çıkıyor,hem kaşlar 1 ayda eski rengine dönüyor zaten.
evde açıcı kullanma derim ben kuaförde 5 dakikada hallediyorlar.

Saçımı açarlarken diplerine uyguladıklarında öyle çok canım acıyorki.. Korktum açıkcası. Kaşlarımda acır diye kaydirigubbakcemile3 Bu perşembe yaptıryım diye düşünüyorum. Bakalım artık o güne çıkarsak. Beğenmenize sevindim arkadaşlar. Teşekkür ederim yorumlarınız için

saçları açarken ve boyarken yanmasının sebebi temiz saç olması muhtemelen.ne zaman temiz saçla boyaya gitsem aynı benimde cok canım acıyor.kaşlarımda öyle bir sorun yaşamadım.
tabi birde kullandıkları boyayı öğrenmek lazım belki can yakma konusunda bir etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…