Değişen havalar kuruyan cilt

yuruyenokul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
47
26
35
merhaba hanımlar. havalar malum mevsim geçişi. cildim çok kuruyor. nemlendirici krem kullanamıyorum daha çok yakıyor tenimi. Temiz içerikli önerebileceğiniz başka ürünler var mı? siz neler yapıyorsunuz hangi kremlerden memnun kaldınız. beni de bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler 🍀

Doktor tavsiyesi alabilirsiniz fazla hassas ise. Bepantol denediniz mi?

Yogun krem sevmiyorum demissiniz ama benim soyleyecegim krem biraz yogun. Avene cicalfate. Bariyer kremi. Megerse benim bu zamana kadar aradigim bariyer kremiymis. Cenem pul pul oluyordu mevsim gecislerinde. Gunde 3-4 kez clinique 100hr kullaniyordum etki etmiyordu. La rochenin de cicasi var. Onu da kullaniyorum, memnunum. Bunlar kuru ciltli bebeklere dahi uygulanabilen ürünler o nedenle iceriklerine guveniyirum.

Yogun krem sevmiyorum demissiniz ama benim soyleyecegim krem biraz yogun. Avene cicalfate. Bariyer kremi. Megerse benim bu zamana kadar aradigim bariyer kremiymis. Cenem pul pul oluyordu mevsim gecislerinde. Gunde 3-4 kez clinique 100hr kullaniyordum etki etmiyordu. La rochenin de cicasi var. Onu da kullaniyorum, memnunum. Bunlar kuru ciltli bebeklere dahi uygulanabilen ürünler o nedenle iceriklerine guveniyirum.
mutlaka bakacağım. teşekkür ederim

X