arkadaşlar merhaba 17 yaşında kendi halimde bir insanım .2021 de ailem benimle doğru düzgün konuşmadan evime daha yakın olan bi anadolu lisesine kayıt yaptılar.önceki okulumda teşekkür ve taktir almıştım.bu okula geçince hocalara alışamadım ve sevemedim en ön sırada 2 dönem boyunca otursamda hocaların anlatamından hiçbir şey anlamadım ilk dönem genel ortalamam 47 di.şuan 2. dönemdeyim ilk sınavlar özellikle sayısal sınavlar umduğum gibi gitmedi.bana sürekli ailem okulu bırak yapamıyorsun madem gitme gibi cümleler kurdular zamanında.benim 2 kuzenim var benimle yaşıt neredeyse 5. sınıftan beri aralıksız dershaneye giderler.hep beni onlarla kıyasladılar.8.sınıfta dershaneye gitmiştim taktir alamadım ama 82 di genel ortalamam.çünkü hiç bilmiyorum o tempoya ayak uydurmak çok zor olduher hafta olduğumuz denemelerden hep düşük alırdım.şuan hatırlayınca çok üzüldüm.annem ve babam ilkokul mezunu ablam eşit ağırlık okumuş çevremde tanıdığım yok bana yardım edecek.ablam üniversitede okuyor.onun için çalışıyorlar babamlar sadece ben her zaman bu ailede geri plandayım.kimse beni sevmiyo diye düşünüyorum.istedikleri şeyi yaptırınca prenses gibi davranan ailem birşeyi yapmayınca veya unutunca, yanlış yapınca yerin dibine sokarlar.kuzenlerim dershaneye gidiyo ben gidemiyorum diyince herkes gitmiyo dershaneye oınlar nasıl yapabiliyor diye soruyorlar bana....hayatım şuan böyle iğrenç ölmek için dua etsemde olmadı.bana birisi teselli verirse çok sevinirim.kendimi değersiz hisediyorum hep.belki 10 ilaç hapı birden yutsam ölürmüyüm?