Değirmendere

canım sana inanamıyorumm aynı yerde yaşıyoruz... şok oldum değirmendere diye okuyunca.. ve bu tel adam benim için özeldir. çünkü evleneceğim adamla,hayatımın erkeğiyle ilk buluştuğum yerdir. çok sevindim böyle güzel fotolar gördüğüme.

seninkiler kadar güzel değil ama değirmendere işte yerimseniben bendeki fotolarda hep bizde varız onun için tek manzara olan sadece bu üç tane bulabildim

canım inş başlığına resm ekledim diye kızmazsın...

buda değirmenderede bir başka gün batımı...
ben ve sevgilim balık tutma çabasındayken kardeşim çekmiş...
gün batımları mükemmeldir değirmenderede...
aynı şekilde gün doğumlarıda öyle yerimseniben
gün doğumuda bulabilirsem eklerim

Son düzenleyen: Moderatör:
degırmendereyı cok severım resımler ıcın sagolun nezamandır görmemıstım oraları bende kavaklıyı eklıyım bendende küçük bı kare

Son düzenleyen: Moderatör:
resımdekı yer kavaklı sahılınde bulunan gemı bınevı müze gezıbılıyosun içini önceden savas gemısıdı sımdı halka açık müze gezmenızı tavsıye ederım bıde kavaklıda güzel balık çıkıyomu? eşim gecen degırmenderede tutmaya gıttı ama pek işe yarar olmadıgını söyledı yanı tutamamış

Geçen yıl gitmiştik buraya arkadaşlarla, harika bir yer. Mutlaka görmelisiniz.
Şiddetle tavsiye ederim!

ahh ahhh bende gitmiştim
gençtim tabi
değirmenderede bi tivoli vardı hala duruyormu

sahili çok güzel, çay bahçesinde sabahları simit çay içmek çok güzel oluyo,:içelim: eltim sahilde oturur, deniz ayaklarının altında oooooo çok güzelgamyoncuiremsu.Ben bir eltime gidip geleyim kıslar..:1hug:

ne giyindiğinize ne sürdüğünüze ve buna benzer bir sürü şeye karışmayan değirmendere.
lisede okuldan kaçıp, vapurla sallana sallana gittiğimiz, takıldığımız değirmendere..........

gezmeye diye gelip evlenip kaldıgım değirmendere
Kızıma hamileyken çay bahçesinde müdavim teyzelerinin burada doguruverecek şimdi dediği değirmendere

Güzel Değirmendere'm.
Bende Facebook sayfasındaki bir kaç fotoğrafı paylaşayım. :)

​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…