- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
-
- Konu Sahibi Butterfly193
Buna bakıp doktorum o ay bana femara başlamıştı ilerde sorun olabilir dedi kullandığım ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal oldu acaba tekrar mı gitsem bu ay yine adet oldumevet normal
canım östrojen seviyen düşük... benimde senin gibi değerim 29 idi. gittiğim çoğu doktorlar birşey yok dedi. uzun süre gebelik olmayınca tekrar iyi bir infertilite doktoa gittim ve östrojen seviyen düşük 60 olması lazım bu durumda bebek tutunamaz dedi ve östrojen ilacı verdi. şimdi normale döndü.Kızlar degerlerime bakar mısıniz
Hamile misiniz pekicanım östrojen seviyen düşük... benimde senin gibi değerim 29 idi. gittiğim çoğu doktorlar birşey yok dedi. uzun süre gebelik olmayınca tekrar iyi bir infertilite doktoa gittim ve östrojen seviyen düşük 60 olması lazım bu durumda bebek tutunamaz dedi ve östrojen ilacı verdi. şimdi normale döndü.
Bu ay ilk tedavimi oldum. Östrojen ilacı yumurta büyütücü ve çatlatma iğnesi oldum. Ayın 12 belli olacakHamile misiniz peki
Hayırlısı olsun canım inşallah hamile kalırsınBu ay ilk tedavimi oldum. Östrojen ilacı yumurta büyütücü ve çatlatma iğnesi oldum. Ayın 12 belli olacak
Diğer değerlerim normal mi sizce gebe kalmama engel mi östrojen hormonuBu ay ilk tedavimi oldum. Östrojen ilacı yumurta büyütücü ve çatlatma iğnesi oldum. Ayın 12 belli olacak
sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin....Hayırlısı olsun canım inşallah hamile kalırsın
diğerleri normal gözüktü ama östrojen hamile kalmana engel mi evet çünkü bebek tutunamıyormuş. bana doktorum belki hamile kaldın ama bebek tutnamadığı için adet kanaması olarak atıldı vücuttan dedi...Diğer değerlerim normal mi sizce gebe kalmama engel mi östrojen hormonu
Bunun için bende gidicem doktoradiğerleri normal gözüktü ama östrojen hamile kalmana engel mi evet çünkü bebek tutunamıyormuş. bana doktorum belki hamile kaldın ama bebek tutnamadığı için adet kanaması olarak atıldı vücuttan dedi...