Gebeliğe Hazırlık Değerlerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
3 aydır demir ilacı kullanıyorum vu sabah değerlerimi ölçtürmek için doktora gittim demir 4 tü yükselmiş midir diye. Ferritin yapmamış ben nerden anlıcam şimdi nasıl olmuş diye bilen biri varsa yardımcı olsun, çok üzüldüm ya. TSH DE 1, 305 ti.

Eklentiler

• 20181004_134554.jpg
    20181004_134554.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 73
geçmiş olsunn bu tamkan sayım canım hgb ye bakıyorlar kan için bildiğim kadarıyla o da az biraz düşük gibi
kanım iyi olduğu için ferrtin düşüklüğünü kale almamışlardı en son...

geçmiş olsunn bu tamkan sayım canım hgb ye bakıyorlar kan için bildiğim kadarıyla o da az biraz düşük gibi
kanım iyi olduğu için ferrtin düşüklüğünü kale almamışlardı en son...

Hangisi kan canım benim ne kadar düşük? Dediğin sebebten sadece kan alıp demir i eş geçmiş olabilir.

3 aydır demir ilacı kullanıyorum vu sabah değerlerimi ölçtürmek için doktora gittim demir 4 tü yükselmiş midir diye. Ferritin yapmamış ben nerden anlıcam şimdi nasıl olmuş diye bilen biri varsa yardımcı olsun, çok üzüldüm ya. TSH DE 1, 305 ti.
Bu sonuçtan Demir seviyesi anlaşılmaz. Ama kan değerin çok düşük olmadığı için Demirinin de çok düşük olmayacağını düşünebiliriz. Tamamen tahmin tabi ki. Kesin değil.

Benim kanlar iyi ama yinede bana B12,demir ilacı verdi taniya da akut sinüzit e56 eksikliği demir eksikliği gibi birşeyler yazmıştı

Bu sonuçtan Demir seviyesi anlaşılmaz. Ama kan değerin çok düşük olmadığı için Demirinin de çok düşük olmayacağını düşünebiliriz. Tamamen tahmin tabi ki. Kesin değil.

Geçen sefer de kanım düşük değildi ama demir 4 tü. Özellikle demir.ilacı kullandım değerimi merak ediyorum dedim ona bakmamış. Sinir oldum ya.

Geçen sefer de kanım düşük değildi ama demir 4 tü. Özellikle demir.ilacı kullandım değerimi merak ediyorum dedim ona bakmamış. Sinir oldum ya.
demir depoları kendini çok geç toplar. hemoglobin düşük hafif kansızlık var.ama ferritin kısa sürede baktırın yine

Back