değerli bilgilerinize ihtiyacım var yardım edin

monopoly_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
10
0
merhaba bn 15 haftalık gebeyim ve göbeğimden çatlamaya başladım.sizce erkenmi.bide kabızlık sorunu çeken varmı.hamile bir insan gün içerisinde büyüğünü kaç defa yapıyorr.lütfen yardım edinnn.şimdiden teşekkür ederim.birde bnm gebeliğim halen 1 hafta geriden gidiyo normalde 16 haftalık olması gerekiyoo.nasıl haftasını yalayacağım konusunda yardım ederseniz çok sevinecem.bu bebeğimide kaybetmek istemiyom.2li tama testim çok güzel çıktı 2lisi iyi çıkıp 3lüsü kötü çıkan varmı:ecrin_bebek:

cnm Allah kucağına almayı nasip etsın inşallah,yardım edemıyecam sana çünkü hiç bilgim yok,bebişim olsaydı yardımci olurdum,ama malesef hiç bu duyguyu yaşamadım...ama bilen arkadaşlar mutlaka yazarlar sana :teselli:

canım benim çatlatların olabilir biraz erken başlamış ama herkezin bünyesi bir degildir normel
kabızlık sorununa gelince doktorun ilaç vermedimi bana vermişti öyle gidermiştin en azında günde bir defa çıkman gerekiyor 1 hafta geriden gelmesi doktorun bir sorun var dedimi yoksa senmi stres yapıyorsun geç döllenmedir belki sorun yoksa bence kafana takma derim ama sunu söyleyebilirim doktorum bana bebegimin zayıf oldugunu söyleyince ben bal yemiştim bal direk çoçuga yarıyormuş.. farkta etmişti açıkcası.. beslenmene dikkat et haftada bir et tavuk balık ye sütünü ihmel etme taze sıkılmış meyva suları tüket derim ben eşim bana akşam bide yatmadan önce ballı muzlu süt içiyordu tadı bir kötü gibi ama alışmıştım rahat bir hamilelik ve saglıkla kucagına alman dilegiyle...

bende 16 haftalıgım catlak baslamadı ama doktorum baslayabılır dıe merhem verdi.kabızlık icin bol sut ıc bana fayda edıyo.ıkılı testım ıyı cıktı doktorum uclu istemesı sadece hormonlara bakca z dedı

canım benim çatlatların olabilir biraz erken başlamış ama herkezin bünyesi bir degildir normel
kabızlık sorununa gelince doktorun ilaç vermedimi bana vermişti öyle gidermiştin en azında günde bir defa çıkman gerekiyor 1 hafta geriden gelmesi doktorun bir sorun var dedimi yoksa senmi stres yapıyorsun geç döllenmedir belki sorun yoksa bence kafana takma derim ama sunu söyleyebilirim doktorum bana bebegimin zayıf oldugunu söyleyince ben bal yemiştim bal direk çoçuga yarıyormuş.. farkta etmişti açıkcası.. beslenmene dikkat et haftada bir et tavuk balık ye sütünü ihmel etme taze sıkılmış meyva suları tüket derim ben eşim bana akşam bide yatmadan önce ballı muzlu süt içiyordu tadı bir kötü gibi ama alışmıştım rahat bir hamilelik ve saglıkla kucagına alman dilegiyle...

cnm cevapların için tşklerr.doktorum kabızlık için ilaç verdi.ama yine zorlanıyorum.1 hafta geriden gelmesi döllenmeden dedi doktorum.aradaki farkı kapata bilirmiyim diye düşündüm.yardımların için tşklerr

X